Nuo mustat kukkoteepaidat tuntuvat olevan joka paikasta loppu. Saakohan niitä milloinkaan enää?

Kukkoteepaidat on todellakin lähes loppu, mutta kuka sitä nyt talvella t-paidassa kulkee. Osta huppari! Uuden painoksen ottamisesta ei olla tehty päätöstä.

Airon musiikista löytyy kukosta vielä S-kokoa mustana ja vihreänä sekä L-kokoa vihreänä. Tyylikästä tyttöpaitaa, sekä talvipakkasille sopivia kukkohuppareita ja -pitkähihaista löytyy sitten hyvin. Siinäpä loistava joululahjaidea, myös hänelle.

Tyhmimmät eliminoidaan, se on vallan mukavasti sanottu…Mutta teillä vasta on kunnon multitalented komppiryhmä kasassa. Teiltähän löytyy sieltä kitaristeja ja laulajia melkonen määrä, ei varmaan tule teille ihan heti pulaa soittjista.

Olemme bändinä suurempi kun osien summa. Soololevyjä ei ole tulossa.

Mitä Vittiä prkl?! Joku Mokoman mursuista tykkää CMX:n uudesta tuotannosta? Ethän se vaan ole sie, Annala? Mie ku nimittäin luulin ettei ko. pumpun Kolmikärjen jälkeinen tuotanto kutkuttele trässiherrojen kuuloluita kaikessa hempeydessään. Mutta ooteko käyny CMX:n keikalla vähään aikaan? Oli nimittäin viikonloppuna Imatralla aikasmoisen hyvä “show”. Rykivät niin, että joku olis voinu luulla vaareja rokkareiksi. Hynyinenkin oli siellä. Kiitoksia huomiostanne. T:SaiPa-Risto

Hyge sitä AIONia erityisesti hehkutti. Muutkin “mursut” nyökyttelevät ymmärtävästi. Keikoilla (muilla kun omilla) ei ole liiemmin tullut käytyä. Pitänee korjata tilanne.

Heipä hei! Tuli tässä vain mieleeni, että onko suunnitteilla tehdä uusinta painosta “Valu” levystä? Harmittaa kovasti kun se puuttuu levykokoelmastani… Hyvää Jatkoa t:NaZu

Kysy EMI Finlandilta.