Rok! Katoin just keikkavideon Lemiltä, jossa oma keikka, Mokoma ja pari biisiä Staminaa. Täytyy sanoa, että kovan keikan kyllä veditte! Mutsikin tuli kattelee ja diggas sekä meistä, että teistä 🙂 Tykkäs energisestä menosta, ja kukapa ei tykkäisi? Sounditkin olivat yllättävän hyvät, vaikka kameran mikistä otettiin. Oli se meidänkin keikka ihan kova ekaksi keikaksi. Monarilla uusiks! – Tontsa / Nailgunner –

Hyvä mutsi! Kassellaan Monarilla, jos vaikka ehtis teidänkin keikkaa seuraamaan.

Onkohan tuolla Punainen Kukko-albumin videopätkillä tarkoitus näkyä? Kun en saa niitä löytymään siltä kiekolta olleskaan.. Lienenkö liian tyhmä vaiko vielä tyhmempi? -Maynard-

Kyllä niiden olisi tarkoitus näkyä, tosin joitakin viallisen erän levyjä (joista videot puuttuvat) ehti valitettavasti myyntiin asti. Jos seuraava toimenpide ei tuota toivottua tulosta, käy ostopaikassa vaihtamassa levy ehjään: Työnnä cd tietokoneeseen; avaa Oma tietokone; avaa cd-asema (paina aseman päällä oikeaa hiiren nappulaa -> avaa); avaa kansio “video”; tuplaklikkaa jotain videotiedostoista.

Tavastialla oli hyvää jytää, kiitos siitä. Onneksi sillä tyypillä, jonka nostitte lavalle, oli Punainen kukko -paita eikä Matti Nykänen -paitaa.

Niin, mikäs myö oltais sitten soitettu, Pimeyden liitto?

Kyllä nyt on niskat kipeet ja syystä, kiitokset helvetin hienosta keikasta Tavastialla pojat oli päässy poes kottoo setti valikoima yllätti positiivisesti.Sitä odotettiin kuukausi mutta ei turhaan.

Hyvä että viihdyit poikien vapaaillassa. Suurin piirtein samoilla biiseillä ajeltiin tämän syksyn keikat. Vuoden kolmella viimeisellä keikalla Haudan takaa saanee seurakseen lisää uusia kappaleita.

kysymys “makelle”: kuinka saat silmälasisi pysymään paikoillaan moshatessasi? tämän kysymyksen äärellä olemme kuomien kanssa istuneet monta iltaa. onko kyseessä jonkilainen päähänsulautuma, vai onko käytössäsi esim. lentopalloilijoiden keskuudessa kovin suosittu “kuminauha”-viritelmä? ps. olisikohan mahdollista saada mokoma-huppareista jonkilaista kuvaa vaikkapa tänne, ettei tulisi tilattua ns. sikaa säkissä?

Hupparikuvatoiveesi on kohtuullinen ja rekisteröity, yritetään järjestää. Makella on ripeäliikkeisenä kaverina aina ollut sellaiset jännät korvan taakse kaartuvat sangat rilleissään, ei kuitenkaan mitään kumilankoja. Noin, nyt voitte keksiä uutta pohdittavaa iltojenne ratoksi.

Terve moi hei ! Katsastamassa olin teidän torven keikkaa, hieno esitys, vaikka saittekin oikean korvani sijoiltaan katkipoikki noin suunniltaan. No, kuulo palautunut on jo melkeistään.. ei hätää. Teinköhän väärin, kun lähdin keikan loputtua astelemaan pöytiin päin, jossa odotti naaraita, ja kuulla saimme kuinka enkore tuli ja jäimme pöytään notkottamaan.. ja kun eihän sieltä pöydästäkään mitään herunut.. tähän loppuu vielä, siis ne sähköiskut ei ollut mitään pieniä mällejä? pelottaa jo noi 9v patterit kielellä.. ja vielä kuvia tosta keikasta onko saatavilla?

Eihän niistä kamoista saanut juurikaan meteliä irti, taisit sijoittaa korvasi suoraan jonkun ämyrin eteen. Ne sähköiskut tuntuivat koko vartalossa, silloin ei juuri naurattanut, nyt jo vähän.

VIHJE! ehä tää mikää Slumgudgeonsivu oo, mut Suma nimisessä puljussa on kuin onkin noita Nimihirviön tallenteita myynnissä joitakin kappaleita.. ainakin oli, kun viimeeks kävin. NIH! Ja nyt pojat suut kii ja soittamaa! ehe ehe.

No niin, Sumaan sitten aarteenmetsästykseen!

Mahtaakohan Mokoma esiintyä tuskassa ens vuonna?Mikä on Marko sun mielestä paras kotimainen bändi?

Tuskan esiintyjät selviävät festarin omaa ilmoittelua seuraamalla esim. kotisivuiltaan. Markolta eikä keneltäkään muultakaan heru vastausta parhaasta kotimaisesta, ja hyviä on liikaa listattavaksi. Joku kuitenkin jäisi pois ja sitten ne loukkaantuis, eikä enää morjestais meitä.