Päiviä. Kiittäisin tuosta vernissan keikasta. Oli loistava.. yritin päästä backstagen kautta jätkiltä nimmareita kysyyn mut en sit viittiny tulla häiritseen teidän(ties mitä sitten teettekin keikan jälkeen)puuhianne.. mutta joo kiitos vielä kerran

Olkaatten hyvä, meininkihän oli w*ttu PARAS.

No niin arvoisat herrat. Aivan tuoreeltaan haluan kiittää hienosta keikasta eilen Vernissassa. Näin teidät eka kertaa livenä ja kyllä toimi. Erityisesti viehätti soittamisen rentous ja hyväntuulinen, sympaattinen esiintyminen. Ei se hymy tee rässimiehistä yhtään huonompia, päinvastoin. Kiitos vielä kerran ja hyvää syksyä teille.

Eipä kestä. Meistä hevin soittaminen on hauskaa, mikä toisinaan näkyy hymyä muistuttavana irvistyksenä kasvoillamme.

Ei jumalauta..toi teidän vernin keikka oli siis kerrassaan aivan mahtava, erittäin iso kiitos siitä..vaikka en ole niitä ihmisiä jotka pyörivät pitissä koko keikan, niin oli se aivan pakko pari biisiä mennä sinne riehumaan, aivan mahtava fiilis tulee..ja viellä ERITTÄIN ISO KIITOS siitä että soititti Toista Maata..vaikka biisi ei ole ehkä niin hyvä livenä, mutta oli upeeta kuulla se..thanks viellä kerran..

Pitissä näytti pääsääntöisesti olevan oikeaoppinen meininki. Sellaista on ilo seurata. Toista maata on viime aikoina viihtynyt setissä, vaikka tiedossa on, ettei se mikään tenhoavin livebiisi olekaan. Myö vaan tykätään siitä niin paljon.

Olipas perkuleen koviaa vääntöä Vernissassa! Päässä humisee ja niskaa jomottaa niinku asiaan kuuluu. Suurkiitos tästä! Mistäs yläasteelta te olitte sen lämppärinne hankkinu? Ainoa asia mikä siinä lämmitti oli nimittäin sille sätkinnälle nauraminen. No mutta teitähän sinne tultiin kattomaankin, joten… tattis!

Me emme hankkineet lämppäriä, vaan järjestäjä. Itse emme heitä ehtineet kuunnella, mutta mainioita tilaisuuksiahan tuollaiset ovat nuorille bändeille.

Terve mieheen! Olettekos ajatellu tekevänne yhteistyötä jonkun tunnetun artistin kanssa, esim. Hra. Ylppö tai Nygårdin Rainer, vai kuuluuko vain ja ainoastaan Hra. Annalan ääni rallatuksissanne?

Kyllähän rallatuksissamme kuuluu myös Saikkosen ja Saksan äänet. Tällä äänirepertuaarilla ollaan toistaiseksi pärjätty. Möykätään Ylpön ja Rainerin kanssa sitten omalla ajalla.

Milloin olisitte Nosturiin tulossa? Tulkaa nopeasti! -mies meni maitokauppaan ja kysyi “onko teillä maitoa?” myyjä vastasi “ei ole”.

Nosturissa ollaan vissiin huhtikuussa.

millo ootte tulossa ouluun ikärajattomalle keikalle?

Eipä ole tietoa moisesta.

moi!! ootteke ajatellu soittaa jotain uusia biisejä 68sin keikalla??

Olemme käyneet treenikämpällä viimeksi tammikuussa, joten uusia biisejä ei ole luvassa. Yritetään rakennella olemassaolevista kappaleista mielenkiintoinen setti.

Kitaristeille kysymys: Miksi juuri ESP?

Vakuutuimme ESPien laadusta ja etenkin luotettavuudesta, mikä on tällä keikkatahdilla ja nyrkkiä säästelemättömällä soittotekniikalla ensiarvoisen tärkeää. Myös Musamaailman palvelualttius vaikutti asiaan. Tämä mainos oli ilmainen.

Kun ensimmäisen kerran kuuntelin nuo teidän kaksi ensimmäistä levyä, ne eivät juuri vakuttaneet. Nyt parin kuuntelukerran jälkeen voin sanoa, että kyllähän se 120 päivää ihan hyvä hyvä levy on. Valu ei kyllä oikein uppoa. Itseasiassa en miellä Valua edes Mokoma-levyksi, vaan se on ennemminkin Marko Annala & His band. Mutta tikulla silmään joka vanhoja muistaa, vittu te ootte hyviä.

Ihan osuvasti olet tulkinnut Valun ajan meiningin. Eihän noita vanhoja levyjä juurikaan pysty kuuntelemaan, vaikka joitakin hyviä ideoita niiltä löytyykin.

Sanokaapa joku bändi mikä ei ole w*ttu PARAS!

Keel.

Kuvittelenko vain vai ovatko paitojenne hinnat nousseet..?? Nyt ei taida köyhän opiskelijan rahat riittää…=( No mutta hyvää viikonloppua teille! -Mokoma tyttö-

Mallisto on laajentunut ja paitalaadut muuttuneet. Jotkut mallit ovat paremman laatunsa vuoksi kalliimpia. Mitään mielivaltaisia hinnankorotuksia ei ole tehty.

Hitto! Santun sulkakynä on ollut keikkapäiväkirjassa todella terävänä. Erittäin eläväistä ja hyvällä huumorilla höystettyä tekstiä. Mahtavaa luettavaa. Kuinka samaan yhtyeeseen voi osua noin monta hyvää kirjoittajaa?

Santtu kuten muutkin kynäilijät ovat palautteestasi otettuja. Kiitosta vaan.

Vittu teillä on maailman parhaat levynkannet!

Oho. Pirinen on kyllä nero.

Saahanko me vetää keikalla Takatalvesta vetästyä versiota Takatukkaa? Jos me kiltisti ilmotetaan yleisölle että se on alunperin teijän viisu. Siis sitten hamassa tulevaisuudessa. Teiän kukko-paidat on kyllä designiä parhaimmasta päästä, onnittelut!

Jos tuo Takatukka on mielestänne hyvä läppä, niin siinähän sitten vedätte. Mitä kukko-paitojen designiin tulee, niin Pirinen on edelleenkin nero.

Ootte törkeen hyvii. Oon hakena kaikki levynne netist. Terveisiä Lärvätsalosta toivottaa Aimo Töräys

Älä Aimo yritä.

Kunhan työpäivän lomassa avaudun: Alkaahan se Mokomakin aukeemaan kun tarpeeksi takoo! Tekis mieli oikeen laulaa naiselle Silmäterää mut ei sittenkään… Perskeles kukot!! Voimia!

Silmäterän teksti ei välttämättä ole ihan parasta serenadiainesta.