Ärsyttääkö?

Ei.

Kotkan keikka 1.4 peruttiin. Millois korvaava keikka?

Ei ole tietoa.

Kuka on mokoman mr. nice guy?

Se joka on nukkumassa.

joiko hynynen teidän viinat lappeenrannassa?

Ei, mutta Kuisma joi Hynysen viinat lauantaina.

Jahas, käsite “ukkolippis” on tuntematon. Voi elämän karut kävyt… Eipä auta muu kuin tulla taas keikalle ja näyttää millainen se on.

Totta puhut. Ei siinä muu auta.

Miksei tämmösiä valoja? http://koti.phnet.fi/uotilat/kuva.jpg Mitäs muuten tykkäätte sonatasta

Mieti sitä.

Miltä nyt tuntuu?

Niin mikä tuntuu?

Polttaako kukaan teistä tupakkia?

Kiitos ei nyt.

jäikö tukka kiinni … ihan perkeleen hyvä keikkä …

Jäi. Nauratti hieman.

Veditte nii kovan keikan viime vuoden ruississa että kävin eilen ostaa liput tällekki kesälle. Jos tää keikka ei oo vähintää yhtä kova nii..

Niin mitä?

Kiitos Mokoman murriturriskoille Kestääkö tajunta 2006:sta. Mieleen jäi hyvät muistot tästä kaikesta, vaikka se ehkä hieman hullua touhua välillä olikin. Suuri kiitos myös Jarkolle, Terolle ja Miitrille, kun ootte niin huippuja. Hyvää kesää teille kaikille ja festareilla toivottavasti tavataan. T: Vurri

Kiitos. Ei oiskaan jaksanut enää yhtään keikkaa tällä kiertueella. Onneksi kiertueen nimi vaihtuu, niin jaksaa taas painaa.

ootte ihan paska miksteil on netti sivut??

Sanoppa muuta.

3.5.2006 oli pohdittu Nummirockin paikkakuntaa Google Fightin avulla. Kannattaa pistää lainausmerkit ympärille, niin tulee viksumpia tuloksia. “Nummirock (Kauhajoki)” vs “Nummirock (Nummijärvi)”, 85-273. Pistäkää muuten settilistat vastaisuudessa huonommalla teipillä kiinni lavaan. Eivät meinaa irrota repeytymättä.

Niinpä niin. Settilistat on tarkoituksella tiukasti kiinni lavassa, etteivät ne lähtisi irti ainakaan keikan aikana.

Pikku Kakkosen Moksun paja on kuvitettu metallin voimalla. : Nimi: Fani

Ok. Pitääpä joskus tsekata.

Kiitokset mainiosta Turun keikasta! ja siitä että vihdoin ja viimen sain kuulla avoimen haudan!

Kiitti Turun keikasta, ei oo kyllä koskaan ollu turpaanottaminen yhtä hauskaa. Niin ja mikäs kerpele se Avoin hauta tms. biisi oli? Kai Annala jotain selittikin mutta meni vähän ohi. Keep on rässing!

Kiitämme Turun keikasta! Läheisyyden tunne eturivissä oli voimakkaampi, kuin koskaan. Kylkiluut paukkui, hiki ja hiukset lenteli.. ihan kiva ilta. Jee,jee! Sain muuten rumpukapulan (plekun and)! Käyttöohjeet ku olis vielä saanut.. (saako kapulalla lyödä kannikkaa?)

Valtakunta on sekaisin kuin hullun naisen hiukset, mutta pieni ruumiillinen kuritus palauttaa pakarat maanpinnalle: aivan loistokeikka Turussa! Vade retro..! Tätä halusin, tämän sain. Terapeuttinen kiitos teille:) Kesä tulla saa!

Kiitoksia nimmareista ja mielettömästä keikasta Turussa! Otetaan Ruisrockissa taas uusiksi. Miten on, onko tajunta kestänyt kiertueen läpi? Itselläni ei kestänyt edes yhtä keikkaa, aivan mahtavaa!

Hieno keikka eilen (24.5.) Turuus. Kiitos vaan kauhia paljo!

Hikinen Turun keikka takana. Markolle sen verran terveisiä, että siinä vesiasiassa ei ollut tarkoitukseni vittuilla sinulle, anteeksi. Mulla on vaan sellainen luonne, että saatan kuohahtaa helpolla, ja saatan sanoa asiat kärjistetysti, vaikken niin haluaisikaan. Siis, kun kuulin jonkun pyytävän vettä, ja sanoit, että et voi antaa. Niin tuli vaan lauantainen Stam1nan keikka mieleen, jossa yhtä hikinen tunnelma ja Hyrde antoi koko ajan omista vesistään kiertoon. Sen perusteella vain kommentoin teidän menettelyjänne. Mutta haluan pyytää silti anteeksi koko asiaa. Joka tapauksessa keikkanne oli loistava, varsinkin encoret toimivat kuin häkä. Toivottavasti viimeistään tuuliajolla nähdään! Hauskaa kesänodotusta!

Jumalaut pojat!!! Keikka Turussa oli loistava! Kiitos Avoin Hauta -biisistä. Huusin eturivissä sitä ja onneks soititte 😉

Turku oli liekeissä. Niin mekin.

hyge voittaa kaikki \m/,

Paitsi itsensä.

Kiitos helvetin kovasta keikasta Porissa. Silmälasit meni vinksin vonksin ja naama oli vähintään heikun keikun, mutta pitkästä aikaa keikan jälkeisenä aamuna oli niska kipeänä. Kiitos myös kun ehditte pari sanaa vaihtamaan keikan jälkeen, ei ees liiemmin ahistanut lähteä kävelemään linja-autoasemalle ulos sateeseen.

Tack! Pakko kai uskoa että olette edelleen livenä parhaimmillaan, aivan mahtava keikka Porissa! Yleisökin näytti tykkäävän, pari kertaa sinne meinasi pitti syntyä jota ei varmasi ole koskaan aiemmin edes yritetty täällä. Oma paikkani oli siinä mielessä suolesta että olin Saikkosen yläpuolella joten kitarat menivät inan puuroksi, mutta ei sovi valittaa. Hyrkäs muuten lyö oikealla raskaammin kuin vasemmalla, ettäs tiedätte. Kiitos. “Crosby on jumala”

Kiitos, kivaa oli meilläkin!

Onko Mokomalta tulossa tänä vuonna Dvd julkaisua?

Ei ole, luulisin niin.

www.adressit.com/ansku69 jee jee \m/, vittu seiska ei ´välitä yhtään haluaako ihminen kuvaansa lehteen >:( kunhan laittoivat rahan himossa lordin kuvan ilman lupia >x(

Seiska teki väärin kun näytti lordin kuvan ilman maskia vaikka toisin pyydettiin >:(

Kiinnostaa ihan hiton vähän.

Miten otatte lämppäri bändejä? Mitä kriteerejä sen pitää täyttää? Haluaisin lähettää teille mejän demon….. bändin nimi on Absessi ja ollaan rovaniemeltä. -mise- www.absessi.tk

Loppuvuoden lämppärit on sovittu. Kriteerit keksitään tapauskohtaisesti.

Älkääää aliarvioiko papiljotteja, älkää -Kik Hammet (åttitalet)-

Jep.

ööRR, ööÖÖÖ! 20-15-12-20-15-12-20-15-12-20-15-12-20-15-12-20-15-122015122015201512! E-t-t-e-k.. Ettekö tiedä mitä on tapping. Ootteko joku bändi, miksei sooloja? Onko teillä bartituureja, entä sympaaleja? Kitarassa riittää pikku E. Ja Randalin kampi. Ja ysimilliset tallat…..

Sie oot niin hauska.

Eipä ollu tuolla sakaran sivulla sopivaa paikkaa minne tämän linkin olisin laittanu niin laitetaan tänne. Kaveri on Egyptissä käymässä ja tämmöstä olutta siellä litkiny: http://www.ratebeer.com/beer/sakara-7-stars/9442/ Että eipä tämän kummempia, voittepahan sitten testata kun seuraavan kerran Epyktiin meette keikalle…

Heh. Saattaakin olla tässä jokupäivä asiaa sinne suuntaan, niin pitää tsekata tilanne.

Olisiko mahdollista, että tulisitte Poriin, tai edes jonnekin lähimaastoon, siten että me ala-ikäiset kuuntelijatkin pääsisimme katsomaan? Jos ei, niin toivon teidän korvaavan tämän päiväisenkin menetyksen Tuskassa!

Palataan Tuskassa asiaan.

Morjens Janne! Oltiin eilen kaverin kanssa kuuntelemassa tuossa päivällä kun soitit rumpuja turun f musiikissa ihan hyvin se luisti : )

Helppohan se on pikku sipulissa vedellä. T: nimim. “Itekkin olin”

Jaahas, huomasinpa sitten eilen keskiviikkoyönä että Mokomalla on keikka Turussa juuri meneillään. Enpä olisi keikkaa missannut jos se olisi ollut Imperiumin keikkakalenterissa mainittuna.. miksei siis ollut? Olisin antanut tästä suoraan imperiumille palautetta, mutta eipä näköjään silläkään sivustolla ole minkäänlaista palauteosiota… Hieman kyllä vituttaa.

Imperiumin toimitusmetodeja tuntematta voisi spekuloida, että sekoilu johtui Turun ja Porin keikkojen päivämäärien muuttumisesta.

JEEEEEEEEE.Suomi voitti euroviisut Hevillä. Mitäs pojat on mieltä Lordista???

Tiesitkö, että Putaansuu on oikeasti Kai-Pekka Kangasmäki, tuo pienemmän yleisön keskuudessa Stam1nan basistinakin tunnettu nuorukainen?

vieläkö tuota kurimusta saattais levykaupoista löytyä? aattelin että varsin hyvin vuosien ajan jauhettuani varetetun version läpi vois ostaa alkuperäsen kipaleen, varetus on loppupeleissä persiistä, eihän sitä sillon osaa arvostaa biisejä ku ne saa nii helpolla…

Oikein. Levyä pitäisi löytyä hyvinvarustetuista levykaupoista.

Käyt sä täällä usein?

Tavallaan.

Onko KLK hupparit mukana kesän festareilla? Ei valuuttatilanne anna periksi ostaa vielä, ja pakkohan se on saada kokoelman jatkoksi.

Ehkä.

Oli kyllä mahtava keikka viime vuoden Ruisrockissa.Ensimmäisen kerran eläissäni jouduin piitin keskellä,kun olen tällänen 162 cm henkilö,niin oli siinä paskat housussa! Mutta kiitän keikasta. Uudestaan?

Jes.

Kenen rakki kävelee 120päivää levykannen sisäpuolen kuvassa(bändikuva cd:n alla)? Miksi?

Se on Hieronymus Boschin fantasia.

Kuunteleeko ne äijät resleepiä??

Silloin tällöin.

No Janne? Miten on jos joskus nään sut niin väännetäänkö kättä?

Janne vastaa: Kaveri oli justiinsa Pärnussa vääntänyt kättä jonkun jullin kanssa. Ystäväni voitti, etälänaapuri kiskaisi turpaan. Mitä tästä opimme?

Terve pojat! Rupes tuossa kaivelemaan että mitä työ ootte horoskoopeiltanne?

Tuomo, Santtu ja Janne ovat Kaksosia, Kuisma Kauris ja Marko Vaaka.

Rakas Tuomo, millon on seur. Massikan keikka? Nyt äkkii tietoo, tai kuolee!!!

Tuomo vastaa: Pellavarockissa 12.8.

Noniin, äijät! Joko keskiviikkona koittaisi se aika, jollain muiden huippuvetojen lisäksi myös Avoin Hauta on Turun Klubilla kuultava? Toivottavasti ainakin, koska tätä keikkaa on odotettu! Myös Avoin Hauta -paidat ovat uunituoreina tulleet painosta. Ovat vielä lämpimiäkin. Mokoman leppoisat miehet tekevät tietysti kuten itse haluavat – arvostelukykyynne kyllä luotetaan suuresti. JOS mainittu Avoin Hauta sattuisi kuitenkin keskiviikkona Turussa kajahtamaan ilmoille, niin kai Marko omistaa vetäisyn Alexander Ovechkinin huikealle tulokaskaudelle? Kasvot kohti itää!

Taisitte saada mitä halusitte?

Eksyinpäs googlellani sivustoille, josta löytyy Moksun sanotukset.. Onkos se ihan laillista puuhaa levitellä niitä, vaikka yhtye ei näin halua? Melekosen raakalaismaista. Jatkoja!

Laitontahan se.

pitäkääkin kunnon show QStocissa koskä mä olen siellä T: jimmy from Rovaniemi

Sovittu!

Pidättekö ja arvostatteko tekin apulanta yhtyettä? naikkonen

No mikä ettei.

Perkele! Osakekurssit Helsingin pörssissä on laskussa! Miten meidän nyt käy?!!!!

Sitä paremmin, mitä vähemmin oma elämä riippuu osakekursseista.

viitaten aikaisempaan vastaukseenne, ette ole europaskaa,lordit,himit ja muut dallapee-orkesterit on erikseen, kysymykseni kuuluu,kuinka oikein jaksatte tämän hirveän keikkarupeaman? omalta osaltani kannustan kyllä siellä ja täällä silloin ja tällöin.

Kannustuksesi auttaa jaksamaan. Lisäksi pidämme työstämme.

Mitä tosi kova hevimies teki kun joutui Tupperware-kutsuille? – Se Carcass. Lähde: http://www.dov.cjb.net/ ja sielt hevivitsit arkistosta!

Pari lisää ja lopetan: Kuka on Slayer fanien mielestä maailman etevin kokki? – Chef Hanneman Kuka on Suomen kaikkien aikojen brutaalein valtakunnansovittelija? – Jorma Reiningblood

Tavallaan hauskaa.

Mitäs porukkaa työ ootte?

Erikoisporukkaa.

Terve! Mihin aikaan mahdatte aloittaa soiton torstaina Porissa?

Siinä puoli kaksitoista.

Lähtekää ensi vuonna Euroviisuihin!

Onko han se totta että kotiteollisuus osallistuu ens vuonna euroviisuihin? Mut teijän sinne pitäs osallistua!!!

Lähtekää Euroviisuihin!

Oha se varma.

ookko sää saikkonen reenannu punttia vai lihonu tässä vuosien varrella? ku kattelee noita kuvia missä sulla on tosi lyhyt letti ni sää näytät paljon hoikemmalta pojalta niissä. tai sit se on se letti. heh

Tuomo vastaa: Oon.

Olette kuulemman tulossa elokuussa Lappeenrannan myllysaareen soittamaan niin tieetkös mitä sinne tulee maksamaan ja onko paitoja myynnissä?

Ei tiedetä. On myynnissä.

moro.pystyykö tuota the macheten regression levyä ostamaan jostain?esim. turusta? HÄH??!!??

Häh on housuissas. Kysy turkulaisilta levykauppiailta.

hehehhehehheh arko mannala hehheheeh aismo kuulto hehehheheheh saomo tuikkonen hehehheheheh hynne jarkas hhehehehehheheh hänttu samalainen hhehehehheheh ei perkele…

Heh.