soitelkaa hei judgefestissä perspektiivi kun niin hyvä biisi on. kattellaan siellä sit eikös?

No kattellaan vaan.

Saisko tästä Teille seuraavan koverin??? http://www.albinoblacksheep.com/flash/bukkake.php terv. D-osaston tekniikka

Huh. Rankkaa.

Onko punainen kukko saatanan omistama vai muuten vain liekkimerestä noussut myyttinen hirviö?

Marko vastaa: “Antiikin aikainen aurinkoeläin, joka kiekumisellan julisti aamulla päivän koittaneen. Tulipunaisen harjan ja valossa kimaltelevien sulkiensa vuoksi kukko on monissa kulttuureissa ollut tulen ja auringon vertauskuva (punainen kukko = liekki, tulipalo). Kukkoon liittyneet kielteiset mielikuvat tekivät siitä keskiajalla länsimaissa aistillisuuden ja riidanhalun ruumiillistuman. Irstailuja harjoittavien nuorten miesten sanottiin olevan kukko-demonin riivaamia.” Ks. Biedermann, Hans: Suuri symbolikirja, WSOY, Juva 1993

Onks sivarit homoja?

Vaikea sanoa. Entä ovatko painijat homoja?

Jos Petosalmi johdattaa teidät 22 päivä timeen, ni pyytäkää toki Markokin mukaan tolpalle notq. Meikä tarjoo limpparin.

Heh. Cassels. Andrew.

Pääseekö Sakaralle vain suomeksi lyriikoitaan tekevät bändit, vai saavatko myös muilla kielellä musiikkiaan tekevät bändit mahdollisuuden?

Mahdollisuudet ovat tasaisen huonot esityskielestä riippumatta. Lähetä ihmeessä demo!

Vittu kun panettaa

Kerro ihmeessä lisää!

opettelin sittn soittamaan haudan takaa biisin bassolla.. mahtava kappale. Koko porukka aivan loistavia tyyppejä. Kiitos siitä että ootte tehny näin hienoja biisejä.. tätä ei tarvi julkaista.. halusin vaan sanoa kuinka loistava bändi Mokoma on.

No ei sit julkaista. Kiitos kuitenkin.

Kai voimme 6.5. Turun Klubilla odottaa kuulevamme Avointa Hautaa? Paras coveri ikinä missään. Nöyrimmin pyydämme, että tulisi.. Kun Ruisrockissa ei kerran tullut (ankarista pyynnöistä ja äänen käheäksi huutamisesta huolimatta). Tai emmehän me nöyristele, vaan pidetään tätä itsestäänselvyytenä. Ja lavaliikkeet tunteella mukaan sit kans (vrt. Tuska -03). Kiitoksia.

On tuota rallia nyt niin paljon toivottu… Kassellaan.

AARRGH!!! Onko räpissä vittu mitään järkeä??? Ei se ainakaan musiikkia ole. VITTU JOU!!! T: kyrpiintynyt

Ymmärsinkö oikein, että et pidä hip hop -musiikista?

Huomasinpa tässä, että Väsyneen Atlaan riffit muistuttavat aika lailla Slayerin Hallowed Pointin riffejä.

Ok.

Ajattelin helpottaa hieman vastaus urakkaanne ja käydä keskustelumme jo valmiiksi. Vuoropuhelussa esiintyvät allekirjoittanut henkilö MK ja Mokoman Pojat… eli MP. MK: Voi vitura kun noi Lutakon 22.4 olevan keikan liput on myyty ennakkoon loppuun… siellä kun olisi vielä Stam1nakin. MP: No, ei se meitä haittaa… on tullossa nimittäin aivan helevetin kova meininki. MK: No niin on, mutta kun en kerinnyt hankkimaan tota lippua. MP: No, hei ei se mitään… Oot kyllä sen verran hyvä jätkä että laitetaan sut vieraslistalle. MK: Ihan oikeesti?! MP: No totta munassa! Kyllä me lupaukset pidetään. MK: No kiitti vitusti, nähdään sitten keikalla. MP: Joo, nähdään!! Miltä kuulostaisi???

Selvähä tää o.

Ollaan tos koulu soiteltu tein biisei ja tuli sit puheeks et minkälaisel setil rummut soi..Jatkakaa vaan samaarataa elkääkä nahistuko niiku toi kotiteollisuus ny tekee Rumpali

Janne vastaa: Rummut muuten Taman Starclassic, virveli ikivanha Ludwigin syvä metalli-snare. Siis levyllä, livenä Tama all the way & Istanbulin professionalit pelteinä. Ps. Ja v*tut KT mitään nahistu.

imutin netistä teijän musaa, mutta sitte rupes kaduttamaan ja ostin levyn ja dvd:n ku se oli niin hyvää. mut onko olemassa mokoma paitoja m tai s koossa, ei siis naistenmallina. -pienikokoinen hevimies.

Ryhdikästä toimintaa. Ja kiitos asiakaspalautteesta. Paitamallit on tosiaan vähissä. Katsotaan mitä kesällä keksitään.

Onko teidän bändin keskuudessa ikinä sattunut mitään oikein verisiä riitoja???

Ei vielä. Eiköhän me tässä ehditä, ensi kesänäkin on taas 10 000 kilometriä aikaa haastaa riitaa.

TAIVAS LYÖ TULTA!!!!

Ja jos oikein juhlii ja mässää niin persekin saattaa välillä lyödä tulta.

Mites poijjaat, mitäkäs mieltä oletta Nightwishista? Joo lähes tyhmää, että kysyn tätä teiltä, mutta kysympähän vuan.. Ja parasta että on vain positiivista sanomista on siitä..tai tulen sinne ja….syön teijät! Just..niinhän mie just tekisinkin… eh eh.. Niin ja jatkakaa samaan malliin..siis niinkun musiikin suhteen. Eipähän voi muuta sanoa kun että teettä perkeleen hyvää musiikkia!

Nightwish on parhaimmillaan nerokasta.

santtu: onko pieni penis muotia?

Santtu vastaa: Muoti on niitä varten, joilla ei ole omaa tyyliä.

Olette siis Nosturissa lämppäämässä Stam1naa(?) Toivottavasti tämä ei kuitenkaan verota musisoinnistanne niin hirmuisesti…

Soittojärjestys ollee Stam1na, Mokoma, Viikate.

Voi vtu, Stam1na räjäytti kyllä Yo-Talon katon ulkoavaruuteen! Mokoman Chief Executive Staff taisi olla kiinnitykseensä ‘kohtalaisen’ tyytyväinen, sellaisia ilmeitä olin lukevinani Tuomon ja Markon kasvoilta.. 🙂 Nähdään Tulliklubilla toukokuussa, kevättä teille kaikille!

Stam1na on kyllä pelottavan kovassa iskussa. Paskaa housuun.

Miksi ette tule Pieksämäelle kesällä keikalle??? : (

No miksi pitäisi?

Ettepä turhaan ole ottaneet tuota Stam1naa lemmikiksenne, kolahti ja lujaa erityisesti livenä! Syntymäpäiväni täydellistyy kun esiinnytte molemmat Tampereella tuolloin, kiitokset siitä jo etukäteen. Keksinpä kysymyksenkin: Nyt kun näköjään muutkin lisäkseni ovat huomanneet Valun biisien erinomaisuuden, oletteko ajatelleet ympätä enempää uusioversioita niistä millekään EP:lle ym, Pillipiiparistahan sellainen jo oli? -M

Tuskinpa. Keikoilla saatetaan soitella jotain pikkuisen harvinaisempia ralle, mutta katsotaan nyt.

Joko soittotreenit on alkaneet? Meinaan tiedätte sitten soittaneenne paskasti jos sen Porissa teette!!! Ei kai, on teitä jo odotettukin tänne jo hyvä tovi. Saitte vielä ihan kohtalaiset “lämppärit” kun Päär Gynt soitti tänään ja KT veivaa ensi viikolla.. Parin vkon päästä nähdään!? Ja loppuun pakolliset utelut: Mitä mieltä yhtyeistä Disco Ensemble& Sunride?

Heh, te porilaiset saatte valitettavasti toimia keikkatauon jälkeen ensimmäisenä yleisönä. Ei vaan, kyllä meidän pitäisi olla ihan kelpo iskussa. Bändit on hyvei.

Mitäs te tykkäätte Nicolesta? suljetut ajatukset on aiva huippu levy… niin on kyllä odotuskin… Tulevaisuuden suuri metallibändi sanon minä…

Jeh.

W*ttu minulla on leegolekuri aamulla ja pelottaa ihan w*tusti…eli legendaarisen STONEn No Anaesthesia soimaan…toimii…eikö?Suostuskohan se paikallinen “Mengele” räätälöimään mun seitsemän leivän uunin(ilmeisimmin vanhasuomalainen sanonta isosta suusta tai ainaskin isä-ukko viljelee kyseistä sanontaa!?esim.”…ja suu onkun seittemän leivän uuni…”…Vilkkumaa?…)ilman puudutusta?Kipu kasvattaa luonnetta!Tiedättekö muuten koska on Keinosen nimipäivä? …no se on tuomiopäivänä ja se on tänä kalenterivuonna 22.4!!!!Lutakko mmmoooossssshhhhhh!!!!! -RudiHalla-

Toivottavasti kaikki meni hyvin ja pääsit hampaistasi eroon. Lutakossa voidaan poistaa tarvittaessa loputkin.

tai sit lutakossa. tai freetimessä. riippuu vähän mihin petosalmen jarkko joukkomme johdattaa… mitäs tämä tarkoitti?

No sitä mitä siinä lukikin.

Ei ne osaa. Se kirjotetaan Wanaja-festival. Kiva kun tuutte sinne. Pelastaa kesän melkein. 🙂

Kiitos vinkistä. Siellä sitten.

Ihanko näin muikeasti käy, että vapun lisäksi saa nautiskella Mokomaa Saunassa ja Tavastialla pitkän odottelun jälkeen!? Onpas onnellinen olo!! -Tiia

Näin tais käydä.