mikse muuten tota hienoa tähteä ole otettu paitohin mukaan… se on oikeesti tyylikäs. paljon hienompi kuin joku hikinen kukko. vaik biisi on kylläkin hyvä. mitäs se muuten symboloi?? ja miksi tuolla oikees reunas ei näy marko vaikka ennen näky? nyt sieltä pilkistää vain nyrkki…

Hikinen Kukko! Nauratti. Kukkoa on käytetty ulkomuotonsa ansiosta tulen symbolina (kukko vieraili talossa yms.). Nykyajan rokkikukot taas liekehtivät tunkioilla monin eri tavoin. Septagrammipaitojakin suunniteltiin, mut ei tykätty. Marko on muuten tallella. Hanki parempi selain tai isompi monitori.

Perskele, oskun divari ? Mikä se on missä se on vai onko se nettiputiikki ?

Osku pitää divariaan Helsingissä, Runeberginkatu 8:ssa.

Kasvatteko silti?

Silti vai vielä? Horisontaalinen pituuskasvu on käynnissä, vertikaalinen kasvu pysähtynyt 90-luvun alkupuolella tuonne 180-190 cm hujakoille. Henkistä kasvua yritetään myös vältellä, paitsi tietenkin Marko, joka senkun kasvaa ja kasvaa. Markosta tuleekin isona älykkö!

Moro Heebot! Mitens tuo Ilokiven keikka Jyväskylässä 19.9? Vai onko se vain omaa harhaani?

Ilokivi peruuntui, tilalle tuli Lutakko. Julkaisemme syksyn keikkapäivät ihan kohta, ehkä jopa 1.9.

Moeh! Kuulostaisko pahalta jos Mokoma-orkesteri soittais coverina omaan tyyliin vaikka jonkun suomalaisen tangon?? Esim. Kultaiset korvarenkaat tms. =)

Kyllähän se kuulostais.

Mitä viritystä/virityksiä käytätte?

Gianellin tehoputki, 15 piikkinen takaratas ja Dellorton 18mm kaasari. Läppäpytty on vähän siinä ja siinä ku ei osaa itte asentaa ja isoveli on Kouvolas töissä.. Ai kitaroissa? No se oli se Dropped-D (Hessulla ja Kuismalla vielä lisäksi subsooninen A).