Hieno ja mahtava keikka oli Hukkarockissa(kin). Ja päivän kruunasi Keskisen kyläkaupassa vastaakävellyt Mokoman 120 päivää, joka pomppi suoraan ostoskoriini.

Keskisen kioski oli kyllä hulpeudessaan vaikuttava. Erityisesti Saksan armeijan ylijäämäporno -osasto teki vaikutuksen. Jaa että 120 päivää osaa jo kävellä? No onhan se jo kaksivuotias. Tekijöidensä näköinen, muuten terve.

vieläkin jytisee takalistossa kesäiset tuulahdukset Kaatronrannalta, kiitokset vielä kerran unohtumattomasta musiikki aktista! mietin tässä vain että mistä helskutista noit teirän vanhempia biisejä löytää!? pitääkö tässä Kazaalla alkaa imuttelee niitä vai? kaveri oli kyllä löytänyt muutaman vanhan kappaleenne ja olivathan nekin aivan köyräisiä kappaleita. mutta, mutta, jospahan tahtoisin antaa rahani ihan teille artisteille asti…. ettekö te itse voi alkaa painaa niitä, vai onko levy-yhtiöllä yllättäin KAIKKI tekijänoikeudet?! ihana byrokratia…. p.s enpäs sitten jaksanut ekaksi lukea tuossa yläpuolella olevaa tekstiä, laiskuus tuo alas vetävä tunne…..

Hauskaa oli, ei mahda mitään… Mutta asiaan siis. EMI Finland omistaa Valu ja 120 päivää levyjen oikeudet ja tekee niillä mitä lystää. Uudellenjulkaisuista on ollut puhetta, mutta tämä vain näin epävirallisesti. Älä kerro kenellekkään. KaZaa ei ole lopullinen vaihtoehto. Maistiaiset voi nippa nappa ladata hyvällä omalla tunnolla.

Kiitos Cock’n’Trollista, olitte edelleen helvetin vakuuttavia. Kiva istua duunissa niska hajalla, krapula kallossa vasaroiden ja kukkopaita päällä.

Kuulostaa tutulta… Kiitos palautteestasi! Se tuli nimittäin tarpeeseen, sillä Cock’n’Troll oli kotiyleisön tuesta huolimatta Mokoman keikkakesän heikoimpia vetoja. Mutta toisaalta, mitä se yleisölle kuuluu?!

HUPPAREITA, HUPPAREITA, HUPPAREITA, HUPPAREITA, HUPPAREITA, HUPPAREITA, HUPPAREITA, HUPPAREITA, HUPPAREITA!!! NOPEESTI, NOPEESTI, NOPEESTI, NOPEESTI, NOPEESTI, NOPEESTI, NOPEESTI, NOPEESTI, NOPEESTI!!!

Ai mitä sanoit?