Uusi hiljaisuuden julistaja sinkku potkii kyllä perseelle ja helvetin kovaa. Aivan loistavaa materiaalia. Kiitos!

Kiitos itsellesi.

Ovatko kaikki Mokoman äijät käyneet jokaisen suomalaisen pojan pakollisen aikuistumis rituaalin eli armeijan?

Ihan kaikki orkesterin hipit eivät ole ehtineet käydä armeijassa. Maanpuolustukelpoisuus orkesterin sisällä vaihtelee hullusta reservin uprseeriin.

Mitä mieltä herra Annala on orkesterista nimeltään Wooden Bone (http://www.woodenbone.com)? Oletettavati tuottajanne on pakottanut tutustumaan materiaaliin…

Materiaali on tuttua, kuten myös Wooden Bonen esimuoto Sancnityn tuotanto. Huipputaitavia muusikoita koko kööri.

Terve taas. “Hiljaisuuden julistaja” on muuten mainio rykäys! Ja oli mainio valinta julkaista video kaiken kansan nähtäväksi nettisivuille. T:Reccamies PS) Tehkää ihmeessä taas Kurimus-tyylisen levyänne mainostavan intron näille sivuille.. xD

Kiitti kiitti. Kassellaan.

Täytyy kiittää miehiä Turun Caribian keikasta.. Hyvä että kuulitte huutoni Hiljaisuuden julistajan puolesta.. =) Taisimme olla isoveljeni kanssa ainoat “kunnon hevimiehet” eturivissä, kun tukkaa meiltä löytyi enemmän kuin kai koko salista yhteensä, ja niskakin heilui enemmän kuin muilla.. 😉 Kiitokset ! -Jere-

Hyvä että kuitenkin saitte tukat liikkeelle, vaikka emme olleet ihan parhaassa mahdollisessa vedossa.

kuisma mikkä ne sun pedaalit oli pakkahuoneella, tais olla keltanen ja valkonen?

Boss SD-1 ja Boss TU-2.

Olette varmaan Suomen ahkerimpia keikkabändejä.Miksi teette noin älyttömän määrän keikkoja ja miten jaksatte?

Soitamme n. 40 keikkaa vuodessa, ja sillä ei taida päästä edes keikka-ahkeruuden piirimestaruuskisoihin.

Kyllä!

Ei.

Hyvä toi teidän uus single. Minä, pieni pojankoltiainen kuulin siitä jo pätkän ravintola [DU:NI]ssa

Kiitos.

Tuossa se perhana vilkuttelee jotta “31 päivää ja risat jäljellä”. Ja kun “Hiljaisuuden Julistaja” jo tuli ihmisten ilmoille niin miten hitossa sitä saa ajan kulumaan levyä odotellessa. Tuleeko paidat myyntiin samaan aikaan kuin levy, vai ennen vaiko jälkeen. On se kumma. Kesäterveisin: Tyhmä

On se kyllä kumma. Yritämme saada paidat toukokuun keikoille.

Ai helvetti! Niskat jumissa… Rinnan kohalla muisto eturivin metalliputkesta. Jumalauta jätkät veti aika tiukan setin 9.4 eilen siis pakkahuoneella. Hiljaisuuden julistaja jyräs kun höyryveturi ja myös muutkin uudet biisit. Saatuna, osas teidän uus basisti sittenkin jotain soittaa. Kahtellaan! T: Pieni hullu kaljupää eturivistä.

Kiitos vaan.

Hieno veto tuo singlen ilmainen lataus. Itse tutustuin yhtyeeseenne vasta Kurimuksen aikoihin, mutta lopulta päädyin pitämään 120 päivästä enemmän. Pimeyden liitto on henkilökohtainen suosikkini, ja Kurimuksesta luonnollisesti Punainen Kukko. Jatkakaahan hyvää työtä.

No mehän jatkamme, nyt oikein luvan kanssa.

Hieno homma kun tuutte taas Vaasaan, kai heitätte vielä kovemman setin kuin viimeksi?

Mennään päivän kunnon mukaan.

Mitäs Vade Retro, Satana! meinaa? Latinaa se ainakin on (ei varmaan moni sitä keksinytkään… ei varmaan).

Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa että “Mene pois, Saatana!”.

Tervehdys, mitenkäs on noitten paitojen kanssa. Tullaanko vielä saamaan kukko-paitoja vai onko tulossa ainoastaan uusilla printeillä?

Mokoman “Kesä 2004” -mallisto koostuu uusista paitamalleista. Katsellaan Kukko-paitoja sitten myöhemmin.

Hiljaisuuden Julistaja!!!! Kaksi sanaa: TOIMIIPI!!!!!!

Kiitos.

Oikein Mokoman kuuloinen sinkku. Muuten erinomaisesti potkivaa matskua, mutta soolosta paukahtaa sellainen keskikokoista aavistuksen verran suurempi miinus. Sinänsä ihan hyvä juttu että mikäli jatkatte soolo per albumi -tahtianne niin pahin järkytys on jo takana.

Heh, koita kestää.

Perhana kunnon thrashsoolo! Ihanaa…kumpiko sen muuten lurittelee?

Tilu-Tuomohan sen lurauttaa.

johan te helvetin ruman tempun teitte ku uuen levyn nimes on …ootas, yks, kaks, kolme NELJÄ SANAA! miten työ saatnan sadistit luulette mokoma-fanien muistavan sen nimen… (ainakaa mokoma-fanien kapasiteetilla) hyvvee pässimäistä suklaamunien parissa kuitenki…

Enemmän on enemmän.

Meleko kovaäänistä puuhaa tuo hiljaisuuden julistaminen… Mallikas suoritus. Kun täällä on nyt itketty ainakin jännetuppien, äänihuulien ja polvien kuntoa, niin oisin kysynyt lyömäsoitintaiteilijanne hyrkkään ruumiinkunnosta. Ottaako kipiää?

Ottaa. Tenniskyynärpää oireilee taas muikeasti.

onkos tietoja mihin aikaan torstain häppeningit tavastialla alkaa? (ovet aukeaa klo 21.00), mutta..?

Oisko ne alkaneet 22.10.

Voi elämäni kevät kun kuullostaa toi uus single hyvältä! Mieletön biisi. Voi vai arvella miten tuleva levy lyö jalat alta Tästä se kesä alkaa…ei tule enää takatalvea T:levyä odottava

Kiitos, ja kiva että maistiainen toimii. Levyltä löytyy lisää, ja voin kertoa että sinne on säästetty pari yllätystäkin.

Minulla on levyistänne cdnä Kurimus, mp3:na valu ja Mokoman 120 päivää (ja Kurimus tietysti, kuuntelen musan koneelta). Olenko paha ihminen? Swampista en löytänyt muita levyjä silloin kun tein tilauksen. Uusi levy oli jo muutenkin tilauslistalla, mutta sinkku varmisti vakauksen. Tykkäsin kovasti.

Et kuulosta kovinkaan pahalta ihmiseltä. Noita vanhoja levyjä saattaa löytyä divareista, ja sitten syksylläkös se EMI tekee ne uudelleenjulkaisut.

Uudesta sinkusta: tuli mieleen Exodus, mutta tämä on siihen verrattuna energisempää,suorempaa, vähemmän riffikikkailuun painottuvaa.Laulu on vakuuttavampaa kuin Kurimuksella.Kuka soittaa soolon?

Energistä Exodusta. No mikä ettei! On sitä kait paskempiakin vertauksia kuultu, Pauli Hanhiniemestä alkaen. Soolon tiluttaa Soolo-Saikkonen.

Vittiläinen jätkät! Tuohan on räväkkä ralli. Munaakin löytyy oli pääsiäisen tarpeen. Stna vain, kun ei piäse sinne Pakkahuoneelle kahtommaan. Mutta kait tuota törmäillään erinäisissä pippaloissa kesän aikana. Ai niin, tulukee kahtommaan Enskaa meille elokuussa.

Kiitti kiitti.

eikös tuo pitäny klo 12.00 vasta olla, hitto. mut hyvä meno silti!

Kiitos.