Mulla on ikävä teitä! Miten voisin lievittää tuskaani?

Koita jaksaa, eipä noihin keikkoihin enää montaa viikkoa ole. Pitäisköhän muuten treenata jossain välissä pikkuisen?

Enpähän ole Mokomaa kuunellu kun vasta reilun vuoden ajan, mutta nytten olen sitten totaalisesti koukussa. Takatalvi kipale on jumalattoman mahtava ja..no kaikkihan ne on mahtavia! Monesti mietin mitenkä herra Annalalla voikaan olla niin kuolettavan mahtava ääni..? Luonnonlahjakkuus se on….

Et ole kuullut vielä mitään. Marski on nykyään sellaisessa iskussa että paskaa housuun.

Käytätte 5150 nuppeja..käsittääkseni teillä on ensimmäinen malli..mitä eroa teidän käyttämällä mallilla ja 5150 2 on…onko muuta sälää välissä..saundit on tosi räss..

Ei mitään hajua. Studiossa SISOn ja kitaran välissä käytetään jotain overdrivejä, keikoilla tuskin mitään.

Miten toi Norther maistuu? Nosturissa nähdään sitten ihan simona.

Nortti ei ole liian tuttu. Hyvää paskaahan se kai on.

Santtu vetää ihan kivaa settiä, mutta sanokaas seittimestarit sille että heittää sen Big Muffin kuuseen ja hommaa jonku säröpedaalin mikä ei muuta soundia täysin puuroksi.. Tulipahan vaan mieleen kun hitusen häiritsi

Heh. Santtu tuli samaan tulokseen, ja säristinpedaali on vaihtunut EBS:n overdriveen.

Ottasitteko mut kesätöihi roudariks? Kysykää vaa Höytiä Cityn Riffikuningasta nii tavotatte mut. Voin Myös tulla auttamaan, jos joku teistä sairastuu: kokeilin nimittäin koulussa kerran rumpuja ja kitaraaki osaan soittaa!!!

Ottaisitko ite?

Mihin aikaan alkaa nytkytys 22.päivä lutakossa?

Ei ainakaan kello zeitzemen.

Eipä suotta katota Anthraxia Ilosaarirockissa!

Eipä.

otteko työ kuunnellu tuota ruoskan uutta tuotantoo…? on muuten vitun hyvä!

No on.

Moi! Onko Sakara-T-paitoja tulossa lisää ts. M-kokoa?

Ehkä ei.

Marko olet timantinkova ja varmaotteinen laulaja mutta olisi siistiä jos laittaisit melodisissa kohissa itteäs enemmän likoon tyyliin Layne Staley. Just a thought…

Marko vastaa: Ehä mie nyt niin timangi oo, et mie pystyisin moisiin suorituksiin kuin tuollaiset luonnolliset lahjakkuudet! En kyllä oikein ymmärtänyt mitä tahdoit “likoon pistämisellä” tarkoittaa, sillä kykyjeni äärirajoillahan minä liikun alvariinsa. Itse miellän Alice In Chainsin kohdalla Jerry Cantrellin laulupanoksen lähes yhtä merkittäväksi kuin Layne Staleynkin.

Onko kappale Haudan takaa moralisointia vai saatananpalvontaa??

Marko vastaa: Ei se ole kumpaakaan – se on vain lyhyt väläys ihmismieleen. Kappaleen kertojaminän edesottamukset voi ymmärtää traagisena tarinana ja niistä voi toki halutessaan ottaa vaarin. Tesktin kirjoittajaa ei ole inspiroinut Saatana sen kummemmin kuin tarve moralisoidakaan.

Joko pyörii catch 33 lautasella? Jos ei, niin vähän hitaasti sinne kauppaan!!! Ei liene yllätys että on hyvä 🙂

Eikös se julkaista vasta toukokuussa?

ei sakara records tarttis musiikki teknologii poppooseen?

Miksi ihmeessä?

Kuinka paljon pyritte uudistamaan mokoma-soundia? Tuleeko 5150:n namiskuukkeleita paljonkin ruuvailtua erikoisiin ilmansuuntiin ennen keikkaa? Teette hienoa musiikkia… Kerrassaan mainiota! T: anonyymi alkoholisti

Ei sitä soundia keikkojen välillä juurikaan ruuvata. Mutta kyllä seuraavalle levylle varmasti jotain päivitystä keksitään.

potkiiko 7?

Potkii.

TERE!!! mitä mieltä mokomalaiset on brujeriasta se on W*ttu paras

Vähän on jäänyt vieraaksi, mutta yrmyä menoahan se.

eikö teilä oo noita huppareita sun muita paitoja niinku pienemmässä koossa ku tämmönen nuorempi fani ettiskelis

Höh, eipä taida olla. Sori.

Kattelinpa tuossa Imperiumin sivuilta löytyvän FME:stä tehdyn ohjelmapätkän ja olipa siellä kitaraisen voimakaksikon haastattelukin, joten: siinä heitätte ilmoille ideaa jostain ep:stä, jonka mahdollisesti sanotte tulevan kevään aikana. Ovatko suunnitelmat edenneet mihinkään, julkaisukelpoisiksi vaiko huonojen ideoiden hautuumaalle?

EP jäi tekemättä. Annoimme itsellemme hieman armoa, ja valmistaudumme stressittöminä kesän keikkahelvettiin.

Teikäläisten paita näky Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa. En kyl kattonu miten se äijjä pärjäs, ja onko tää ny kertomisen arvosta, mut oli miten oli, näin se on. Ku te ootte parasta. Aikookos kukaan Mokomalainen jäädä nauttimaan koko Sauna open airista, vai pelkästään siitä torstaista? Ette kai te aio Slayeria missata?

Kyllä se Slayer tsekataan. Kattellaan sit jatkoja.

oliko tuskassa hyväkeikka ..??? ainakin mun mielestä menoa riittii..:)

Olihan se.

Munsta tuntuu siltä että Stam1nan seuraavan levyn aikaan mokoma lämmittelee heitä.

Ja ansiosta.

Voimia teille näitten umpityhmien kysymysten ja turhaakin turhempien kommenttien kanssa!

Kiitos. Eipä tämä nyt paljoa meidänkään aivoja rasita. Eikös sitä huomaa vastauksien tasosta?

Hei herätkää! Nyt on huhtikuu…

On.

tää on varmaanki kysytty niin perkeleen monta kertaa mutta en jaksa alkaa rullaamaan loputtomaa postipalstaa oikeaan kohtaan. Eli siinä teidän Dvd:ssä tällä kitaristilla (Nimi hakusessa) katkes hihna kitarasta niin että missä biisissä ja miten sen jälkeen tehtiin??

Tuomolta se hihna siinä katkesi. Biisiä ei nyt jaksa muistaa. Sit Tuomo heitti kitaran nurkkaan, ja totesi että toisessa kitarassa onkin kieli jo katkottu. Sit piti lainata Kuismalta kitaraa, koska Kuisma pitää kitarat soittokunnossa (vitti mikä gei).

Mitä te teitte ennen ku aloitte soittaa työkseene t: tiedon janoinen

Buhahaa. Ei näillä kotomaan keikkaliksoilla vielä päivätöitä kannata jättää.

Angel of death!!!!!!

Toimii.

“…ala olla jo sen verran kirjava, että sinun ja ystäväsikin on vain pakko muodikkaasti hyväksyä että ihmiset on w*ttu ERILAISIA.” Tack, muodista viis. Tällä kannalla minäkin haluan olla, vaikka mitä syy-seuraussuhteita lueteltaisiin. Ja jos selvennetään, tuputetut näkökulmat eivät ole ulkomuotolähtöisiä, vaan että tietynlaisesta mielestä seuraisi tietynlainen ulkomuoto. Erään tutun mies jätti naisen, koska kuuli että tämä on hälle raskaana, ja uhkasi hakata tämän. Mies oli ulkoisesti todella fiksun oloinen, korkealle kouluttautunut. Vaikka oma persoonansa toki, todella komea pitkätukkainen mies. Harmi vaan että tyyppi sattui olemaan mielenterveyshäiriöinen, vaativa persoona. Ja mikä tässä nyt ideana? Itseäni raivostuttaa tuollaiset päätelmät, kun ystäväpiiriini kuuluu monennäköistä ihmistä, jotka ovat rakkaita itselleni. “…luopumaan hiuksien lisäksi ilmeisesti muistakin itselleen tärkeistä asioista.” Tuskinpa, samanlainen pervo ja naistenperässä kuolaaja, ku nuorena liuhulaisena. Saatanan sika, vaikka hauska seuramies. Yli kolmekymppinen äijä, eikä aikuistumisen merkkejä näy, ja tuskin tulee. “…sillä kyllä pitkällä tukallakin saa hyviä töitä. Enempi se on kiinni siitä mitä kukakin sattuu osaamaan.” Näinhän se pitäisi olla, mutta tässä asiassa sieltä voisi puottaa jonkun pilvilinnoista, jos kuvittelee ettei mitenkään vaikuta. Miksi työhaastattelussa muuten kysyttäisiin armeijasta, ja miksi sinne pitää pukeutua ns. siististi? Miksi firmoihin palkataan tutun tuttuja, viihdealalla taas saatetaan uralla etenemiseen naiselta vaatia työnantajan kanssa makaamista, miksi miehet saavat yleensä ottaen reilusti enemmän palkkaa samasta työstä samalla osaamisella? Ihmiset ovat usein melkoisen kieroon kasvaneita olioita, harvemmin ylhäisten ja jalojen päämäärien tavoittelijoita.

Jep.

Aprilliä, syö silliä, juo kuumaa kuravettä päälle!

Rai rai.

Mokoma, Stam1na,Poets of the fall ja Disco ensemble. Semmosta festaria ei löydy, jossa joku noista bändeistä ei soittas. no asiaan…piti kysymäni että pitääkö joku teistä Disco Ensemblen uudesta “FIrst aid kit” levystä?

Disco Ensemblelle molemmat peukut pystyyn. Pitää tutustua orkesteriin tarkemmin.

Minä kuulin että olette tulossa nivalan tuiskulaan lokakuussa. Pitääkö tämä paikkaansa? Toivottavasti se pitää paikkaansa on teitä jo odotettu paljon sinne. ei muutaku jatkakaa samaan malliin. Työ ootte suomen kovin bänti

Häh.

“Kääntyy hymyyn suut / koittaa vihdoinkin huhtikuu / musiikki hyväilee / riffeillään palkitsee / jos vain tahdot / keikallenne moshaamaan tuun / jos vain pyydät / en tiedä mitään sen tärkeämpää / palvon teitä kun silmäterää.” Lutakon keikkaa odotellen. Ps. Anteeksi lyriikoidenne raiskaus.

Luovuus, tuo lisäntymisen kannalta epäolennainen mutta muuten mukava ihmisyyden ominaisuus.

Lutakossa sitten rokataan ja vaikkei se mikään toivelaulukonsertti olekkaan niin olisi hieno kuulla uusi aatami, uusi eeva ja avoin hauta…

Mahdollisesti juuri näin.

Jee w#ttu MOKOMA ,jee jee STAM1NA ,jee jee MOKOMA ON PARAS T: Hullu pässi lapista

Hullu Poro on Levillä.

No voi hemmetti..keikkailette vaan sielä sun täällä, mut Savonlinnaan ette tule, Jos sikäläisiä kaipaatte, niin mie ainakin pyytäsin tulemaan!

No ei me siellä Savonlinnassa tehdä v*ttujakaan, kun ei kukaan meitä ole sinne keikalle tilannut.

Ootte kyl paras bändi en vaan tajuu miksi mun frendit sanoo teit huonoks bändiks. Onko tämän maan ruhtinaan hovi uusin levynne vai onko teillä tullu uudempi?

Ruhtinas on uusin, sen jälkeen tuli Mokoma DVD. Kerro ystävillesi terveisiä!

Hommat on selvästi isollaan, kun mänttibussikin on siirtynyt (lopulllisesti?) lemiläisten häiriköiden käyttöön.. kiitokset loístodvd:stä, piti ostaa vaikken soitinta omistakaan:)

Meidän piti vaihtaa isompaan autoon, koska kusen turvottamat päämme eivät enää mahtuneet tuohon pieneen mutta ahtaaseen Mäntti-Bussiin.

Miltä tuntuu vetää nummessa Obituaryn seurassa?

Hyvältähän se. Yööörrrrrggggggg!

Terse. Joko Mokoman sedillä on kuulovaurio, vai vasta hyvällä alulla?

Pikkuisen tinnittää. Ei kuitenkaan niin paljoa, että pää hajoaisi.

Jos olisitte julkaissut tuon “hiljaisuuden julistajan” ihan perus sinkkuna, niin eikös vaan olis ollut kova juttu laittaa siihen kanteen ompeluvälineet!! Vai toimiiko makaaberi huumori vain Saksalaisilla?

Idea se on tuokin.

terveppä terve, semmosta vaan kyselisin että kun siinä dvdn alussa soi se piisi, nii minkähänniminen se mahtaa olla vai onko siitä tehty kokonaista kappaletta.

Se on kyseiseltä DVD:ltä löytyvä Uusi Aatami, uusi Eeva.

On se Anthrax miesten musiikkia!

Ja etenkin poikien musiikkia.

Emme nähneet viimeaikaisessa keskustelussa sivuillanne (eikä missään muuallakaan) vastausta tähän, joten on kysyttävä suoraan: mitä w*ttua, eikö Mokoma esiinny tuskassa? Taasko pääkaupunkiseutua sorsitaan? Tuoreessa muistissa on viime syksyn odotetun Stellan keikan peruuntuminen, grrrr. Vantaan Suorakulmat.

Miksette tule Tuskaan?

Tuska jää tänä vuonna väliin. Olemme olleet Tuskassa kaksi vuotta peräjälkeen, ja vaihtelu virkistää. Tule Nosturiin Vappuna.

nää sivut on y ö k ö t t ä v ä t

Heh.

Semmosta tulin miettineeksi, että kun Sakara records perustettiin ennen Kurimusta, jolloin Hessu oli vielä bändissä ja aina olen kuullut puhuttavan, että Sakara=Mokoma, niin onkos Heikki vielä Sakaran toiminnassa mukana? Entäpä vastapainoisesti Santtu?

Sakara Recordsia pyörittää joku ihmeen aaltoannalahyrkässaikkonen.

Kuullaanko Lutakossa uusia kappaleita? Siis nyt keväällä. Entäpä coverit Avoin hauta ja H.E.L.L.? Mahuttakaas keikkasettiin! Kits.

Ei mikään mahdoton ajatus..

Mikset sie Hyrkäs ota ainakaan vaaleenpunasta pyyhettä? :<

Janne vastaa: No eiks vaaleanpunainen ole “vähän” tyttöväri.

Onko Kuolleet intiaanit tuttu orkesteri herroille? Mitä ajatuksia heräsi kuullessanne niitä? Itseni ainakin valtasi hämmennys, kun kuulin/katsoin bändin Alkusoitto-videon.

Kenraali Custer sanoi, että kuolleet intiaanit ovat parhaita intiaaneja.