Ehoota. Koskas on t-paita täydennystä tulossa? Ja onko luvassa lisää “munakkaampia” versioita vanhoista iskelmistä?

Uusia paitoja painetaan uuden levyn tiimoilta. Vanhat iskelmät saavat levätä rauhassa, kun orkesteri tekee uusia.

Nyt minua “pelottaa”. Ollut puhetta uudelleen julkaisusta? Vanhanliiton kuuntelijana (eli olen ostanut levyt sitä mukaa kun on kauppaan saapunut) toivoisin, että nämä mahdolliset uudet painokset eroaisivat edes hiukan näistä “alkuperäisistä”. Se olisi ikäänkuin “kiitos” vanhemmille kuuntelijoille. Syytä eivät monet ymmärrettävästi ymmärrä, mutta kaltaiseni levykeräilijät saattavat olla jopa samaa mieltä. En kuitenkaan ole uudelleen julkaisua vastaan. Jos kansa haluaa kuulla Mokomaa niin kansalle täytyy antaa Mokomaa! Anteeksi.

Mahdollisille uudelleenjulkaisuille on lupailtu sinkun b-puolia ja julkaisematta jääneitä raitoja kyseisten levyjen sessioista. Joten jos nuo levyt nyt kauppoihin joskus päätyvät, niin kyllä niissä pitäisi olla kuunneltavaa vanhemmillekin faneille.

UUDEN VUOSITUHANNEN SYANIDI KRISTUS
aistillinen. elävä anagrammi. kirjoitetun sanan sijaan ihmisen lihaa säälittävän kudokseni uudelleen muotoilen. leikkaan. korvaan. paranneltu olen itseäni edeltäneen tekaistun minän perinpohjin tuhoan. korkeammalle ihmisyyden tasolle itseni ylennän niistä merkeistä joita olen, saadaan aikaan sana, ja silloin olen uusi normi

itse aiheutettuja murtumia. luuni korvaan tangoilla; oksidia vuotava alumiini; jumalten lääkettä takoviin suoniini

vastaanottavat silmäni sulakkeisiin vaihdan; houkuteltu sokeuteen tuhoa torjuakseen kylkiluideni lomitse asennettu keraamiset terät säästääkseen minut hengittämisen vaivalta hyödyttömän maallisen ihoni revin. niitein naulittu korvieni ylitse en ota vastaan jumalattomia ääniä – suljen pelon äänigeneraattorin

kuusikulmaiset pultit täyttämään suuni, teroitettu kuluttamaan kaiken väkivallan luojaa; ei ole petosta ilman puhetta

myrkyllisessä hapossa kastettu. lopullinen kosketus. ominaisuuksien hiontaa suurimman taiteen valmistuminen; jumalallisten olentojen luominen ihmiset, kerran harhateillä; taivaallisiksi tehty, synnynnäisistä vioistaan riisutut olemme loistavia ilmestyksiä pimeiden kaavojen maailmassa

opetuslapset, minuun liittykää epäonnistunut ihmikunta pelastaaksenne seuratkaa syanidin jumalaa uuteen ikuisuuteen nähkää; uhraava hävitys. puhdistava tuskan palvonta uuden vuosi tuhannen kristus on täällä pelastaakseen kaikki valheilta

Joko soitatte Meshuggahia?

Huh. Pisteet antautumisesta asialle! Tällä hetkellä riittää kuitenkin soitettavaa omissakin kappaleissa. Sitä paitsi myö ei olla jukeboksi eikä edes karaokelaitteisto, vaikka pari koveria ollaankin rykäisty.

Onko Kurimusta prässätty vanhalle kunnon vinyylille kun ei oikein noi ceedeet mielytä. Jos on niin, mistä löytää?

Ei löydy Kurimusta vinyylinä.

Joutuu kohta menee armyyn ja cuttaamaan ½ metrin fledan sellaseksn saatanan sängeks… kyllä vituttaa! selviytymisohjeita henkisestä itsemurhasta? T:tuleva muli

Pistä henkisyys telakalle seuraaviksi kuukausiksi. Se auttaa. Nim. Kokemusta on.

Moro…vähän myöhässä tulee mut TVO.n keikka oli oikeen helev….in kova…=D tässä linkkisieltä otettuihin kuviin…lisäilen kuvia kun kerkeän;

Kiitti.

Onko mitään festareita varmistunut teidän kohdalta? (Toiveena himos ja pellavarock)!!!

Monenmoista kesäkekkeriä on varmistunut. Juhlat ilmoittavat itse ensimmäisenä esiintyjistään.