Hallelujaa! Suosittelen teillekin oheista linkkiä, sillä Saatana valvoo meitä. Ja Elton John on aika paha tyyppi. http://webusers.siba.fi/~hoskala/rock/

Joo, tuttu juttu. Tuota hihhulia on tainnut ahdistaa joskus ihan oikeasti, kun on tuollainen tarvinnut tehdä.

Päivee. Voi vitti ko mie nauroin ku miun pikkusisko Maken kuvan nähtyään tokaisi että “toihan on joku seittämänkymppinen äijä.” Miun mielestä oli kyllä aika hassua. Mutta mie en ookkaan kotipitäjässäni älykkyydestä tunnettu. Anteeksi, menen nyt itkemään. T: SaiPa-Risto

Makehan on tunnetusti Suomen vanhin teini.

Tässä on muuten muutamia kuvia Lahden keikastanne, jos vielä kiinnostaa: http://visgi.servebeer.com:8080/galleria/Mikon_kuvia_nettiin_6.11/ -Sai paha palkkansa-

Kiitti.

Ensinnä kiitokset mainiosta niskalihastreenistä Torvessa, melkeinpä jopa yhtä mainiosta kuin Jyväskylässäkin. ‘Äärimmäisen moshattavaa’ on mielestäni kaikki mitä herrojen musiikin kuvailuun tarvitaan. Mietinpä vain, josko olette harkinneet oman karaokevideon tekemistä? Tämän sortin musiikkia kun vähemmän tehdään kotoisella äidinkielellämme, jonka lausuminen kuitenkin luonnistuu monelta humaltuneeltakin metallipäältä huomattavasti vaivattomammin kuin jonkin vieraan kielen mongertaminen. Toki ymmärrän mikäli ajatus kaikenmaailman laulutaidottomista hörhöistä raiskaamassa rakkaita tekeleitä kuulostaa pelottavalta.. toisaalta, luulisi sitä jo tottuneen yleisön kaunisääniseen kuoroon.

Heh, eipä ole tullut mieleen. Voihan tuota karaokea harrastaa vaikka möykkäämällä levyn päälle. Mikäli haluaa karaokeensa myös kuvallista tunnelmointia, voi seurata ikkunasta puliukkojen temmellystä roskiskatoksessa. Tunnelma on melko autenttinen.

Milläs tavalla tämä nykyään soitettu Kasvan eroaa alkuperäisestä? (Olen kyllä kuullut orginaalin, mutten livenä…) Ja miten teijän ranteet kestää soittaa H.E.L.L. läpi? Pystyn justiinsa soittaa siihen välikohtan…

Ei olla Kasvan -kappaletta enää keikoilla soiteltu, kun kyllästyttiin siihen. Ei se eronnut levytetystä kuin ehkä saundeiltaan. Ranteet kestää sahaamista kun treenaa. Jänteet ja nivelet ovat toki kovilla, joten välillä pitää muistaa myös huilata. Nimim. “Tulehduskipulääkkeet ovat ystäviäni”