tässä pariin kertaan kattonu haudan takaa-videon.. ja aattelin kysästä että tuleeko muille biiseille videoita? kiitos hienosta musiikista by the way

Tuskin. Panos-tuotos on musiikkivideoissa tänä pänä sen verran huono, että ei kannata. Niille ei löydy mitään järkevää esityskanavaa. Paitsi tietenkin Internet.

Huomasin tässä taannoin eräitä ulkoisia seikkoja ja yhtäläisyyksiä teidän ja erään toisen bändin kohdalla. Jos jaksat käyttää hetken aikaa tutkaillaksensi sivua http://www.vaskikaarme.com/ niin kuulisin mielelläni mielipidettä kyseisestä orkesterista. Lisäksi haluan sanoa, että en ole ostanut levyjänne mutta se vähän mitä olen kuullut näiden sivujen kautta, potkii kyllä aivan järjettömästi!!

Muutaman lyhyen näytteen perusteella ei osaa sanoa mitään. Jotain suomenkielistä heviä vissiin.

Onko käynyt orkesterin äijillä mielessä notta ehkäpä lyriikoiden kyselijät ovat vaan katsoneet huonosti eivätkä ole huomanneet lyriikoita kansilehdestä? Ne kun on pirun vaikealukuisia, kun on pientä tekstiä jollain häröllä kiiltomusteella. Nii. Syytelkää vaan itteenne.

Aivan oikein, siitähän sen täytyykin johtua!

saakos kysellä mitä biisejä soitatte puustockissa?

Saa. Soitamme omia kappaleita, jotka ovat osoittautuneet keikoilla parhaiksi yleisön villitsijöiksi.

missä on mustat tyttöpaidat…tahtoo sellaisen..

Mustat tyttöpaidat ovat tilapäisesti loppu. Kassellaan myöhemmin.

Hehe. Katsokaas alla olevan osoitteen oikean alalaidan heppu, Easter Mokoma! http://www.avitech-online.co.za/st_gr10_1.html

No hehe.

Miksi ette jaksa kirjottaa biilistaan biisien nimiä kokonaan? Takatalvi esimerkiksi ei ole liian pitkä nimi kirjoitettavaksi, edes lappeenrantalaiselle. Toki talvi on lyhyempi sana.

Olemme pahoillamme että biisilistamme ei täyttänyt odotuksiasi.

Pakko oli tulla kirjoittamaan, kun tuuditin pienen (2kk) vanhan poikani juuri uneen Mokomaa kuunnellen. Ukko oli ensin tohkeissaan, mutta veto loppui Kiellän itseni kohdalla!

Vau. Perheesi miehillä tuntuisi olevan hyvät unenlahjat.

Tere Tulemast! Markolle olis pieni kyssäri kun kädessäni on juuri slumgudgeonin Durga ja siellä kansivihossa lukee että special thanks to Timo Hölttä. Serkkuni nimi on Timo Hölttä ja häneltä sain Durgan niin onko tässä nyt joku punainen lanka vai puhummeko edes samasta henkilöstä? En ole itse ehtinyt häneltä kysäistä asiaa joten ajattelin että voisit vähän valoittaa missä mennään. Jos puhumme samasta henkilöstä niin jukolauta olemme melkein sukua :>

Marko vastaa: Timo Hölttä on erityiskiitoksensa ansainnut! Saimme Slumgudgeonin kanssa aikoinaan Timolta finanssiapua levyn tekoon ja tästä syystä kiitollisuus. Mitähän Timolle mahtaa tänä pänä kuulua? Emme tainneet koskaan päästä Slumgudgeonin kanssa sellaisiin myyntilukemiin, että olisimme kyenneet osoittamaan kiitollisuuttamme muuten kuin kaverillisen kädenpuristuksen muodossa. Se kismittää vieläkin…

Kertokaa ihmeessä parhaita keikkakokemuksianne. Muiden bändien liveistä tietenkin.

Entombed Lepakossa, Meshuggah Nosturissa ja Slayer Provinssissa. Ai miks? No siks siks siks.

Kysyisin sellaista asiaa, että kun yhtyeellämme on kesällä itsejärjestetty ilmaiskeikka hämennlinnassa, niin saammeko luvan soittaa Haudan takaa ja Kasvot kohti itää-kipaleet siellä?

Asia ei sinänsä edes meille kuulu. Teoston sivuilla on kerrottu kuinka tekijänoikeudelliset asiat on hoidettu konserttien yhteydessä. Teostolle voi myös soittaa, jos sivuilta lukemalla homma ei selviä.

Teette ainakin yhden Ilosaarirockiin matkaavan lappeenrantalaisurpon onnelliseksi, jos voisitte soittaa siellä kipaleen “Pois se minusta”. Jooko?

Prkl. Emme ole soittaneet tuota kipaletta pitkään aikaan, eli emme ole sitä myöskään treenanneet. Pitää pistää kuitenkin harkintaan, sillä mukava keikkarallihan tuo on.

Kiitokset torstaisesta Turun keikasta ! Marko, piditkös “tukkahieronnasta” jalallesi ? Jos et, niin pahoittelen tukkani hyökkäystä jalallesi, sitä se eturivi ja pitkä tukka teettää.. =) Mr. Hyrkäs, mitkäs Iron Cobrat siulla on ? Eipä miulla muuta tällä kertaa, kun saavatkos Orjatorin kaverit hyvääkin palkkaa ? Miekin tahon roudariksi ! 😉 (no oikeasti rumpaliksi, mutta jos ei onnistu niin ei auta muu..) -Jere-

Marko vastaa: Hyvä Jere! Kyllähän tukkahieronta tuntui huomattavasti mukavammalta ja hellävaraisemmalta kuin jonkun eturivin huumorimiehen nyrkkihieronta. Ja kuulehan, ryhdy ihmeessä roudariksi; ei niille paljonkaan makseta, muutta aina sentään enemmän kun rumpaleille.

Janne vastaa: Cobrien malli oli kallein ja paras, muistaakseni.

Jossette soita provinssissa Kasvot kohti itää niin tuun ite vetään sen sinne lavalle. Mihin osotteeseen niitä biisianalyysejä sai lähettää?

Heh, jos me sit soitetaan se. Biisianalyysit voi toimittaa seittimestarille, yhteystiedot Yhteys-sivulla.

myydäänkö levy kaupoissa teidän levyjä? kävin kiertää pari mut ei löytyny… missä tää bändi on perustettu? löysin teidät vast vähä aika sitten kaverin kautta et jos voisitte kertoo jotai itestänne… voitte vaik mailata mulle…: mustalamma_3@hotmail.com tai laittaa tänne teijän sivuille jotai… tonne kysyttyihin juttuihin…kiitos! by: new fan!

Levyjä löytyy levykaupoista. Jos tutulla levykauppiaallasi ei jostain käsittämättömästä syystä ole meidän levyä, niin vaadi sitä. Ja nyt kun löysit meidät (ja nettipalaute- lomakkeemme), niin löydä vielä loputkin nettisivuistamme. Niissä kerromme itsestämme enemmän kun jaksat edes lukea.

Mitkä ovat tämän viikon oikeat lottonumerot?

Veikkaus Oy:n Lotto-pelin kierroksen 24 oikeat numerot ovat: 14, 17, 18, 19, 22, 27 ja 33, sekä lisänumerot 13, 28 ja 32. Hyvää illan jatkoa.