Soittakaahan Provinssissa Avoin hauta. Ja kai te soitatte siellä helvetin kovaa?

Ei soiteta. Santtu ei osaa, eikä me opeteta.

Kivaa.

Aina välillä.

Mitäs pidätte Static-X:stä?

Mistä?

soittakaas rovinssis vade retro, satana Terv: Pieni Pojankoltiainen

Saamasi pitää!

Tervehdys. Ei Kallio nyt niin paha paikka ole kuin annoitte ymmärtää. Ja ne tyypit ketkä siel makaa pitkin pihoja itseni lisäksi ovat palkattuja kaupungin työntekijöitä ja kansanedustajia. Paras krapula. Vehkoja.

Helsingin Kallio on hienoa seutua ja siellä asuu hienoja ihmisiä

siksi, olette meielestäni suomen vakuuttavin orkesteri ja uusin lättynne on loistavuutenne huipentuma. Nyt riittää kehut, kysymyksenihän on, että mistä teidän uusimman levyn lyriikoita voisi saada näppeihinsä.

Arvaa meneekö kehumisestasi fiilis, kun tietää ettet ole edes nähnyt Tämän maailman ruhtinaan hovilevyä? Toivottavasti saat jonkun vittumaisen viruksen sieltä KaZaasta.

Kuinkas orkesteri juhli Aku Ankan 70-vuotis juhlia?…Minulta jäi valitettavasti väliin.

Meni ohi. Juhlimme kuitenkin Jannen synttäreitä antaumuksella.

Mitäs mieltä herrat on yhtyeestä Kamara?

Pitää tsekata kun sattuu kohdalle.

“Hivenen meinasi huvittaa taannoin Kouvolassa Kallen hoitaessa samaa pestiä, kun joku tuli tohkeissaan kysymään: ‘Tiiät sie kukateillä oikein myy paitoja!?'” Emmä noin sanonut omasta mielestäni >:(

No mitäs sinä sitten sanoit?

Kai te soitatte kesän keikoilla biisejä myös 120 päivää -levyltä? Onhan se kumminkin vähintään yhtä hyvä levy kuin Kurimus tai TMRH, joten olisi mukava kuulla senkin kiekon viisuja ihan elävänä.

Katsotaan nyt. Niitä ei ole juurikaan treenattu.

On se mahtavaa, että tässä maassa tehdään näin hienoa rässi paahtoa suomenkielellä! Ruhtinas kolahti kuin leka päähän! Viimeksi näin teki bringer of blood ja sitä tapahtuu nykyään liian harvoin. Kiittää ja kumartaa, tuskassa nähdään!!!

Ole hyvä ja Tuskassa sitten.

Ei kovin kivaa tekstiä tuo Nyt.fi:n arvio todellakaan. Työ teette perse vereslihalla kauniin ja syvällisen albumin ja sitten se on “ihan kiva”. Eikö yhtään korpea että levy arvostellaan kun on kuunneltu minuutin pätkä jokaista biisiä? Ette työ oo mikään TikTak!

Kolme tähteä on enemmän kuin uskalsimme toivoa.

Morjensta vaan… Eipä mitään muuta oikeastaan ollut, kun kiitokset vaan Kårenin törkeen hyvästä keikasta.. lavassa oltiin jälleen kiinni, hyvä ettei saatu markon sandaalista silmään 😉 kuvia tuli napsittua ja vanhojakin on vielä linkin takana jossain vanhassa tekstissä mutta koitan tännekkin päin teille kaikille linkin pistää kun kuvat ovat jaossa… hyvää keikka kesää … ja Santulle onnittelut vakkariksi pääsystä =) (jos muistaa TVO.lla viime joulukuusta sytkäri miehen ;D) jeah right..tuskin.. no mutta kesät silti kaikille =D

Jep ja kiitos!

Tuleekos teiltä koskaan myyntiin Kukkokalsareita? Pitkää mallia?

Ei.

KUKKONA TUNKIOLLA!

Urpona elämässä.

Marko, pidätkö pupuista? Tuomo, pidätkö pupuista? Janne, pidätkö pupuista? Kuisma, pidätkö pupuista? Santtu, pidätkö pupuista?

Juu juu.

Oottekos kuullu sellasta kipaletta kun “raining blood” slayeriltä? Biisin mosh-part kuulostaa aikas selvästi hiljaisuuden julistajan mosh-partilta! Häikäilemätöntä kopioimista poijaat!!! Älkääkä väittäkö ettette ole moista kappaletta koskaan kuullutkaan! Sitä ei usko kukaan!

Musiikillinen neroutesi mykistää.

Kiinnostaako Slipknot?

Ihan pikkuisen.

saakos teiltä ostettua noita puustockin keikkalippuja????

No ei. Kysyppä keikkajärjestäjältä.

Juuri kuuntelin Testamentin “The Gathering” -levyn ja viikko sitten hankin Calliston uutukaisen ja kas kas, teillähän on orkesterissa hyvä maku kun Top 5 -listoillanne pyörii tuttuja noita samoja nimiä 🙂 Mitenkäs Kuopio-scene? Deathchain? Suomimetalli on nyt varsin kuumaa kamaa. Koittakaa saada Kuopiorockiin niitä kukkopaitoja, jookos?

Kukkopaitoja tulee kohta ja toivottavasti niitä myös menee.

Tuossa joku vastasi kysymykseen ja ilmeni, että seuraavassa tilpehtöörierässä tulee kaikenlaista MokomA-pikku-kivaa tyyliin hikinauha jne. Milloin nämä “hittituotteet” tulevat myyntiin? Laittakaa heti ilmoitus asiasta sivuillenne ja linkki, mistä suapi. Olisi sitten vielä yksi ehdotus: Kun tuo logo, joka on siinä “Takatalvi” mp3-singlen ns. kannessa eli se sakara-tähti, on niin pirun siisti niin saisikohan sitä johonkin näistä uusista tuotteista? Ja vielä lisää: Hihaton Mokoma T-paita? Vai leikkelenkö jo hankkimistani paidoista hihat veke? P.S. Kumman hyvä tuo uusi levy. Siellä se on stereoissa ilmestymispäivästä asti pyörinyt kiitettävän tasaiseen tahtiin naapurien kiusaksi edelleen. Eli uuden levyn kanssa ei paineita… Tällä jaksaa PIIITKÄÄN. Cheers! Ja Tuomolle terveisiä. On se kone.

Uutta stuffia on myynnissä keikoilla, mitä todennäköisimmin Provinssirockista eteenpäin. Noita mainitsemiasi ideoita on pyöritelty täälläkin, joten kassellaan.

sue-lehden otsikossa oli maininta “..Lappeenrannan kolmanneksi halutuin mies..”, ymmärtääkseni kyse oli M. Annalasta. Niin että keitä ne muut on? Ja kuka teitä haluaa? Poliisi?

Heh, nauratti.

Pieni pyyntö/ehdotus tulevaan merchandise-satsiin: nyt olisi todella tarvetta lasten kokoisiin t-paitoihin! Kuulemma näitä lapsifaneja löytyy Suomen maasta enemmänkin 🙂 (Täällä taustalla hääräävän 3-vee fanin Mokoma-top3: 1.Rajapyykki 2.Haudan takaa 3.Takatalvi) Kiitos! 😀

Sori, en ymmärtänyt.

ykkääkös Mokoman pojat Metallicasta? Sie Annala kävelet useesti kaupungilla vastaa…

James Hetfield on kovista kovin.

Mikäs sen Annalan jalkaan on käynyt, näytti nimittäin keppien kanssa kävelevän..?

Marko löi itseään kirveellä jalkaan. Ei pitäisi lauleskella Cannibal Corpsen Hatchet to the head -kappaletta samalla kun tekee saunapuita.

mikäs poikabändi työ ootta? äiti kielsi kuuntelemasta tuon näkösiä miehiä jotka soittaa tuommosta poppista radiossa. öriskee kunnolla eikä mittään tuommosta lässytystä…

Sano äitillesi terveisiä että keikoilla nähdään.