äkämystyttää.

No voi.

Tekeekö Saikkonen ja Kuisma itse kitara saudit vai onko ne kentie Janne Saksan käsialaa….Meinaan vaan et kuka ikinä niitä nuppeja vääntelee ni asiansa osaa. Ihan perse repee meininkiä!

Tuomo ja Aalto ruuvaavat vahvistimista omat lähtösoundinsa ja Saksa äänittää ne parhaalla mahdollisella tavalla. Sitten soundia hinkataan studiotekniikan avustuksella, ja yritetään päästä sekä miksaajaa että soittajaa tyydyttävään ratkaisuun.

Hei taas!! Miksi ihmeessä jostain 10 minuutin epävirallisesta juttutuokiosta täytyy kysyä lupa levy-yhtiöltä?? -Tanja-

Hyvä Tanja Viitasaarelta, yleensä haastatteluista on tapana sopia. Tällöin on sinulla parempi mahdollisuus, että saat jonkun haastateltavaksi, ja että kaikki orkesterin jäsenet ovat tiettyyn aikaan tietyssä paikassa kuvan ottamista varten. Näin ne hommat vaan menevät.

Onko pojat tutustuneet Extoliin? Syytä olisi.

Laitetaan korvan taakse.

Kiitokset vastauksista Tuomolle! JJ-putket kunniaan! On tämä ihme foorumi kun bändin jätkät vastailee rahvaan kysymyksiin, ja vielä helvetin nopeasti. No kai se kusipäisyys tulee sitten miljoonan myydyn levyn jälkeen! 😉 Jatkakaa samaan malliin! -T-

Mikäs tässä on vastaillessa, kun meillä on Suomen parhaat fanit.

Kiitoksia upeasta Kouvolan meiningistä ! Alun kaaoksen jälkeen meininki oli aivan mahtavaa ! Hienoa kun saitte loppujen lopuksi paitakojun pystyy, niin sai napattua taas pari MOKOMA paitaa mukaan… Ja kiitoksia vielä mukavista juttutuokioista, erityisesti Kuismalle! Ps. Pikaista paranemista! T:Baze

Kiitos itsellesi, hauska reissuhan siitä tuli.

…niin ja sättimälleni keppisedälle pikaista paranemista! -samuli

Kiitos. Paranemisprosessi on hyvässä vauhdissa.