meinas unehtua kysyä, mutta mikäs oli lapualla kun karma nanola lauloi ns. nuatin viärestä ja pahasti takatalven säkeet? heh… -samuli ps. ismo kautala vois pikkasen varoa siitä uutta seiskaeclipseä. kyllähän nuo käytössä kuluvat, mutta tarvi heti pistää paskaksi!

“Takki auki päin helvettiä” on eräs lukuisista motoistamme, tarvinneeko tuota nuotin vierestä laulamista sen enempää selitellä. Vasten Metric Systemin neuvoja Kuisma antoi Lapualla tunteille vallan. Tuhoahan sellaisesta seuraa.

Ikinä mahdollista kuulla Koiruohoa livenä? Kun se on niin mainio ralli…

Pari kertaa sitä on kokeiltu kuumottavin tuloksin. Kunhan nuo pitkät minuutit unohtuvat, voidaan varmaan tehdä samat virheet uudestaan.

Iltapäivää. Tiedustelisin tässä, että olisikohan jossain [mieluusti netissä] mahdollista kuulla edes pientä pätkää uusimman levynne kipaleista, jotta tietäisin, kannattaisiko minun hankkia tuota Tämän maailman ruhtinaan hovi-levyä, sillä sikaa en haluaisi säkissä ostaa.

Musiikki -osioista löytyy pari lyhyttä näytettä. Hauskaa, että kysyt tätä muutama tunti sen jälkeen, kun kokonainen Hiljaisuuden julistaja-mp3 ja Haudan takaa -video poistettiin sivuilta. Poistamisen syynä on muuttuneet Teoston taksat. Levykaupassa noita levyjä saa edelleen kuunnella.

Kuinka Kuisman Kirurgisessa Kouran Käsittelyssä Kävi???…toivottavasti kaikki meni parahinpäin…ettei peukku ja etusormi vaihtaneet vain paikkaa…ei siinä muuta,varmaan soitto soisi,mutta herran plektra varmaan olisi ihmeissään!!! …Olin kattomassa Eppuja ratinassa ja täytyy todeta,että on siinä kyllä helvetin hyvä bändi…(tietty Entombedkin olisi ollut Pellavassa…)…vaikka ei heviä väännäkkään,mutta silti…anniskelut nyt oli mistä oli…perseestä…oma puteli mukana…olenkin tässä nyt tahkonnu Akun Tehdas ja Maximum JeeJee levyjä oikein antoisasti…viikonlopulla on kyllä tarkoitus poketa kirkonkylille ja hakea pois Valu & 120 Mokoman Päivää…joten se on tarina uus…mites muuten allekirjoittaako ryhmänne Eput vai menetänkö kasvoni,kun tälläisiä kyselen…parahin terveisin -RudiHalla-

Eput allekirjoitetaan. Kuisman käsi paranee. Kaikki on mahtavasti.

Miloin niitä Mokoman girlie paitoja tulee? Oon ootellu jo jonkii aikaa ku puustockissa oli puhe parista viikosta… T. Epätoivonen

Nyt niitä pitäisi olla Airolla. Nähtävästi eivät ole vielä ehtineet laittaa niitä myyntiin saakka. Soita sinne ja kysy.

Morjens poijjaat! Kysymys 1.: Mitäs modeja oot Tuomo tuohon 5150-helvetinkoneeseen teettänyt? (Itselläni on tehty se perus bias-modi…) Kysymys 2: Minkälaista volumea pidätte noissa nupeissa livetilanteessa? Ja onko jotain noise-gateja käytössä? Täytyy sanoa, että uuden levyn skittasoundi helvetin murea, ja riffit asiallisia. Kiitos. ps. Vittumaisen monta kysymystä… anteeks. -T-

Tuomo vastaa: 1. Siinä on tuo mainitsemasi bias-modi, tehonpuolitus ja JJ:n putket. Ei siinä sen mystisempää. 2. Päättärin volume käännetään paikasta riippuen välille 2,5 – 3,5. Noise gateja meillä ei ole käytössä, lisäpalikkoina livenä ainoastaan SD-1 ja hetkittäin DS-1 tai HM-2. Lähes sama setti on käytössä myös uusimmalla levyllä. Kurimuksen kitarasätöksen kytkentäkaaviota taas ei piirrä pirukaan.

Harmillista on 68:n keikan siirtyminen. Mutta Kuismalle paranemisia. Täälläkin ollaan taas saikkarilla, tällä kertaa oikea kylki vuorostaan rikki 🙂 -Lee P

Voi luoja. Sovitaanko, että et lähde Kuisma “Pasanen” Aallon kanssa kaljaporukoihin kesken keikkailukauden?

Voiko Saikkosta vuokrata…ja jos voi niin paljon maksaa? Vai pitääkö sitäkin kysyä Janne “morjens” Tokolalta?!

Kyllähän meitä voi vuokrata. Mieshuoria kaikki tyynni.

Mitä merkkiä/vuosimallia Mänttibussi(Mokobussi kuulostais paremmalta) on? Ja kuka sitä kuskaa. Ajattelin tehdä jutun teistä nääs GTI lehteen ku seiskassa jo kulemma olitte=)

Pahan pistit, 80-luvun alusta tuo taitaa olla. Miljoona sillä pierumarinoidulla autovanhuksella alkaa kuitenkin olla mittarissa. Ja rakkaalla lapsellahan on niitä nimiä. Moko-biili on pikkuhiljaa syrjäytynyt Mänttibussin tieltä. Meininki nyt vaan on niin mänttiä, mäntinpää kuin Mäntti-tv:ssä aikoinaan. “seiskassa jo kulemma olitte”. Joo joo, kulemma kulemma. Ainakin se juttu paljasti, että ihmiset oikeasti lukevat sitä lehteä.

Äiti pakotti syömään pienenä merkkareita…nyt niitä syö ihan vapaaehtoisesti. Elämä onnistuu säpsäyttämään välillä kun hoksaa tälläisiä asioita.

Pakotti? Oliko se vielä sitä aikaa, kun merkkareiden halkaisija oli kolme senttiä ja niitä ei oltu vielä kielletty hengenvaarallisina?