Eihän näitä viitti enää edes lukea. Ennen yleensä ainakin joka kymmenes “kysymys” oli jollain tapaa huvittava/viihdyttävä/kiinnostava kuten myös vastauksenne. Näissä nykyisissä vain vastauksista voi odottaa jotain piristävää, ja nehän alkavat pitkän päälle käydä melko yksipuolisiksi. Nykyäänkin tosin harvoin löytää jonkun asiallisen purkauksen ja siihen sopivan vastauksen. Jotta sovin tälle palstalle, esitänkin kysymykseni:

“Kumpi on parempi (lisää mitä tahansa) vai (lisää mitä tahansa)?”
“Mitä mieltä olette (lisää mitä tahansa)?”
“Voitteko (julkaista/muuttaa/coveroida)(lisää mitä tahansa)?”
“(Olette paras yhtye/Olitte parhaita [lisää festari/baari])”
“mitä vade retro satana tarkoittaa?”

Miksi märisen täällä? Jaa-a. Eiväthän ne kuitenkaan opi että

1) satunnainen rokkari ei tiedä absoluuttista totuutta makuasioista
2) se että satunnaisen yhtyeen jäsen on jotain mieltä asiasta ei tee siitä mielipiteestä sen parempaa
3) yhtye tekee mitä yhtye haluaa (tai levy-yhtiö) ei mitä satunnainen fani tahtoo kuulla (=lempibändinsä lempibiisin tuhanteen kertaan coveroituna)
4) lukemaan kannattaa opetella ennenkuin alkaa kirjoittamaan (Hyvä ystävä. Lukaise ensin muutama kysymys tältä sivulta, josko joku olisi jo tiedustellut mieltäsi askarruttavaa asiaa.)
5) kuitenkin on huomattavasti nautittavampaa pohdiskella mitä yhtyeelle kuuluu, mihin se kehittyy ja miten se laajentaa kuuntelijansa maailmankuvaa, kuin että mikä on sen jäsenten lempivärit. Mielestäni oli upeaa lukea teidän tämänhetkinen tilanteenne (siis mitä treenailette jne) tuon yhden kysymyksen vastauksesta. Ehkäpä jonkintyylinen ajantasalla oleva päiväkirjasysteemi olisi kuitenkin parempi kuin tällaisten minunkaltaisieni idioottien lähettämiin kysymyksiin turhien vastauksien kirjoittaminen.

Tässä sitä taas mennään. Kitisen jo teitä muuttamaan (lisää mitä tahansa). Olen pahoillani että olen tällainen keskinkertainen paska. Olitte muutes loistavia Qstockissa. PERKELE!

Kiitos avautumisesta, osuit naulan kantaan. Meitä on moneen junaan, ja toiset on vielä niin pieniä että saavat matkustaa lasten lipulla.

tänään reaali… Kasvot kohti itää soi viimeisenä voiteluna.. ;E noh.. kuollaan me kaikki vaikka sais paskatkin arvosanat kirjotuksista..

Hyvä elämänasenne. Saatat päästä vaikka hevibändiiin soittamaan!

Mitäs sitten kun koittaa se päivä jolloin musiikin teko ei enää maistu koska siitä on tullut ikään kuin työtä? Pelottaako tämä ikinä? Koska ei taida ihan harrastuspohjalta kuitenkaan toimia tämä pumppu.

Mokoman olemassaolon perusta on juuri se, että tämän pitää olla kivaa. Toistaiseksi ei ole tarvinnut moisia asioita miettiä. Eikä oikein huvittaisikaan, ok?

Mokoma! Mokoma! Mokoma! Mokoma! Soittakaa Paranoid!

Miksi? Tykkäätkö siitä biisistä muka oikeasti?

Onko ne nimikirjoitukset ihan kynällä tehty?? vai onko ne kopioitu siitä ensimmäisestä julisteesta? ja sehän olisi väärin..niin väärin.

Meillä on 1000 julisteen nimmarisavotta edessä. Arvaa naurattaako?

nyt taitaa bodomissa olla yksi maailman taitavimmista, ellei jopa taitavin kitarakaksikko? olisin kyl toivonu että olisivat enemmän käyttäneet sitä hyödyksi tällä uusimmalla lätyllä

Likimain. Hyvältähän tuo kuulostaa.

oisko uutta dvd:tä tulos??? Äiskä tykkäis…

No ei nyt ainakaan lähitulevaisuudessa.

Maailmassa ei voi olla mitään niin turhaa kuin lassilan & tikanojan linkki rockbändin sivuilla. Paitsi ehkä kuumat lautaset

Paitsi että kuumat tarjoiluastiat eivät ole turhia.

Hynynen kirjoitti ilosaarirockin sivuille että hyvä tapa ärsyttää vaimoa on katsella yöllä kovaäänisiä dvd-tallenteita, Slayer käy loistavasti ja Metallicakin menettelee… Yhdyttekö Jounin mielipiteeseen?

Emme ymmärrä kysymystä.

Arvatkaapa mitä? Kumpi ja kampi tappeli, kampi voitti.

Huhhuijaa, monta muijaa, kaikki ruinaa, mun lihanuijaa!! aika köyhä, vai?

Jos mie tykkään susta suna, nii tykkäätkö sie musta muna?

Ala-astehuumori on parasta, ja vitsit tuntuvat pysyvän samoina vuosikymmenestä toiseen.

Miks te ootte vaan niin hyviä?

Se on ihan “up yours”.

Harmillista, etten törmännyt teihin Ilosaaressa enkä liioin Kuopion Rockcockissakaan, koska olisin mieluusti antanut teille sen Mokoma- kilpailun voittopiirroksen, mutta erityisen hyvää syssyn jatkoa teille ja ehkä ensi vuoden puolella sitten! T. nimimerkki Silmäterä (Tommiksikin haukuttu)

Kieltämättä harmillista. Jos haluat ja viitsit, niin toimita se Sakaran postiosoitteeseen, jonka löydät tuolta Sakaran webbisivuilta.

Ootteko jo tutustuneet Fear Factoryn uusimpaan ja mitä mieltä ootte muuten kyseisestä orkesterista??

Ei olla tutustuttu eikä myöskään mitään mieltä.

kuka näihin kysymyksiin yleensä vastaa?

Jollei toisin ilmoiteta, niin Kuisma tai Tuomo.

Hommasin just Slumgudgeonin levyn. Mitäs Marko on mieltä kyseisestä bändistä? Mikäli lähteeni eivät kuseta soitit kitaraa tuossa yhtyeessä.

Marko vastaa: Kitaransoitto on ensteks kivointa!

kenen vika?

Vai kysyjän?

Teette taas sit semmosen levyn et perskarvat lentää pois..tai muuten hajotan kitarani!!! T:IsoRakkaus

Yritys on kova.

slayer\,,/

Jeh.

sellaista kysyn että minkäs mallinen on tuo teidän piponne? siis onko se kuinka paksu ja yms… niin ja onko se sellainen pipo missä on edessä sellainen käännettävä reuna? kiitos vastauksesta, jos ymmärsitte yhtään kysymystäni

Niitä on ollut kahta mallia, sekä beanieta että sellaista taittoreunallista mallia. Molemmat ajaa asiansa.

When a performer is using this techinique he or she is said to be using downstrokes … Siis mitäs se down-pickin siis oikeastaan niinku on?

No se on sitä kun Deatchainin jätkät sanoo että “pikkoo alaspäin”, eli plektralla lämitään kieliä ylhäältä alas. Sitten kun siihen yhdistää kielien demppaamisen (palm mute) ja nakuttelee kahdeksasosia 220bpm tahdissa, niin on modernin metallin soittotekniikan perusasioiden ääressä.

En osaa pahoitella kysymyksen mahdollista liiallista henkilökohtaisuutta, koska minua oikeasti kiinnostaa tämä. Miksi siis Heikki Kärkkäinen lähti bändistä Kurimuksen aikoihin? Oliko kyseessä erimielisyydet vai saiko hän vain mahdollisesti pistoksen johonkin toiseen bändiin/projektiin? Jos ette kehtaa suoraan kertoa niin vihjailkaa edes salakavalasti.

Ei me mitään vihjailla. Heikillä väheni aikaresurssit samalla kun muiden panostamisen määrä kasvoi, ja totesimme että näin on paras.

Vad menar vade retro satana?

“vad menar vade retro, satana”.

vad menar vade retro, satana

vad menare vade retro, satana? puspus

Hej! Vad menar “vade retro, satana”?

Eikö ole mukava huomata, että ei ole yksin ajatustensa kanssa?

Tervetuloa mehtään!!!

Sinne!

kuntoileeko teistä kukaan kun ettehän te mitään läskejä oo?

Emme ole läskejä, pikkuisen turvonneita vaan. Kyllähän pojat aina välillä vähän jotain punnertaa paitsi Santtu, joka pysyy hoikkana koska on isänsä sanoin “läpipasko”.

Paljon olette ihmisiä auttaneet, niin myös minua. Mutta miten me voisimme auttaa teitä ja tuoda iloa elämäänne?

Lähettäkää tällaista palautetta, ostakaa levyjä ja tulkaa bailaamaan keikoille. Silloin maailma olisi täydellisesti valmis.

Onko TUomaksen HEngellinen RytmiOrkesteri teidän mielestä hyvä nimi rokkipändille? Meidän mielestä ei.

Ei sitten meidänkään mielestä.

Voi luoja mie repesin ku ajelin tos perjantain kaupungil ni Kuisma hiihtää tukka siististi ponnarilla ja pikkutakki pääl! Voi luoja mie repesin. Kiitos Kuisma tästäkii sketsist.

Kuisma vastaa: Ole hyvä.