Kuisma:miten pitkään oot soittanu jo kitaraa? millon alotit soittamaan?

Kuisma vastaa: Yllättävän pitkään. Sain ensimmäisen kitaran muistaakseni vuonna 1990.

Kertooko Kasvot kohti itää maailmanlopusta tai sen odotuksesta? Maailmanlopun ensimerkit näkyvät idässä jne.

Marko vastaa: No sinulle se näemmä kertoo tuosta. Kirjoittaja on ajatellut epätoivoista kertojaminää ja hänen päässään tapahtuvaa vuoropuhelua. Toisaalta kertojaminä tahtoisi jo luovuttaa mutta vielä joku taho hänessä kehottaa häntä jaksamaan vaikeuksien yli.

Pisti tuossa korvaani että oliskohan mahollista että ton Tämä Puoli -kappaleen lopussa esiintyvä vinguttelu muistuttaisi Sepulturan Mass Hypnosis -biisin alussa tulevaa vinguttelua?

No jos sulta siltä tuntuu.

hyvä marko! daniil harms on loistava!

Jeh.

Mites toi Diablo iskee Teihin? Miust Te ja Diablo ootte h*lkutti parhautta!!! Ja Stam1na kans käski pikkusisko(11v) sanoo… Kiitos Teille.

Diablo on ystävä. Ystäviä ei haukuta, vaikka aihetta ei olisikaan.

Onko mahdollista lähettää Sakaralle demoja?

On.

Mä sain promon tosta Catch 33:sesta mut ei se ihan niin hyvä ollu ku luulin. samanlaista liian monimutkaista kuin I, ehkä vielä sekavampi. Et sillee…

Selviö. Me tavikset joudumme vielä odottelemaan toukokuun loppuun.

Ei voi olla totta, ootte juhannuksena Kalajoella! Viime vuonna pääesiintyjä tais olla Killer (jota valitettavasti jouduin katsomaan ja vielä kohtalaisen selvin päin). Jostain syystä Hiekkasärkillä pyöri muuten silloin aika paljon nuoria jätkiä kesähameet päällä… Toivottavasti tänä vuonna on eri meininki. Joka tapauksessa juhannuksenviettopaikka ratkesi sitten tällä, että kiitos vaan. 🙂

“Kesän tuleminen on hienoa. Ilmat lämpenee ja pojilla hameet lyhenee.” – Herra Ylppö

Paljonko miun pitäs teille maksaa että tulisitte Savonlinnaan??

Kysy Dex-Viihteen Janne Tokolalta.

Voisitteko hankkia minulle vippilipun Pellavarockiin? Ei se mitään, kannatti kuitenkin kysyä.

Näin.

Kyllä mie kuolen kun pääsen 22.4 j-kylään. Siellä soittaa kuulemma semmonen Mokoma niminen yhtye. Sanovat että siellä keikalla saattaa lähtiä piä irti. Joten nähkäämme “kuuskasissa”

Tai sit Lutakossa. Tai Freetimessä. Riippuu vähän mihin Petosalmen Jarkko joukkomme johdattaa.

hehheh, että te ootte hassuja ukkoja. Ootteko te ajatellu vääntää yhtään uusia covereita, jos teillä on liikaa vapaa-aikaa? Tyyliin Meshuggah tai cannibal Corpse?

Ajateltiin vääntää parikymmentä omaa biisiä. Kattellaan niitä covereita sitten myöhemmin.

Ootteko kuullu bändistä nimeltä Manntis, uus levy tulollaan kesällä ja on helvetin kovaa tykitystä! Kannattaa tsekata jos ette oo viel kuullu! Uutta levyä odotellessa….

Pannaan korvan taakse.

Perhana jos käy niin että en pääsis Sauna openiin teitän soittoa kuunteleen…. kaikki riippuu siitä miten kaverin työpäivät osuu kohilleen…

Sellaista. Koita nyt jotenkin.