Mitäs ne urpot valittaa että on sooloja biisissä? Jos pojat haluu soittaa sieltä 12:nnen nauhan takaa nii sit soittaa. Minkään metallipolliisin tarvihe tulla valittamaan että “tulee kyllä iso miinus siit soolost…” Vai vituttaako ettei ite osaa tilutusta? Uutta lättyä ja hilloa odottaen: jARKKo

Kaikenlainen yksisilmäisyys on perseestä.

Olettekos mahdollisesti tulossa Kotkaan koska? Jos Kotiteollisuuskin on tänne uskaltautunut, niin miksette tekin?

Tällä hetkellä ei ole Kotkan-reissua tiedossa. Keväällä ei ainakaan olla tulossa, ja Meripäiville ei uskalla tulla edes soittamaan…

Mahtava keikka pakkahuoneella 9.4. Jää kotarit ja viikatteet selvästi junasta ku Mokoma jyrää!! Kannatti tulla kuuntelee oman kaupungin hevareita tampereelle saakka.

Kiitos, Pakkahuoneella soitto kulki.

Hyvin suuret kiitokset upeasta keikasta caribiassa, näinkin keltanokalle se oli vasta toinen kerta. mutta mikä se ihme muunnos siinä silmäterän lopussa oli? ja hyihyi annala kun menit viemää hynyselle ‘kukkasia’ kesken kappaleen.

Kiitos, mutta mikä ihmeen muunnos? Oisko se “muunnos” johtunut siitä, että Markolta katosi ääni lähes täysin. Neljä keikkaa putkeen ja flunssavirus ei ole hevilaulajan kannalta hyvä yhdistelmä.

Pieksitte toden teolla Tavalla, Uusi materiaali potkii myös, mutta koska uusi levy tulee ulos?

Etusivulla on laskuri, joka kertoo TJ:n sekunnin tarkkuudella.

Tunkettekos niitä uusia paitoja taas sitten aironmusiikkiin vai? Nii ja kyl oli tykki tuo uus biisi että…

Tulee varmasti.

Mistä sanoista “Mokoma” on lyhenne?

Moinen kornius masentaa.

Jumankauta äijäthän pieksee jo Kotiteollisuudenkin livesoitossa. Veditte meinaan Pakkahuoneella aika helvetin hyvän keikan. Ja Väsynyt Atlas(?)[tunnistinkohan biisin] oli paras, tietysti Punaisen Kukon jälkeen! Kiitoksia helvetin hyvästä keikasta! Nummirokkiinkin pitää näemmä eksyä.

Kiitos ylistämisestä. Seuraavana päivänä KT veti Turussa sellaisen keikan että meiltä meni kakka housuun.

Hyrkkään pojalle semmonen pikkuvinkelmi notta jos pen..tenniskyynärpää kovastikin oikkuilee niin soitapa ranteella/sormilla äläkä koko kädellä kuten näyt Punainen Kukko -videolla tekevän 🙂 oikea tekniikka auttaa joka vaivaan.

Heh, kiitos vinkistä.