Onko toi santun big muff muuten tarkotettu kitaralle??? aattelin kysyä kun olen ostamassa sellaisen.(bassolle) loistava ääni!

Muffi on erinomainen mössösärö, jota käytetään sekä kitaran että basson epäselkeyttämiseen. Mm. Hynysen Jouni käyttää sitä kitaran kanssa ja Santtu ainoastaan basson kera. Jos Santun livesoundi miellyttää, niin eikun kauppaan vaan.

Hyvää iltaa teillekin poijaat, piti tässä ihan vallan kysyä asiantuntijoilta neuvoa kun uutta spedua pitäis hommata skeballe ja teillä tuntus olevan melkosen raastava tuo soundi.. Mitäs välineistöä herroilla on kitaranjatkona? Tätäkin on varmaan kysytty tuhannessa eri muodossa, mutta kerta kiellon päälle.

Livesetissä Kuismalla on EMG:t ja Peavey 5150, Tuomolla Seymour Duncanin Custom Custom, SD-1 ja 5150. Studiokattaus on pykälää monimutkaisempi hässäkkä.

Mistä löytää biisien sanat?

Levyn kansista.

hyvinhän se sabamailakin näytti olevan Kuismalla hallussa. 🙂

Heh, ei tarpeeksi hyvin. Ei ollut jätkillä tällä kertaa finaaliin asiaa.

Marko, viime Nyt-liitteessä oli kaunis kuva sinusta. Puhuit viisaista asioista, kiitos siitä. Pidän myös teidän musiikistanne kovin paljon. Toivottavasti Mokoma ei koskaan lopeta soittamista.

Terveiset meni perillle. Mokoma jatkaa niin kauan kuin hevin soittaminen tuntuu hauskalta. Todennäköisesti aika pitkään siis.

kuuntelin tossa äsken biisiä nimeltä perspektiivi..On kyllä helevetin onnistunut kipale! Jos tekisitte nyt sen saman biisin uudelleen niin tulisi varmasti älytön radio hitti! Hassua…mut mainio pläjäys joka tapauksessa! Ja menestystä myös vuodelle 2005!

Kiitos. Perspektiivi oli aikanaan myös omia suosikkejamme.

Duunatkaapas biisi Diablon “Elegance In Black”-raidan tyyliin ja tietysti myös omia mausteita lisäämällä. Tulis helvetin kova, vai mitä? Ootte päälliköitä!

Eiköhän anneta Diablon hoitaa Diablo-tyyppinen ilmaisu. Onnistuu nimittäin jätkiltä pikkuisen paremmin.

Rivieraan taas! Helvetin hieno juttu! Elokuussa ku viimeks kävitte tais ollä vähä lämmin… 😀

Siellä lensi hiki ja veri. Mahtava meininki!

Mitenkä ois pojat semmonen mokomapipo, että ei tarviis enää talvisin pitää tota kulahtanutta San Jose Sharksin pipoo?

Pipot ovat juuri nyt loppu Airon nettikaupasta. Lisää on kuitenkin tulossa viikon sisään.

Olisiko mitenkään mahdollinen ajatus että Mokoma huppareit saisi myös girlie mallina? Olisi aivan jätte hyvä juttu jos näin kävisi..

Girlie-huppari? Nevö hööd, mutta pitänee tutustua aiheeseen.

vedättekö keikoilla paljo vanhempiakin biisejä? mitä viime vuoden ilosaarirokissa kävin niin setti oli kyl tosi jees mutta vähä vanhempiakin biisejä ois kiva kuulla, esim pois se minusta ois varmaan hieno livenä. onko moiseen mahollisuuksia?

Muutamia biisi on setissä viihtynyt, mutta onhan noita uudempia huomattavasti mukavampi soittaa.

kuunteletteko mielellänne in flamesin jotunia

Kyllä sitä tuli joskus kuunneltua, viime aikoina harvemmin.

Ootteks työ ajatellu niitä sellasii kauluspaitoja laittaa myyntii minkä laisii toi Kuisma on käyttänä? Nii ja sit sellasta et satutteko tietää millo ois levymusiikista saatavilla jotain tein huppareita?

On niitä kauluspaitoja myytykin – jopa siinä määrin, että ovat tällä haavaa lopussa. Yritetään järjestää rättilöitä Lappeenrantaan jossain vaiheessa.

Milloin noi paidat missä lukee “tulossa” tulee myyntiin? Ja hyvää vuoden jatkoa vaan.

Viikon sisään pitäisi paitojen olla myynnissä.

30.4. Helsinki, Nosturi w/ Stam1na Sheit, just mun syntymäpäivänä, ja just ku satun olemaan intis. Pitäis melkeen ottaa vapaapäiviä tota varten

Aijai, kinestä pukkaa vappuaattona.

Tänään kuuntelin töissä teitä(tämän ruht.hovi,kurimus,120päivää ammattina metallimies) koko päivän ja sit kun tuun töistä ja tulee vieraita(suurin osa pieniä lapsia) niin soi samat taustalla, kun koittaa ilta ja ruvetaan viettämään aikuisten iltaa mun 30v. synttäreitä niin päästään jo eroon cd:istä eli siirrytään dvd:een kimppuun ja kaikki vieraat joutuu kattoo mänttien touhuja. Sit ne laulo mulle loppujen lopuks onnittelu lauluks takatalvi ja vade retro satana ku o niin vitun hyvää musaa, siis mun mielestä. Vaimo käy kuulema hekemassa ens viikolla aironista paidan(tämä sielu on liian pieni meille kahdelle) lahjaks, onkohan tuo kenties joku vihje.Lutakossa tavataan.

Hämmentävä tarina, sääli nyt vähän lähimmäisiäsi.

aletaanko noita paitoja yms. myymään heti esim. Anttiloissa?

Anttiloihin on tulossa hiukan suppeampi mallisto, ainoastaan T-paitoja ja pitkähihaista.

tytötkin haluaa tuollaista tekstiä paitaan, ei hei riitä pelkkä söpö kukko.

Se söpö kukko on pahan vertauskuva ja monella tapaa ymmärrettävissä – kohtuullisen härskiksi vitsiksikin väännettävissä. Mutta vaihtoehtoiset tyttömallit ovat kyllä harkinnassa, kuningasideaa odotellessa.

Kyllä se (mokoman 120 päivää)ihan oikeastikin iskee kovasti, ainakin minnuun. Se saa tuntemaan itsensä ihan voittajaksi aamukahdeksalta Joensuun loskissa. Elkääpäs siis kehdatko, ei se vittuilua ole.

Ok, uskottavahan se sitten on.

Oho, Marko ei näytä Markolta tuossa Nytin artikkelissa, vaan pikemminkin vaaleaihoiselta Whoopi Goldbergiltä. :O Mitäs pojat tykkää Nicolen uudesta levystä? Onko tullut kuunneltua? Btw, ootte w*ttu parhaita!

Nicolen viimeisin ei ole vielä tuttu, mutta hyvää siitä kuulee puhuttavan.

Kiellän itseni tuntui minusta TMRH:n ilmestyessä eräältä levyn heikoimmista biiseistä. Muutaman kuuntelun jälkeen se alkoi kuulostaa jo melko hyvälle, ja parin kuukauden jälkeen jo ERITTÄIN hyvälle. Mutta nyt biisi soi minulla jatkuvasti päässä. Opiskelusta ei tule yhtään mitään, kun se kirottu (mutta perhanan hyvä) biisi ei jätä minua rauhaan! Miksi Kiellän itseni vainoaa minua?

Sori, ei myö tahallaan.

Mulla on kamalaa kerrottavaa. Olin aikaisemmin sitä mieltä, että Kuisma on magee ja hirmu hyvännäkönen – kunnes vanhoja kuvia katsellessani huomasin, että mun eno on ollut ihan samannäköinen nuorena (eno jota en voi sietää). Voin kertoa, että fiilarit katosi samantien. Aika näyttää miten tästä järkytyksestä selviän 8/

Kuismaa voisi kiinnostaa, miltä enosi näyttää nykyään. Tietäisi sitten, että onko tuon sortin mageus ja hirmuinen hyvännäköisyys katoavaista.

Toista pallia, Pallin takaa, Pallin julistaja, Tämän pallin ruhtinaan hovi, Kiellän pallini, Hyinen palli, Vade retro Palli!, Pallit ihmisten vaatteissa, Pallitetun maan taktiikkaa, Nämä pallit ovat yhtä ja Palli saa tulla. Näitä löytyy sitten lisääkin, jos kiinnostaa.

Kiitosta vaan, ei kiinnosta.

Tervehdys Herrat! Onko käynyt mielessä tehdä yhteisrundia Tuomari Nurmion & Alamaailman Vasaroiden kanssa? Poljennossa on mielestäni etäisesti jotain samaa – hienoja lyriikoita ja takavasemmalta hyökkäävää tyylikkään kieroa muzakkia. Ajatuksena asia on suht villi. Rokkihirvi

Mainitsemasi kokoonpano on kyllä tehnyt meihin vaikutuksen. Yhteiset rundit ovatkin sitten vähän monimutkaisempia juttuja.

voi kiesus! Kukko huppareita! Kiitos!

Ole hyvä!

Terve Mieheen! Kun tuota vaatekatalogia tuossa tutkiskelin niin tuli vaan mieleen että minkäslaisia nämä pipot mahtavat olla? Ettei vaan sellasia käännettäviä malleja? No, pari paitaa tulee varmastikkin tilattua. 23.4 Lahdessa tavataan, ittellekkin sattu synttärit samalle päivälle. Jatkakaa!

Pipo on musta ja juuri sellaista käännettävää mallia. Hieno se on.

tervehdys! kuulin villejä huhuja että jollain keikallanne olisi stam1nan ohessa myös viikatteen pojat, pitääkö paikkaansa?

Vappukeikalla Nosturissa pitäisi Viikatteen heilua.

Olisiko teistä ollut mukava olla soittamassa tuossa Hartwall Arenan hyväntekeväisyyskonsertissa (HIMin, Apocalyptican etc. kanssa)? Oliko kukaan teistä mahdollisesti paikalla todistamassa tuota uskomatonta spektaakkelia? Minä olin ja en ole toipunut siitä vieläkään:-D

Eipä tainnut olla kukaan paikalla. Tällä hetkellä sitä on niin keikkatauko-moodissa, ettei ole osannut keikalle kaivata.

Terse. Kun nyt olette enemmän ja vähemmän toistenne taskuissa eläneet (kiertueilla), niin onko koskaan nyrkit puhunu oikein tosissaan? viittan tällä tohon metallican tilitys-leffaan, että ei se ainainen jaksaminen,sietäminen ja ymmärtäminenkään ole mielenterveydelle hyväksi.. Onko traditioita asian tiimoilta, vaikka silloin pajunkissojen aikaan..?

Mikähän pakko se on pitää bändiä väkisin kasassa oikein ammattiavun turvin? Varsinkin jos on miljonääri ja sanottava vähissä. Me jatkamme harrastustamme niin pitkään kuin se tuntuu mielekkäältä. Ei kai postimerkkeilijäkään ala rähjäämään tai hakeudu apuun, jos merkit lakkaavat kiinnostamasta. Asioiden selvittely nyrkein leppoisassa hippiporukassamme kuulostaa vähintäänkin absurdilta ajatukselta.

On se vitti näköinen: http://www.nyt.fi/kuvat/iso_webkuva/1101978314843.jpeg

Näyttää spanielilta.

kumpi on parempi kitaristi tuomo vai kuisma?

Ei kumpikaan.

Olettekos kuulleet, että loppukesällä Pieksämäellä WTC-rockin organisoinut Rytkönen järjestelee jo täyttä häkää ensi kesän tapahtumaa? Asiasta oli jonkin aikaa sitten paikallislehdessä. Mokoma varmaan nähdään jälleen esiintymässä? :):)

Heh, eipä ole hemmoille festarien järjestäminen ainakaan helpottunut viime vuodesta.

Noista girliepaidoista,oma ehdotukseni olisi musta paita jossa lukee punaisella EDESSÄ “Vade Retro,Satana!”. Hiukset peittävät yleensä ainakin osan takana olevasta tekstistä. -Mokoman hupparin omaava-

Kiitos ehdotuksestasi. Merchandise-osasto kuuntelee ja tekee jossain vaiheessa jotain tai on tekemättä.

Ovatko nuo uudet paidat kenties Fruit of the Loom-merkkisiä?jos eivät niin mitä? ja vielä,että tuleeko noihin t-paitoihin S-kokoa?

Fruit of the Loomeja ovat. S-kokoja löytyy ainoastaan girlie-malleista.

Ketä siellä puustockissa sit o? Miula ei ainakaa mitää havaintoo…tietty jotai uniklupia

Ei ole tietoa Puustockin esiintyjistä. Oletus on tietenkin, että bändit ovat hyviä. Kuka sitä nyt paskan bändin palkkaisi esiintymään?

Jokkut horopersepändit tekee lavalla semmosta jekkua että antavat biisien tulla nauhalta ja mukamas vaan veivaavat. Se on aika halpamaista.. Harrastatteko te moista?

No mitäs luulisit? Kuulostaako siltä?

Siis meinaako tää(paitakatalogi ym. sälä) nyt sitä,että niitä saa Anttilan TopTenistä??? Saakos pohjanmaaltakin??? DeAD+++

Anttiloista löytyy piakkoin T-paitoja ja pitkähihaista. Erikoisemmat sälät joutuu tilaamaan Airolta tai Swampista.

Hi Janne! Somebody gave me a Mokoma-cd and I have to say that I must be a BIG influence in your playing. What other drummers have been influential to You as you`ve developed your chops and bass drum techniques? Keep on rockin`!!! Jack “Drunken Beast” Hammel – Sleezy Fox

Janne vastaa: Jack! So great to hear that you’re still alive and kicking. Of course I have been listening your playing since 80’s and I am really waiting for your comeback! Hope to see you in Finland!

Ostaisin heti jos olisi tyttömallina “Classic” tai “Vade retro, Satana!”. Vihreä kukkopaita on, mikä on kyllä hienoimpia bändipaitoja mitä olen nähnyt, ja hienoin mitä itse omistan. Noi siivet selässä taas ei oikein innosta.

Me näemme tytöillä siivet selässä, sinisilmäisiä kun olemme. Muitakin designeja on kuitenkin yleisön pyynnöstä laitettu harkintaan.

Voi helvetti, putosin tuolilta kun näin nuo kuvat paidoista. Vade, retro, satana ja molemmat hupparit on pakkohankintoja. Hienoja kun ovat. Ja Nosturissa sitten kunnon setti! Stam1nahan on kanssa melkoista mättöä. Siis Nosturissa on kunnon mättötalkoot, vai ?

Stam1nahan on PARAS. Ja taitaa siellä Nosturissa olla Viikatekin, joten varsin asialliset iltamat on tiedossa!

stamina on muuten uus jeesus! saankos muuten kysyy et mistä toi teidän teon teoriaa- biisi kertoo? se on koskettanu mua ihan älyttömän syvältä! Callisto on muuten kova bändi. Mitä mieltä ootte? Markus ainaki vetää kovat vokaalit eikö ?

Markiisi de Saden tarina oli innoittamassa Markoa Teon teorian tekoon. Stam1na on edelleen paras ja Callistonkin ystäviä porukastamme löytyy.

Tässä kun sitä etsii jotain musiikkia kuunneltavaksi Mokoman lisäksi. Niin kattelee tuota listaa missä on top 10 parhaimmat levyt teidän mielestä. En pettynyt hankkiessa näitä levyjä mitä sieltä katsoin. Ja teidän dvd on kyllä mahtava, Santulle vaan että dvd:llä esiintynyt pedaali niin käytätkö tätä pedaali Macheten kanssa? Koska havaitsin niitä sanoin kuvaamattomia epäselviä saundeja Macheten kappaleista. Pitäkää äijät lippu korkeella ja eksykää Lahteen päin keikalle, jonnekkin missä ei ole k-18. Kiitoksia vielä kerran.

Santtu vastaa: Ei ollenskaan. Massikassa on käytössä ihan eri suhistimet. Epäselvät soundit saa ruuvattua miltei mistä vaan rakkineesta, kun tieto-taitoa riittää.