Äiti käski kiittää turun keikasta ja nimmarin jako tilaisuudest kans! Oliko mokkapalat hyviä? (Vai uskalsitteko edes syödä?=)

Mokkapalat maistuivat, kiitos kysymästä!

Näimpäs Markon tampereella stockmannin kohilla 30.päivä en viitsynyt mennä hihahsta nyppimään kun naistansa siinä halaili pitäähän sitä sen verran kunnioittaa yksityisyyttä vaiko?

Juuri näin.

Soittakaa aquan barbie-girl juhannuksena himoksella eikös juu??

Miksi just Aquaa? Eikö Blümchenin Boomerang olisi menevämpi ralli?

Ihan mielenkiinnosta kyselisin että mikähän mahtaapi olla tuo kitara joka Kuismalla on esim. Kurimuksen lehtisen keskiaukeemalla? Joku ibanezi?

Kuisma vastaa: Ibanez RG7-621BK. Nyttemmin kyseinen soitin on paremmassa käytössä.

No moro. Sitä vaan että, Keimopään nimi on rekisteröity, mutta keimopäät onvielä vapaana.Jos haluatte kaksistaan tulla Keimopään erä ry:n vuosijuhliin soittelemaan uuden orkesterinne musiikkia(lukekaa tulkaa nauttimaan x määrä viinaa) ni tere tulemast, ottakaa vielä mukaan juopoimmat kaverinne mukaan eli hr.Tikkala ja sotapäälikkö Punaparta. T:Sihteeri

Heh. Tämä vitsi menee samaan kategoriaan saunamarcelon kanssa. Ai mikä saunamarcelo? No katsokaas kun Marcelo Cabuli on kuulemma oikea kepuli, ja kepuhan on kalja ja niin se aivotoiminta etenee.

Mitä mieltä/tykkäättekö sen nimisistä bändeistä kuin: Avenged sevenfold, Trivium tai Bullet for my valentine.

Vaikea sanoa. Pitäis varmaan kiinnostua kuuntelemaan joskus.

Odotteletteko innolla slayerin uutta albumia? Joka julkaistaan heinäkuun lopulla. EP “Epernal pyre” julkaistaan muuten 6.6.2006. Jos kiinnostaa. Hyvää kesää mokomalle!!

Slayer julkaisee kesäkuun kuudes päivä Eternal Pyre nimisen EP kiekon ja heinäkuussa täysipitkän albumin. Kiinnostaako?

No tottakai kiinnostaa. Kassellaan mitä internet casino “pojat” ovat saaneet aikaiseksi. Ainakin Araya oli Inferno-haastattelussa liekeissä, että siinä mielessä on lupa odottaa hyvää.

Taitaa olla tarhantädin aika lähteä kesälomille, kun huomaa ohjaavansa 1-vuotiaita “jalkaa jalan eteen, vasen määrää tahdin”. Aurinkoista kesää teille mokomille!

Lyriikat hyötykäyttöön!

Tiesinpä tänään historian tietovissassa kenen viimeiset sanat olivat: minä elän! Ja arvatkaapa mintkä ansiosta.

Öö.. Tein äiskän?

Käyttääkö kuisma tuota SD-1 cleanin päälle vai boostina?

Kuisma vastaa: Heh, jos kaappien päältä löytyy Triple Rectifier, niin meinaatko että halvassa overdrive-pedaalissa ois parempi komppisärö? Mutta asiaan. Käytän tuota buustina siten, että level täysille, tone keskelle ja drive melkein nollille. Tuon säädön avulla plekun atakki kirpaisee pikkaisen paremmin korvakäytävää, mutta Rectifierin mainion särön luonne ei kuitenkaan muutu.

Soittakaa joskus akustinen keikka. Olisiko pahis idea? 😀

No mikä ettei. Voihan se olla että ensi kesänä jonkun festarikaupungin puistossa kuullaan mokomalaisista lähtevää akustista metelöintiä.

Onko teillä minkäänlaista näkemystä siitä minkälainen teidän seuraava levy voisi olla?

Vastataan klassisesti että se tulee olemaan pyöreä ja siinä on reikä keskellä.

Mikä on mielestänne paras sepultura levy?

Varmaan Beneath the Remains tai Arise. Tai sit joku muu. Luulisin niin.

Milloin voidaan ruveta odottelemaan EP julkaisua?

Milloin on lupa odotella uutta materiaalia?

Saatte odotella uutta materiaalia vaikka heti, mutta julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedossa.

tuutteko koskaan valkeakoskelle keikalle?

Olemme muusikkoja, emme ennustajia.

Kuisma osaatsie säestää? T: julmettu

Kuisma vastaa: En, mutta osaan säätää. Auttaako se?

Siä kun Marko oot kova Sepulturan kuuntelija, niin tiedät varmasti Beneath The Remains biisin? Se alkujynkytys on ihan samanlainen kuin Deathchainin Rapid Vulturesin alussa. Kuunteleppa huviksesi tuo Rapid Vultures. Eikö vain matkikkin Deathchain aika rankasti?

Jaa.

Minkä ikäisinä ne pojat rupes partoja kasvattamaan??

Teini-ikäisinä.

Muuten, ainoastaan kitaristien sukunimet eivät ole myös paikan nimiä. Annala taisi olla jossain Itä-, tai Pohjois-Suomessa, Hyrkäs oli siinä Pällin vieressä, kun taas jossain päin Suomea ajelin, tuli vastaan kyltti, jossa luki Hämäläinen.

Tämä selvä!

Soitatteko Provinssirockissa uusia biisejä? Tarkoitan siis näitä biisejä mitkä eivät Kuoleman Laulukunnaille mahtunut?

Meinaatteko soittaa kesän festivaaleilla KLK:n ylijäämäbiisejä? Olis ihan kiva ylläri!!

Kassellaan kesemmällä.

Jos oisitte supersankareita, niin mitä/ketä oisitte? Palkitaanko minut tästä kysymyksestä?!

Santtu vastaa: Mie oisin varmaan joku, jolla on hyödyttömin erikoiskyky. Esim. Too Much Coffee Man, jonka pää on valtavan kahvikupin muotoinen.

Kuisma vastaa: Olisin jonkun supersankarin arkkivihollinen. Esimerkiksi Ernst Stravo Blofeldin toiminta on oikein viehättävää.

Marko vastaa: En ole kovinkaan innostuinut supersankareista, ehkä olisin mielummin joku myyttinen historiallinen hahmo, jonka olemassaolosta ei ole aivan varmaa näyttöä. Antonios Suuri?