Kröhöm! Diukkaa davaraa mutta midä? Humalaiset poijjaat tiedostavat kuinka ikävää on lähteä luokittelemaan.. yhtään mitään mutta mitä te ootte kele? Trashia, polkkaa vai hä? Ps. Saako naapurin vaimoa paaluttaa tiedustelee epätietoinen Lammilta 😛

Tiedostaa, mutta ei välitä. Semmoistahan se monesti pulipäissään on.

Kyllä täytynee herroille taiteilijoille oikein hatunnosto suoda, sillä ovat he sen verran hienoa työtä tehneet. karsitte pois viimeisetkin yleisen miellyttämisen rippeet ja annoitte tulla kunnon litsareita vasten poskia. Ja vielä oma levy-yhtiökin, tuollaista ei voi tehdä muuten kuin syvästä rakkaudesta musiikkiin ja tarkemmin sanottuna heviin.. syvästi kiitos teille, olette sen ansainneet.. T:tai ehä mie tiiä. Ps:ottasikohan tuo Annalan poika tommosia teksti “aihioita” vastaan? silleen yksityisesti.

Kiitos itsellesi. Tai ehä mie tiiä. Kyllä Marko suurena humanistina varmasti tekstisi suostuu lukemaan. Lähetä sähköpostilla osoitteeseen info@mokoma.com.

Onko Marko oikeesti niin mukava miltä se vaikuttaa? T:Appi-Ukko

Marko on ihmisen paras ystävä.

Edesmenneen humppaorkesteri CHARGEDin elossaolevat jäsenet kiittävät humppaorkesteri MOKOMAa “kaverista”…
Kekki Hake Holi Oki

Asento! Kättä lippaan ja Chargedille kiitos käännösluvasta sekä vähän helvetin monista muista asioista. Siinä kämmenet hikosivat pelonsekaisesta kunnioituksesta, kun biisin tartuttiin.

Hei semmosta oisin vaan tiedustellut, että saako teidän keikalle tulla jos on pieni pippeli? Oon kuullu jotain huhua, että pitäs olla vähintään joku ysitoistanen? Ei muuta. t: Kainalosauvat

Ei me kyllä periaatteessa mitään pienimunaisten musaa soiteta, mutta tuu nyt sitten.

Mitä mieltä olette Sotkan mainoksista? Minnuu hävettää niiden puolesta… Se on sitä myötähäpeää.

Ei ole tästäkään asiasta ehditty kollektiivista mielipidettä muodostaa, mutta katso ihmeessä lisää Sotka-lehdestä.