oisko vielä IME(diggii):n aikana onnistunu toi sinkun julkaisu ilmatteeks kaikkien fanien riemuks?

En tiedä. Hyvä kysymys. Ehkä kuriositeettina. Tai ehä mie tiie.

Olis varmaan hauska nähä Mokoman pomon, Marko Annalan, tappelevan Sakaran pomon, eli Marko Annallan kans jossain toimistokopissa siitä, voiko “Hiljaisuuden julistajan” julkaista netissä ilmaiseksi… heh-heh

Heh heh. Yhdistetty taiteilija/tuotantopäällikkö/levymoguli -rooli ei todellakaan ole psyykeen kannaltaa niitä helpoimpia.

Jumankautajuu, tosa hokasi jotta Kouvollaaki ootte tuasen tulos!!! Stay hevi ja taas nähärää

Ilman muuta!

Jeah, nyt olisi Scorngrain “Cyberwarmachine” ulostettu! Käyhän Kuisma bongaamassa lätty itsellesi, meinaan toimii, suosittelen!!! Hail the Metal of Cyber!

Kuisma vastaa: Kiitos vinkistä. Pitää myydä vanhoja Mokoma-levyjä että pääsee ostelemaan kaupasta parempaa musaa.

joko uskallatte kertoa väliaikaraportin että paljon tota veisua on ladattu..? on muuten kova ralli prkl, adrenaliinit lähtee liikkeelle ja yöperho koteloituu.

Hiljaisuuden julistaja -mp3:sta on haettu viikossa n. 7000 kertaa, eli ihan helvetisti.

Niin ja lisää tyhmiä kysymyksiä: Onkos Marko niin iso stara että sillä tarvii olla kaksoisolento, koska olen ihan varma että sellaisen näin Turun keikalla lauantaina.. Ja kovasti hän tykkäs kun huudeltiin että Marko 2, vai olikos se ite Marko, eli me oltiin vaan liian humalassa vai mitä hel… ? =) -Jere-

Heh, se oli todellakin meidän miksaajasetä Miitri. Miehissä on todellakin samaa näköä. MokoCrewistä tuttua Jawatzua on taas luultu Tuomoksi ja Mokotab.tk:n Johannesta Kuismaksi. Vielä kun saadaan Max Cavalera esittämään Santtua ja Spede Pasanen Hyrkkään Jannea, niin varjo-Mokoma on valmis keikoille.

Morjens! Tuleeko teidän sivuille keikkapäiväkirjaa tai kuvia tavastialta 8.4???

Tulee tulee. Tuli jo.

Kiitos maistiaisista! kyllä maistui!

Ole hyvä vaan!

Mihinkä vieraskirja on hävinnyt?

Vieraskirja kyllästyi urpojen lätinään ja ampui itseään naamaan. Lepää rauhassa, hyvä ystävä. Moderoitua keskustelua voi harrastaa osoitteessa www.mokotab.tk.

Voi hemmetti. Ette tule Jörikseen tänä vuonna…no ei kai se mitään. Hyvät bileet toivottavasti tulossa silti. Kuopiossa tsekataan sitten toimintaa korvaavana vaihtoehtona.

No Jöriksen konseptilla ei voi saada huonoja bileitä aikaiseksi, että luotto olis kova.

Danke schön kovasti paljon torstain Tavastian keikasta, meno oli mahtavaa! Kyllikki Kyy! Kuopion keikkaa ja kesän festareita odotellen: Jeesuksen morsiamet

Olkaatten hyvä. Nähdään “tien päällä”.

Kylläpäs putosi puntti pöksyyn ku kuuntelin tuon uuden sinkkubiisin! kumpis kitaristi (vai kumpikin?) siinä heittää sen soolon? ja mistä ihmeestä revitään noin loistavia riffejä? 😀

Tuomohan se siinä tiluttelee. Riffit, kuten muukin elämä, on lähtöisin alkulimasta.