Kovasti jaksatte Slayeria kehua. Saa havaita ihan TV2:n dokumenteissa asti moista. Onhan ne toki kovia äijiä, mutta antakaa nyt jo itsellenne edes hiukan kunnioitusta kun ainakin teidän kitarakaksikko hakkaa Slayerin jätkät ihan puhtaasti taitotasolla. Kiristää tuommoinen aiheeton perisuomalainen vaatimattomuus. Kysynkin siis, että mitä osa-aluetta luulette teidän porukkanne tarvitsevan kehittää eniten nimenomaan musisointipuolella (kännikaatuilut ja vittuilut kannattaa jättää muille lappeenrantalaisille)?

Kuisma vastaa: Kiitos asiallisesta viestistä. Tuollaiset vertaukset lämmittävät sydäntä. Slayerin kehumisessa ei kuitenkaan ole mielestämme mitään pahaa, sillä heidän musiikkinsa edustaa absoluuttista parhautta. Ja kun kysyit että mitä kehitettävää meillä on niin siihen voisi vastata että paljonkin. Esimerkiksi meidän kitaristien osaamisalue on sangen kapea ja olisi mukava pystyä laajentamaan musiikillista ilmaisua myös down-pickingin ulkopuolelle. Hyge painii tällähetkellä synkooppirytmien ja pitkien triolien groovaamisen kanssa. Santtu keskittyy monipuolistamaan bassokuvioita, ja Marko yrittää saada äänenkäyttöönsä lisää vivahteita ja tunnelatausta. Ja kun lahjakkuutta ei saa kaupasta lisää, niin treenaaminen on ilmeisesti se ainoa tie. Mutta kun ei millään jaksaisi…

Miksi????????????????

No siks siks siks.

Hö! Kuka pierasi?

Vai kysyjän perse?

Terve Mokoman äijät. Mun entinen paras ystävä joutu psykiatriselle nii ostin sille ruhtinaan lohtulevyksi. Toisen kerran ku se joutu sinne nii ostin Kurimuksen. Ne levyt oikeasti autto sitä tyyppiä selviämään ne hoitojaksot ja se sai ittensä takasin “normaalien” ihmisten kirjoihin. Te ootte parantanu ainaki kahden ihmisen elämää aivan vitusti joten kiitos siitä. Oikeasti.

Huh, rankkaa stuffia. Mukava kuulla että musiikkimme voi vaikuttaa noinkin isoihin asioihin.

mie tulin just kapakast

Mie tulin just saunast.

Ihmiset, jotka eivät osaa kirjoittaa yhdyssanoja, ovat minunkin mielestäni ärsyttäviä, mutta “Ruotsalaisen säveltaide hivelee korvakäytäviä, mutta alkaa myös kyllästyttämään melko nopeasti.” Tarkoitit varmaan “alkaa KYLLÄSTYTTÄÄ” ei kyllästyttämään.. Eipä väsytä ei.. 😐

Anteeksi.

Santtu on vitun hyvä nimi.. ja on janneki ku mun kaverin nimi on Janne. eikö vain Santtu ja Janne?

Ei nimi miestä pahenna, mutta meidän rytmiryhmän tapauksessa miehet pahentavat nimiä.

tilasin just ton tmrh vinyylin ni laittakaa siihe julisteesee niide nimmarien lisäks sytämmiä t.janne 😀

Hyi.

voi perkele

Ota täysikokoinen perkele ja sivele se kauttaaltaan voisulalla. Lämmitä uuni 225 asteeseen ja paista perkelettä uunin keskiosassa kunnes paistomittari näyttää 72 astetta.

tässä aiemmin tuli luvettua täältä, et pitäs käyvä arvostelemassa Cawalaa…. no kuuntelin kappaleen ja voin tunnettuna kriitikkona sanoa että…P*skaa, varsinkin laulu.. 🙂

Tuliko mieleesi, että kritiikkisi on sekä merkityksetön että täysin väärässä paikassa?

Marko mitä pitää syödä/ei pidä jotta kasvaa yhtä hieno parta kuin sinulla?

Marko syö kännykän kanssa paistettuja ranskalaisia ja juo Brämhultsin tuoremehuja.

ketä soitti TMRH- levylle basson? Lapussa lukee; “Santtu Hämälainen- keikkabasso” eli Santtu on keikoilla vain?

Levylle bassoraidat louhi Kuisma ja Tuomo, nuo oman elämänsä henkiset basistit.

Kertokaa jäätelötottumuksistanne, kiitos. 🙂

Tuomo ja Santtu eivät juuri jäätelöä syö. Marko ehkä vähän enempi. Kuisman suosikki on kesäaikaan Helsingin Jäätelötehtaan irtojäätelö. Janne taas tykkää Nestleen (ent. Valio) Hurmaavasta Kinuskista.

Työ ootte paska bändi!! Ootteko samaa mieltä??

Ei.

…Punainen kukko on kurko, mutta siinä kiteytyy monta asiaa…

Nyt ei pysty ymmärtämään, mutta ei silti tarvitse selittää.

“Vau! Olit keksinyt kahdeksassa minuutissa näin monta hauskaa sanailua. Nauratti. “Hommaa homo ite tietosi” oli paras, saako lainata joskus?” miksi ette voineet vastata.. että mitä se vade retro satana tarkoittaa?

Sen takia että meitä kyllästyttää tuohon kysymykseen vastaaminen. Nyt kun levyjämme saa Ruotsista niin toivottavasti kysymykset edes muuttuisivat muotoon “vad menar vade retro, satana”.

TJ 112!!!

Hajoa aamuihisi.

Kumpi on kovempi ja kumpi kivempi bändi: CMX vai Kotiteollisuus?

Heh. Ei tuohon voi vastata.

Mitä mieltä olette uudesta tekijänoikeuslaista?

Ei tymä rokkari noin vaikeasta asiasta mitään tajua.

Perskules poijjaat. Tutustukaahan Nilen uuteen lättyyn, “Annihilation of the wicked” lashed to the slavestick, dum dum dum…Sandersin Karl on aika ihq

Kiitos vinkistä. Kassellaan jos jaksetaan.