Luin tuossa etusivua, ja täytyy ihan valitella tuota pullonheittelyä. Kaikkia vitun idiootteja maa päällään kantaa. Ja sitten itse asiaan, mistä helvetistä noita rannehikinauhoja oikein saa? Niitä ei saa netistä tilattua eikä niitä näytä olevan swampin liikkeissäkään. Pitääkö tilata ihan teiltä, jos vaan suinkin voi? Kiitoksia helvetin hyvästä musiikista. Mukavakseni olen löytänyt bändin, jonka jokaisesta virrestä löydän itseni. — Defu

Meiltä ei voi tilata suoraan mitään. Airon Musiikin webbikaupassa on varmasti parhaat mahdolliset valikoimat, kunhan lisätilaukset saadaan paitapainosta pihalle. Hikinauhojen kanssa on vielä pikkuisen säätöä, mutta asia etenee.

käykääpä pojat kattomassa teidän kuvianne ilosaaresta. http://www.festarikuvia.net/coppermine/index.php?cat=10052

Käytiin. Kiitos tiedosta.

http://www.mikseri.net/artists/c-t.46296.php Siinä teille naisen laulama hevirässihumppaold school-biisi, se ensimmäinen. Olkaa hyvä.

Suomi on huumorimusiikin luvattu maa. Katso vaikka meitä, Viikatetta ja Kotiteollisuutta.

Hoksasittako btw ko niinimaan janne pisti moshpitit pystöön qstockin keikalla?

Vielä hurjemman pitin herra sai aikaiseksi meidän keikkabussissa.

Markolle tiedoksi: Ota lauantaina sadevarusteet mukaan, Lammille on luvattu paskaa keliä!

Kerrotaan.

Markolta kysäisisin sellaista, että perustuuko hänen osaksi sanoittamansa kappale Rahat ja henki oikeaan elämään eli kappaleen taustalla olisi “tositarina”?

Marko vastaa: Kappaleen teksti ei perustu mihinkään omakohtaisesti koettuun vaan on puhtaasti fiktiivinen.

Mites työ Tuomo ja Santtu oikein kerkiätte! Älytöntä! Machete suikaloi vaarallisen tehokkaasti ja kuulemma suikaloimisveitsi suunnistaa tänne Jyväskyläänkin, 574M1N4N kera. Mutta mites teidän panos Mokomaan nyt sitten? Meinaan, kun uutta materiaalia itse kukin odottaa ja studioon menostakin on ollut huhuja(?)!! Joka tapauksessa, let´s rock in Lutakko! Terv_ Juhani

Santtu vastaa: Kerkeä kerkeää ja ehtivä ehtii. Jeesaa myös, jos pikkusen miettii aikatauluja ennakkoon.

Tuomo vastaa: Massikan osalta kiireet alkavat olla jo takana, kun levy on valmis ja biisitkin pian treenattu livekuntoon. Hyvin on siis aikaa keskittyä Mokoman seuraavaan levyyn, jonka valmistelut etenevät täydellä höyryllä. Viikonloput kyllä menevät enempivähempi The Macheten kanssa keikkaillessa. Toisaalta baarissahan sitä kai tulisi muutenkin notkuttua, joten eipä tuo paljoa painele, jos samalla vähän huutaa.

Millä tavalla kitaristit kehittää soittotekniikkaa tai ylläpitää sitä kun teillähän kuitenkin on ihan hyvässä kuosissa tuo tekniikka puoli vaikka ette sooloja soittelekkaan?

Kitaristien kapea-alainen tekninen osaaminen pysyy tällä hetkellä kunnossa uusia biisejä treenaillessa. Muunlainen harjoittelu on parasta jättää niille jotka sen paremmin osaavat.

Ajattelin kysyä mokoman äijiltä että millon on uutta materiaalia tulossa, eli onko jotain single julkaisuja tai pitkäsoittoa tipahtamassa? Kuinka usein pidätte yhteyttä esim Viikatteen tai Kotiteollisuuden poikiin? Eikös se kuule Marko olis aika teijänki tulla esiintymään tänne Kainuuseen, Kotiteollisuushan tuossa vieraili heinäkuun alussa Sotkamossa ja tunnelma oli korkeella…

En jaksanut lukea kahta sivua pitemmälle enää tätä teidän rakasta palstaanne, joten ajattelin pommittaa ihan itse. Kysymyksenä kuuluu että tuleeko nämä uudet biisit, “Pahaa verta” ja sitten se toinen (nimeä en nyt muista) uudelle levylle? Ja millon odotettavissa uutta materiaalia levyn muodossa, sinkku yms? Ostin nimittäin juuri viimeisen levyn mitä teiltä en omista, sekin oli tuo DVD. Ja lisää pitäisi saada, muuten kuivan. Kuivana rypistyy, juu nou?

Millo teiän uus levy tulee kauppoihi tai mainostatteks te telkkaris tai radio cityl siit nimittäi teiän uus levy o kyl pakko ostos. T:Oskar

ootteko te koska menos sinne studioon? koska saa odotella uutta paskaa

millon tulee uus levy markkinoille?

Mitä mitä mitä!?! Herra Aaltonenko ruuvaa soundit tulevalle Moksu levylle? Jee!!! Mie pissin kyllä hunajaa nyt… Nimittäin tykkään Miitristä melkein enemmän kuin teistä. 🙂

Kaikenlaisia huhuja on liikkeella. Tilanne on se että treenaamme uusia biisejä, ja uusi levy tulee todennäköisesti alkuvuonna 2006. Kassellaan syssymmällä kuinka asiat etenevät.

helvetti!äijien dvd jyrää iha kybällä!ootin muuta kuulemani perusteella,mut yllätyin täysin.ostamisen arvoinen shöw.kiitos siitä ja jatkoja.

Oleppa hyvä.

semmosta vaan että kuuluukohan väsynyt atlas kappale pellavan biisilistaan? olisi mukava kuulla tuo

haluaisin esittää biisi toiveen ensi lauantain pellavaan… voisittekohan soittaa jostain helvetin mielenhäiriöstä johtuen marjat kappaleen?

Toiveet on rekisteröity. Kassellaan.

The Apocalypse Triumphant Enthroned Infernally Blackened Darkness To The Throne Of The Almighty Sentinel In The Reign Of Satanic Painful Armageddon Trooper Destroyers When Hate Of Gods Arrived!!!! Heehee… …eeheeH t. Live eviL

Hyvä. Hienosti meni.

Minkälainen suhde orkesterilla on MacGyveriin? Onneks ens kuussa alkaa taas alusta tulemaan! Sen kunniaksi, http://www.tukkk.fi/ky/nesu/NESUneuvoo/Macgyver.htm

Jopa Michael Knight voittaisi MacGyverin aseettomassa nynnytappelussa. Ja Harry Callahan syö tietenkin molemmat aamupalaksi.

Onko Miitri Aaltosen oikea sukunimi Benisch? Olen kuullut sellaista kyliltä.

Ei ole. Eikä se ole myöskään Gullichsen.

Mitäs pidätte Au Pair -yhtyeestä? Mitä mieltä Marko on Tomi Tuomaalasta tekstittäjänä?

Marko vastaa: Au Pairista en tiedä mtn, mutta Tuomaala on hyvä!

Mitä mieltä ootte Marika Fingeroosin ja Martina Aitolehden Salarakkaat-proggiksesta?

Mistä?

we are waiting for mokoma in Hungary

Yeah yeah. Arid intention. The artist will pay!

Tekijänoikeus juttua kyselisin. Kovana Mokoma-fanina tein sitten aiheeseen liittyvän IRC-Galleria -modauksen. Siinä on käytetty muutamaa Mokoma-aiheista kuvaa, jotka ovat otettu tältä sivustolta. Siispä kysäisen varmuuden vuoksi vielä tekijänoikeuksista. En kyseisellä toiminnalla tavoittele minkäänlaista rahallista hyötyä. Modaus on vain omien ja muiden silmieniloksi. Jos kuitenkin näätte parhaaksi, että poistan KO taiteilun, ilmoitattehan seuraavaan email-osoitteeseen: [poistettu] Itse modausta pääsee kurkistamaan seuraavasta osoitteesta: [poistettu] PS: Toivon, ettei tätä viestiä lisättäisi allaolevaan muiden kysymysten listaan. Tai jos lisätään, siitä saisi ainakin poistaa/sensuroida mailin ja urlin. – Jatkakaahan poijjaat samaan entiseen tahtiin!

Kiitos fanittamisesta. Jatka itse samaan tahtiin!

Vaikka tämä ei oo Macheten vieras kirja niin kysyn kuiteski että kuka hoitaa sielä päin porinat mikkiin. Eli laulaa

Klikkaa tästä ja vähän v*ttu hitaasti!

Miksette laula keikoilla niin, että Marko laulaisi sen “Jään tähän paikkaan lepäämään, Kasvot kohti itää” ja Tuomo “Vielä tästä nousen”? Ruisrockissa teitte sen toiste päin?

Olet tainnut olla pikuisen sekaste.

Jos vaikeneminen on kultaa, puhuminen hopeaa, niin mitä huuto hevi on?

Paskaa.

Mie en meinannu saada kerran unta, kun soi toi silmäterä-kitara-alku-höskä pääsä, no pidemmän päälle Uni Saa Tulla

Heh, siitäs sait. Kappaleen säveltäjällä oli sama ongelma tuossa vuoden 2002 tienoilla.

Noita teidän promokuvia on taidettu photoshoppailla rankemmalla kädellä. Teidän naamathan hohtaa kuin muotilehden kannessa.

No shit, Sherlock.

Vai että on Kuisma antanut haastatteluja jo Koululaiseen. Mitähän seuraavaksi…

Kuisma vastaa: Maaseudun Tulevaisuudessa alkaa uusi kolumnisarjani “Siementä vakoon”.

Mitkä kappaleet Mokoma esitti Kuopiorockissa?

Vaikea sanoa. Miltä ne sinusta kuulosti?

mihin minä naista tarvitsen, onhan minulla TERVEET KÄDET!Elämän viisaus, mutta iskeekö?

Tai vaihtoehtoisesti: Mihin minä terveitä käsiä tarvitsen kun minulla on nainen?

Eikös Hyrkkäältä löydy kotoa lakkeja, kun meinasit omia mun kaverin hatun Kallion Night Lifessa? Satuttiin bongamaan Saunan aikaan Tuomo ja Kuisma tampereen stockalta, ja kun kerrotiin heille tapahtuneesta, niin miehet vaan naureskelivat, että rumpali on ollu taas vauhdissa:). Saunan keikka oli loistava, Slayer oli wittu paras.

Sellainen se meidän Janne on. Hurjista hurjin.

Get back, Miroslav Satan! Näin lukuisat NHL-puolustajat ovat mananneet tähtihyökkääjää loitommalle. Loitsu istuu myös muitakin demoneita ja terroristeja vastaan. Toisaalta, latinalainen loitsu saattaa koskettaa myös extreme-riippuliitelyä tai koskenlaskua. Mutta kuka saatana oli St. Venedict? Asia selviää jos lukee muutakin kuin Aku Ankkaa tai Erotiikan Maailmaa. Jota ei kyllä tule tapahtumaan.

Mihin jäi listaltasi Ristikkolehti? “Siellä on viisaus piilevä”, sanoivat jo entisetkin.

Mihin katosi taustakuvat sivuilta??

Esimerkiksi ei mihinkään.

Jos joku sanoo nauravansa aina Markon sadevaate-tiedsutelulle…on minun pakko sanota repeäväni Minä olen-promovideossa ilmestyvälle Markolle ja oletuksille friikeistä jotka pitävät hänestä. Silti ei minään vähättelynä muista kohtaan, Santtu tuntuu dvd:llä ja haastatteluissa humoristisimpana Mokoma-miehenä (ja on lisäksi ehdoton tukkaidolini). En ole ennen tähän boksiin mitään kirjoitellut eli kiitos nyt kahesta viime albumista ja loisto-dvdlätystä + tämän kesän ruisrock-iloittelusta. Tack

Jee jee. Kiitos itsellesi.