Hyvää joulua mokoman Herrasmiehille!

Oliko se teidän Santtu Iltasanomien joululehden plussaliitteessä? Olisi kyllä ukolle aattona jonkun viereen suonut..

Hyvät Joulut!

Minulla ei nyt mitään kysyttävää ole, mutta halusin toivottaa sakillenne lämpimät joulun vietot! Syökää nyt ahterinne leveiksi.

Mitenkäs Santtu oli eksyny IS Plussan Joulunviettäjät-juttuun,jos nyt ees oli Mäntti-Santtu kyseessä?Ja vielä ihan taviksen asemassa,eikä siinä edellisellä sivulla Riitta Väisäsen ja Kata Kärkkäisen kanssa joulustaan kertomassa..

Niin ei mulla sitten muuta ku että hyvää joulua vaan, jatketaan samoilla linjoilla.

No Santtu, saitkos työvuoron vaihdetuksi vai kuluuko joulu Helsingforsissa? Enivei, joulut ja uuet vuoet, hyvät sellatteet, teille kaikille. -R-

Hyvää joulua mokomille 🙂

Hyvää joulua Mokoman pojille! Cheers etenkin Santulle, tuli surullinen olo tuosta Ilta-Sanomien jutusta vaikkei ehkä olisi tarvinnutkaan.

Jouluterveiset Gothenburgista!

Oikein mukavaista joulua ja uutukaista vuotta Mokomalle! Terveisin: nimimerkki Silmäterä

Toivon ja toivotan oikein hyvää joulua sekä menestyksellistä vuotta 2006 koko orkisterille!

HEVIÄ JOULUA MOKOMALLE!!!!! UUAAAGGHH!!!!!

Kiitos toivotuksista. Toivomme samaa myös teille.

Marko: Myy se nasumin paitas mulle huokeella?

Marko vastaa: Hei, olen lomalla 2.1.2006 saakka.

Tuota saakos noita Sakara Recordsin paitoja tilattua mistään? PS. Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta vuotta Mokoman pojille! Syökääpä paljon niin jaksatte ens vuona taasen mossatata 🙂

Ei saa. Katsotaan ensi vuonna tilannetta uudestaan.

Olisko kauhean rikollista jos ostankin vinyyli version teijän uudesta levystä ja lataan netistä kappaleet mp3 soittimeen? Voisitte muuten vuotaa tahallanne jonkun uuden biisin nettiin niinko system of a down, niin olis jotain kuunneltavaa

Heh. Kyllähän tuo olisi pykälien mukaan väärin. Sun pitäisi ripata vinyyli, sillä olet ostanut oikeudet vain kyseiseen mekanisointiin.

Tuleeko uudesta materiaalistanne myös vinyyli-versio.-Toivottavasti. KIITOS!

Tulee.

Mitä vikaa on Andrew Casselsissa? Sehän pelas taannoin Hartfordin valaanpyytäjissä…

Ei mitään. Katsos aina ei jaksa vastata “kassellaan”, ja välillä on hauskaa hauskuutta itseään vastaamalla “Cassels, Andrew”.

Missä/millä studiolla te levytätte? Millainen taustatiimi teillä on levytysprosessissa? Kuinka suuret kengät teillä on?

Studiotarinaa löytyy näiltä sivuilta varmasti tarpeeksi. Kengät ovat sopivat.

Mikä se “helpottiko” juttu siinä Pahaa verta -kuvauksis oli, en oikee tajunnu

Erikoista. Se oli pieruhuumoria, ja sitä pitäis ymmärtää ihan perheen pienimpienkin.

Pahaa verta -kappale todistaa kuinka Mokoma osaa uudistua levy levyltä 😀

Levyn muut 10 kappaletta todistavat samaa.

Marko ootko koskaa mitannu partasi tai hiustesi pituutta?

Eikös tuo itsensä mittaileminen ole vähän nuorempien poikien hommaa.

Onko orkesterin miesten mielestä uusi levy se PARAS Mokoma -levy?

Totta kai. Ei tässä muuten olisi mitään järkeä.

Mitäs mieltä mokoman poijat on sotajumalasta tai torture killeristä? Tai ylipäätänsä death metallista?

Hyvää paskia.

The meanings of rai: a thought, an opinion, a judgement, a point of view, advice, an aim, a plan, a will. Rai rai rai 🙂 ja merry 2006 !

Tämä selvä.

hyvää nimipäivää Tuomo!

Kiitos.

Kebab ranskalaisilla, riisillä vai leivällä?

Voiko jättää väliin?

Noooo! Mokoma rippaa videollaan Hauntedin All against all -videota!! (kaikki juoksee toisiaan päin)

Meidän molempien videot ovat kunnianosoituksia umpihulluille metallipäille. Toivottavasti tästä “rippaamisesta” ei tarvitse olla pahoillaan.

Aika hauska tuo yksi “uskotteko jumalaan vai saatanaan”-kysymys, koska toiseen on vähän kehno uskoa uskomatta siihen toiseenkin. Ilman hyvää ei voi olla pahaa, ja ilman pahaa ei voi olla hyvää, tai jotain semmosta. Ja sittenhän on tietty vielä se kovin hauska kysymys, mitä usko onkaan? Ja voiko uskon suunnata johonkin metafyysiseen olentoon, kuten _uskomisen_? Vai onko tuo usko ainoastaan uskoa uskoon?

Hyviä kysymyksiä, ei muuta kun pohdiskelemaan. Ja sitten tietenkin on myös niitä, joita tuollainen pohdiskelu ei kiinnosta lainkaan.

Hyvät heviveivarit, nyt on käännyttävä teidän puoleen ja epätietoisena kysyttävä, että mikä on Monsteriserin tilanne? Loppukesästä jotain juttua kyseisestä operaatiosta kuulin, mutta Herra Pullonhenki nollasi muistini siltä osin..

Monsteriser, tuo Miitrin ankarasti rokkaava orkesteri, työstää levyä. Hyvä niin.

Tuo videokooste vaikutti oikein lupaavalta kaikkine kurkipotkuineen. Minkäs takia Jannen rummut oli noin rankasti dempattu?

Se on se play-back kun vaatii mainitsemasi tempun. Jannen rummuista lähtee leppoisa 115dB möykkä, joten aikamoinen PA saa olla paikalla, että kukaan kuulee mitään muuta kun Meinlin china-pellit.

…voi tulla kavereille pernaruttoo postissa!!

Voi olla että ei tule.

missä vaiheessa levyn miksaus on menossa? hyvät joulut mokomille..!

Levy on miksattu ja masteroitu. Enää kannet puuttuu.

Morjens Mokomat! Pidin bändistänne puolen tunnin suullisen esitelmän koulussa ja kaiken kukkuraksi sain siitä ysin. Mitäs siihen sanotte? Oli siinä luokassa porukka huulet pyöreinä kun lähti Takatalven video pyörimään! Niin ja vielä aiheesta poiketen täytyy kysäistä, että kenen käsialaa se Kasvot Kohti Itää -biisin mahtava riffi on? Loistava kappale aivan kuten koko muukin tuotantonne!

Ei kai tuohon voi sanoa mitään. KKI-riffi, kuten niin monet muutkin Mokoman hittiriffit, on Annalan Markon käsialaa.

Näinkö näkyjä vai käppäilikö hra Saikkonen Tampereella, jossain Hämeensillan tienovilla, 16.12.2005 Klo 25:00-17:00 välillä? Ainakin ohikulkien. Puhelin kävi korvalla usiamman kerran ja ujona en kehannu huuella perään.. ties vaikka muitakin Saikkos-immeisiä olisi ollu siinä. Sanoitta, notta uutta musiikkivideota kuvaatte tänään 17. päivä joulukuuta… Tampereella?

Tuomo vastaa: Suattaap olla että käppäilin, suattaap olla etten käppäillytkään.

——————————————–

20.12.2005

Millä keikalla se Minä Elän videon “Takatalvi- kevennys” siinä lopussa oli tapahtunu?

[Korjattu] Markon daivaus, jos sitä tarkoitat, on Vantaan Vernissasta

jos oikeesti haluais lähettää teille jonkun joululahjan niin olisko mahdollista saada joku osoite vaikka omaan sähköpostiin, että tietäis mihin lähettäis sen lahjan?

No jos nyt jotain oikeasti haluat lähettää, niin tuuppaa paketti levy-yhtiömme Sakara Recordsin postiosoitteeseen.

tuossahan tuo kuva on sieltä ilosaaresta mikä napattiin siinä futiskentän vieressä http://www.festarikuvia.net/coppermine/displayimage.php? album=random&cat=10052&pos=-291

Jes.

Ko mie katoin mokoma-DVD;n sisältöä siel luki promovideoita nii mie luin pornovideoita

Klassikko.

voisitteko työ mitenkään laittaa noita videoita sellasessa muodossa, että ihmisetkin niitä pystyis kattomaan? nuo gatesin härpäkkeet kun ovat vähän tollasia, ju nou.

Ei pystytä. Enemmistö voitti.

Satuin ihan vahingossa – en mie tahallaan – lukeen teiän keikkaraportteja männä kesältä, joissa Kuisma kehaisi Ruisrockin järjestelyjä. Oikeasti ne oli aivan perseestä. Yhteydet kaupungin, leirintäalueiden ja keikka-areenoiden välillä oli niin päin v***ua että huhuhuh. Ootteko koskaan käyneet paikalla tällasen tavallisen talluaisen asemassa? Bänditarjonta oli erinomaista, mutta kyllä nuo järjestelyt vetää arvosanan melkoisen alas. Fantomas tosin oli jotain aivan käsittämätöntä. Eikä erityisen hyvässä mielessä.

Paljon mahdollista, ei ole viime vuosilta kokemusta. Soittajan kannalta homma toimi hienosti.

no miten potkii gojiran from mars to sirius?

Kuvailes ny Qisma sitä Gojiraa ku oot ny kuunnellu. Jos sitte itteki kävis levykaupan hyllyllä… Ja kuvailes ny samalla vaikka sitä A. Koskisen keskitystä?

Heh, Kuisma tais pitää siit Gojirasta… Miltä levy kuullostaa, mul tulee just toi sama levy postis viikon sisällä. (From Mars to Sirius, siis.) Nyt saat vaan esitellä sitä muillekki.

Kuisma vastaa: Virkistävä tuttavuus kaiken meloträsmetalcorenaputuksen seassa. Vanha Voivod lyö kättä Cannibal Corpsen kanssa. Koskisen keskitys FC Tuska Unitedin pelissä oli mahtava: ulkokierteinen maasyöttö puolustuslinjan taakse suoraan lapaan. Siitä oli helppo nautiskella.

Mitäpä jos oikhen opetelisitte sen nämä kolme ovat yhtä- kipaleen olisi mukava kuunnella kyseistä kappaletta orkesterinne konserteissa.

Cassels, Andrew.

Paraneeko luonnevika lääkityksellä?

Burana 9mm kitalaen tai ohimon kautta nautittuna auttaa.

Ku osaksi tästä ei oikein ota selvää… uskotteko te Mokoman jätkät Jumalaan vai saatanaan?

Älä muuta sano. Tärkeintä onkin se, että ihminen on suurinpiirtein selvillä omasta vakaumuksestaan.

Kiitoksia paljon teitille ikimuistoisesta päivästä! Oli aivan mahtavaa. Pahaa verta soi päässä mutta enempää en sitten osaakkaan. Videonteko -video on jo näytetty ties kelle ja äitille on soitettu Mokomaa. Äiti kuunteli hetken ja sano, että pistä mökä pienemmälle. Niin ja miks teillä kaikilla on muuten Dieselin housut? aini

Kiitos samoin. Jos tarkoitit kysyä, että onko meillä jotain sponsoridiiliä rättikauppiaiden kanssa, niin ei ole. Aika moni meikäläisistä on löytänyt reisitaskuhousunsa erään ruotsalaisen vapaa-ajan vaatteita valmistavan firman mallistosta. Ovat näet sopivia vähän isoperseisemmällekin kaverille, ja reisitaskuihin mahtuu kivasti sikspäkki 1/3 litran lasipulloja. Nimim. W38 H36 & 1,5 o/oo

olit Janne aika söpö tässä taannoin 😉

Janne vastaa: Nimen omaan olin, mutta siitä on lähemmäksi 30 vuotta aikaa.

HAHA! Nauroin ihan solmussa kun katoin tuon viteokoosteen kuvauksista (Pahaa Verta). Mahto varmaan Saikkonen “helpottaa?” 😉

Kyllähän se nauratti itse kutakin.

Aiotteko julkaista uudelta levyltä netissä ilmaisen mp3-singlen?

Ei.

Te vissiin toivotte että teidän levy olis julkastu jo tänä vuonna kun tota 8.2.2005 päivämäärää niin kovasti kylvätte.

Heh. Välillä lipsuu, välillä pitää.

Perkeles, kun näki ton Pahaa verta videon making of-pätkän, niin kyllä taas nousi uuden levyn odottamisesta aiheutunut “jänskätys” potenssiin sata, vaikka luulinkin että se ei siitä enää enempää voi nousta. Tulisipa 8.2.06 äkkiä, sillä minulla on vahva ennakoaavistus, että se on yksi tulevan vuoden parhaista päivistä ainakin taidenautintojen saralla.

Näin toivomme koko porukka.

Tuli vaan mieleen että mitäs mieltä poijjaat on Maj Karmasta ja oletteko kenties tulossa tänne MajKarman kotipaikan lähettyville elikkäs Harjavallan suuntaan… Ja innolla uutta lättyä ootellen(kaikki vanhat hyllyssä \,,/ ja Hyvät Joulut pojille ja Railakasta Uuta Vuotta 2006(eläkäähän ihmisiks…) 😉

Maj Karma on w*ttu PARAS! Keikoista tiedotetaan sit kohta.