onkos kenties mokoma-pipoja tulossa minnekään myyntiin ennen talven tuloa?

Ehkä. Laitetaan mietintämyssyyn.

onko totta että kurimus ja tmrh on myynyt platinaa?

No ilman muutaa ei ole.

onkos marko kuullu suomimetalliyhtye machine meniä? Ja jos on niin mitäs tykkäät?

Marko vastaa: Toki olen kuullut. Hyvää paskaa!

Grassin esikoisromaanista, Peltirummusta, löytyi Punainen kukko. Onko tällä jokin yhteys Kurimuksella esiintyneeseen liekkipipoon?

Marko vastaa: En ole kyseistä teosta lukenut, mutta sikäli mikäli Punainen kukko symbolisoi tuossa tarinassa tulipaloa, on yhteys ilmeinen.

Vittu! kuka anto Mie mie nyi Hyge soittanut? No saikos se hyge tietää kuka heitti käyttämättömän kepin yleisöön?

Janne vastaa: Heh, en saanut selville. Taisi unohtua koko juttu.

Kiitos koko festarikesästä! Odotamme seuraavaa levyä “triplaplatina”

Jep. Niin mekin.

Kiitoksia hyvästä keikasta Pellavarockissa! \,,/

Jumalauta kiitos pellava rockin keikasta!!! ihan oikeesti varsinkin sudetihmisten vaatteissa biisistä sain sillon ensi suudelmani (no kiviäkin kiinnostaa) mutta juu kuitenkin oli ihan hauska takatalvi biisin aikana¨markon ja sen roudarin välinen takaa ajo hehehehe ja oli ihan mukava kesän lopetus muutenkin kun koulu alkaa että kiitos!

Perhanan hyvä keikka teillä eilen (13.8) Pellavarockissa!! Kiitoksia vaan!!! Ihmeteltiin vaan tossa kaverin kanssa miks ette vetäneet mitään kyyneleet poskille vetävää ikivihreetä, kuten vaikka Parasta Ennen 0898, Lihaa/Terästä tai Onnenonkija???

Hyvä keikka Pellavarockissa, mutta soundit eivät ollet Ruisrockin tasoa. Ja suurimpana miinuksena paitoja ei ollut myynnissä.

Hieno keikka Lammilla, Kiitos siintä. Hyvää lomaa ja parempaa savottaa studioon.

Kiitos mahtavista kesänlopettamisbileistä pellavarokissa! Oli teidän paras keikkanne jossa olen ollut :). Ja sitten vielä kiitokset jätkille kun jaksoitte raapustaa nimmarinne meikän farkkuliiviin. Ja Markolle erityiskiitos vielä kun sain fanittaa kanssasi samassa kuvassa. Ensikerralla sitten uudenlevyn tiimoilta joskus ensivuonna.

Lyhyestä virsi kaunis=> Veditte ihan vitun hienon keikan Pellavarokissa!! :DD Olitte paras esiintyjä siellä ;)Jatkakaa samaan malliin!! ^^

Kiitos pojat pellavan keikasta, heti kun uusi aatami ja uusi eeva pamahti ni on tinnittäny eli toisinsanoen niin helvetin hieno keikka oli..vituttiko nuo järkkärit markoa jotenkin ku vaikutti välillä siltä? nyt kuulu tuon kuu saa valtansa auringolta sanat paremmin kuin judgement nightissa joka on sekin hyvin positiivista, kiitos pojat ja ensi kesänä nähtäillään taas.:)

Kiitos! Olihan se. Päänsäryistä ja flunssista huolimatta saatiin kaatuiltua keikka läpi hyvässä hengessä.

kysymys kuismalle ja tuomolle: miten helevetissä te pystytte soittamaan nämä tukutuku kohdat kaikki alas päin plekulla? minulla menee ainakin käsi kipeäksi esim. poltetun maan taktiikkaa soittaessa.

Pikkuisen treenaamista ja kipukynnyksen nostamista niin kyllä se siitä.

Tsekkasin paitadesigninne ja siellähän se oli, kukkohuppari, just mulle. Mutta kun selasin Airon Musiikin ja Swamp Musiikin sivut niin ei siellä noita huppareita ollut. Pitääkö siis odottaa että tulette taas keikalle Ouluun vai voiko netistä ostaa muitakin kuin t-paitoja tai hikinauhoja ?

Kukko-huppareita on tulossa syksyllä vähittäismyyntiin, siis myös Airolle.

tossa laitoin vielä lisää kuvia ilosaaresta… päästiin teidän kanssanne samaan kuvaan. http://www.festarikuvia.net/coppermine/index.php?cat=10052

Jee.

Ensinnäkin: pyydän anteeksi, tilitystä tiedossa… Varsinaisesti kysyttävää minulla ei ole, haluan vain osoittaa kunnioitusta Mokomalle. Neljä kertaa olen Teidät kesän aikana nähnyt, viimeisin kerta QStockissa. Loistava keikka entisessä kotikaupungissani, jossa uljaat sekopäät ottivat osaa roskaväen pittiin. On se niin hauskaa, kun kaula katkaistaan… Kesä ei olisi ollut lomaa ilman näitä keikkoja. Tiedän, että en ole ainoa joka näin tuntee. Välillä haukataan paskaa ja välillä hymyillään, mutta kyllä tuo Teidän musiikki on jotain, joka antaa voimaa jatkaa paskan haukkaamista. Aggressiivista ja puhdistavaa. Ennen kaikkea kiitos siitä, että kusi ei ole noussut päähän – selkeästi arvostatte ihmisiä, jotka Teitä arvostaa. Kiitos ja kumarrus…odottelen innolla uutta materiaalia.

Kiitos tilityksestä. Tällaisen palautteen voimin jaksaa taas sovittaa pari uutta biisiä.

Huh, kävin Saksassa asti kahtomassa Meshuggahin mesoamista ja kyllä… On se pelottavaa, miten parhailla suomalaisilla on vielä matkaa maailman kärkeen, niin yleisurheilun mm-kisoissa, kuin musiikissa. (Tämä oli sitten piilo jeejee teille :D, olettehan parasta Suomessa) Make

Heh. Totta. Aika kyläsarjalaisolo tulee McChunkan soittoa kuunnellessa.

Keikkaa Pohjois-Karjalaan ensi keväänä, ok?

Luulis.

Marko! Mitkä 5 kirjaa meidän jokaisen tulisi lukea?

Marko vastaa: Elitistinen kysymys. Lukekaa, jos lukeminen nyt yleensäkään maittaa. Itse olen pitänyt ainakin seuraavista teoksista: Daniil Harms: Sattumia, Harri Pystynen: Jäähyväiset aaseille, Athanasios Suuri: Antonios Suuren elämä, Esterin kirja, Umberto Eco: Ruusun nimi, Tove Jansson: Taikatalvi. Olikos siinä kuusi? Oho, ei osaa laskea ku luikuria…

Miksi sulla Annala on aina ne samat fakin tyylittömän malliset maastohousut jalassa?!??!??????! ps. ei jaksa katella xDDDDD

Marko vastaa: Onko se Cosmopolitanin toimittaja ku puhuu? Ei tää viesti ainakaan Deathchainin jätkiltä oo…

Niin Tuomo! Olisiko mahdollista, että saisit mieleni iloiselle tuulelle ja tulevaan syksyyn hieman lämpöä? <3

Tuomo vastaa: No onko?

Tuomo kiltti!!! Auta miuta………… kumpi on parempi: Bemari vaaaai Lada?

Tuomo vastaa: Kanada.