Millon Massikka keikalla ja missä? Saiko Hynyskä oikeesti puhuttua Lappenrantaan? Eli missä ja monelta?

Kokeileppa tiedustella asiaa kyseisen bändin webbisivujen kautta, ok? Osoite on edelleen www.the-machete.com

Harmittaa. Tulin juuri taksilla kottin..

Sitten se vasta harmittaakin jos on aamulla vielä niin bänisterissä että pitää mennä taksilla töihin.

nallepuh ja nasu keskustelivat. Nallepuh: Kani on todella viisas. Nasu: niin on. Nallepuh: …ehkä siksi kani ei tiedä mitään. Että filosofiaa lastenlehdissä O_o

“Ignorance is bliss”, sanoi amerikkalainen ja pieraisi puhelimeen.

Minä Elän!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niin minäkin!

Jättäisitte ennemmin vastaamatta tyhmiin/asiattomiin kysymyksiin kuin vastaamalla jotain “jep”,”ei” tai muuta tylsää. Jotenkin paistaa läpi ettei teitä kiinnosta.

Päätoimittaja vastaa: Esitit aiheellisen kysymyksen, ja asiaa on pohdittu. Nykyformaatissaan palsta antaa koristelemattoman kuvan nettiaktiivisista faneistamme ja palstaa yhdessä toimittavien Mokoma-kitaristien päivittäisistä mielialan vaihteluista. Asiallisiin kysymyksiin vastataan edelleenkin asiallisesti, mutta sensuroinnin hankalalle tielle ei ole ainakaan vielä lähdetty. Tilastojen valossa tämä palsta kiinnostaa päivittäin mokomalaisten lisäksi paria tuhatta muuta ihmistä, joten toistaiseksi meno jatkuu tällaisena.

Mihin tukka jäi kiinni?

Tuomon tukka jumittui humoristisesti Kuisman virityskoneistoon. Klassikko.

mistä mie saisin teijän nimmarit? mihin osotteeseen? jakakaa rovaniemi rockissa nimmareita,jooko? oon tulossas sinne teitä kattoo!!

Vastasit itse itsellesi. Onnea matkaan.

Kasvaaks tein pellolla lanttuja?

Ei.

Soittakaapas lutakossa uusi aatami uusi eeva kun ette sitä viimeksi soittaneet.

Biisi ei ole mahtunut kevään keikoilla settiin. Pistetään toive harkintaan.

Osaatteko Tuomo ja Kuisma sweepata?

Ei ne osaa.

Kelailin juuri että en ole nähnyt unelmamiestäni ikinä livenä mutta sitten tajusin että oonhan mä Kuisma Aallon keikalla nähny. Toivottavasti kuisma-aaltoja riittäis jostain mullekin, meinaan huonompi ei kelpaa.

Niinpä.

Mitäs työ senkin Mokomat ootte mieltä humppabändistä nimeltä System of a down?

Onhan niillä hetkensä juu.

Hei tyypit, tehkää uus biisi. Se vois mennä vaikka näin: “Erno on hevonen, trlalalalal JEE! JEE! Megatonni on aiva onni llalalal!” Miltä kuulostais?

Hei tyyppi, tee itse.

Älkää kuunnelko noita värivalohörhöehdotuksia. Puhtaat valot on yksinkertasesti vitin siitit.

Kassellaan mitä keksitään.

HeiHeiHeii. Sellasta olisin tiedustellu, että millon teillä on seuraava keikka alaikäsille ja missä päin? Tai kysytään oikeastaan, että tuleeko alle 18vuotiaille millon keikka, joka olis mahollisimman lähellä Lappeenrantaa? Ja sitten, että pääseehän Tuuliajolla-häröilyyn kaiken ikäset? On nimittäin hiukan ärsyttävää yrittää nussia itseaan taas festareille, joissa on ikäraja. Perkeleen ikärasistit. Kaikella kunnioituksella. <3 Nih. Ainii ja mie osaan nyt soittaa teidän levyn melkein kaikki biisit kitaralla (tosin hiukan hidastettuina.) ! *Hymy korvissa.*

Meillä ei ole valitettavasti tietoa festarien ikärajoista. Sinun pitää ottaa itse asiasta selvää.

Aivan mahtavaa että tuutte Provinssiin, Nummeen ja Aukustiin!! 🙂 Hienoa että pääsee lähelle Kurikkaa kattomaan teitä peräti 3 kertaa, ja sitten vielä kaikki noi kaukaisemmat keikat..! Hyvähyvähyvä! x) -Pohojammaan tyttö- Hyvää kesänalkua Mokoman poijjille!

Kiitos terveisistä. Nähdään keikeillä!

Tässä teille pientä naurun aihetta. http://www.sinkku.org/pornonimi/

Voi voi.

Heti ensiksi pahoitteluni siitä etten viitsinyt katsoa aiemmista kysymyksistä tätä asiaa (siellä vastaus olisi varmasti ollut). Teillä oli kuvissa hienoja taustakuvia TMRH:n “aikana”. Onko tulossa Kuoleman Laulukunnaat-levyn aiheisia taustakuvia? Olis kiva saada taas taustakuvaksi joku mokoma-aiheinen kuva

Taustakuvat otettiin pois mokoma.comista. Niitä tullaan mahdollisesti julkaisemaan virallisella fanisaitilla. Asian etenemistä voi tiedustella Mokoma-foorumilla.