Jatkakaa samaan malliin ja älkää sortuko tekemään mitään kaupallista paskaa mikä soi joka radiokanavalla 12 kertaa päiväss, niin kuin kävi niskalaukaukselle,kotiteollisuudelle ja monelle muulle!!!Kyllä kolisee.

Joo, tuosta ei pitäisi olla pelkoa…

miltäs elo maistuu? onko nyt sellainen olo että on saavuttanut jotain? että kaikki niskaan vuosien varrella saatu paska ja hiki ja veri ja kyyneleet ovat vihdoin poikineet hedelmää? kasvaako nälkä syödessä?

On. Nälkä kasvaa, kusi nousee päähän ja vanhoille kavereille ei enää moikkailla.

Tervehdys! pakostakin oli pakko tulla tänne kehumaan Kurimus-albumia.. ihan pakko oli. Kysmyksiäkin olisi, eli pakko on kysyä mistä hemmetistä tuo nimi nyt loppupelissä tulee ja se, että miten Silmäterä-kappale päätyi Kurimukselle? se kappale nimittäin eroaa aikalailla muusta levyn materiaalista ja tuo ehkä vähän liikaakin mieleen Niskalaakin. Hyvät jatkot!

Kiitos kehuista! Levyn nimen piti olla alunperin toinen, ja Kasvot kohti itää oli aluksi nimeltään Kurimus. Aikamme asiaa puntaroituamme totesimme, että Kurimus kuulostaa “iiveliltä” ja kuvaa hyvin levyn syntyprosessin tuntemuksia. Silmäterä on vaan niin hyvä biisi, ei sitä sen kummemmin tarvinnut itselleen perustella.

Moro! Kiitoksia erittäin paljon eilisestä keikasta täällä Tampereella! Loistava meininki! Nyt on vaan niskat niin jumissa, ettei pää käänny. Paljonko pitää moshata viikossa, ettei paikat kipeydy? 🙂 Kiinnostaako muuten teitä noi keikkakuvat? Mulla olis muutama..

Moshaamaan oppii moshaamalla. Tosin Tampereella oli niin s**tanan kuuma, että meinasi lähteä taju moneen otteeseen. Kuvat kiinnostavat, jätä yhteystietosi Yhteys-sivulla olevalla ei-anonyymillä palautelomakkeella!

Mietin käyttävätkö Mokoman kitarataiteilijat siis dropped-D:tä (DADGBE) vai kitarat sävelaskeleen alas päin (DGCFAD)? Kun on jäänyt hieman epäselväksi.

Dropped-D on vallankumouksemme vire. Kuismalla on seiskakielisen paksuin vaijeri vielä A:ssa.

perkele… vituttaa… ollaan oltu poissa pelistä. sätti jäi näkemättä kun oltiin sairaalassa ja tuskan keikkakin missattiin kun piti yllättäen lähtä perjantai yönä sinne takaisin kun keuhkoon oli joutunut nestettä joka on kuulema normaalia syrän leikkauksen jälkeen…. mitäs muuta nyt ollaan taas pystyssä mutta harmittaa toi turska kun lauantain missasin koitin ukkoja sieltä ihmispaljoudesta löytää kun tahtosin edelleen sen hupparin ja eikö niitä myyntiin tullu jo?!?… no enivei. semmosia tällä kertaa.. -Masa The Sleijeri

Tsemppiä Masa. Huppareita on tulossa, ei enää uskalla luvata että milloin. Ilmoitetaan niistä sitten kyllä näkyvästi.

Perkele! Kyllä se on pojat sillä tavalla, että trashmetallia EI soiteta keikalla hitaammin ku levyllä! Rumpalille kurinpalautus, jumalauta!

No ei me soitetakkaan! Hygeä on ollut tapana napauttaa varmuuden vuoksi nyrkillä otsaan aina kohdatessamme, joten emme ryhdy muihin kurinpalautustoimenpiteisiin.