Mitä efektejä käytätte sison kanssa? Eikö tuomo soittanu sisolla viä nummirokiski sisolla?

Ei Tuomo Sisolla soittanut, se oli Peksin käytössä. Mutta edelleen, ei hyvä putkivahvistin tarvitse efektejä. Hyvä kitara ja overdrive-tyyppistä boostia maun mukaan.

Minua kiinnostaa pohjattomasti Teidän suhtautuminen seuraavaan tilanteeseen: Keikka on käynnissä, olette saaneet piestyä yleisön nirvanaan täydellisillä soundeilla ja sen merkiksi pitti pyörii mielettömällä (positiivisella) raivolla. Yhtäkkiä takavasemmalta saapuu maailman suurin järjestysmies ja lopettaa Mokoma-hurmoksen eturivin tuntumassa. Itseäni moinen pistää vihaksi, entäpä te? Nimim: “Lensin kolme kertaa Himoksen keikalla yleisöstä pihalle, koska en malttanut pysyä pitistä poissa”

Yleisön terveys on keikkajärjestäjän vastuulla.

Puustockissa tavataan!Työn merkeissä tosin.Minä se siellä teille annan backstage passit.Onneksi sai sovittua työt niin että teidät kerkiää edes nähdä.Ei niillä muilla niin väliä.Nähkää näkyjä!

Jee, siellä sitten!

Millä fontilla bändinne nimi kirjoitetaan? Askarruttaa kun en löydä kyseistä fonttia mistää..

Logon kirjaisintyyppi on suunniteltu meidän logoa varten. Sen pohjana on käytetty Emigren Mason-fonttia. Kyseinen fontti on viimeisen vuoden aikana ollut mainosgraafikkojen suosikkifontti, ja sitä on tullut vastaan mitä erikoisemmissa yhteyksissä. Hassua on se.

Pidättekö Radiopuhelimista?

Toki. Kättä lippaan!

Terse! Jollei jätkät oo huomennu ni se on muuten enää neljä päivää Ruisrockiin,hiuhiu! Toivottavasti törmätään siellä taasen. Santulle terveisiä, FMEssä juteltiin, enpä tiä enää muistatko… Miksu aka The Dude who met Santtus dad 😀

Terveiset menivät perille.

Terrve. Millon ois aika odottaa noita kuoleman laulukunnaiden biisejä mokotabsiin? Nii ja kiitos tuskan uskomattomasta keikasta

Kysy MokoTabista. Se on ihan eri porukka kun niitä vääntää.

mikä on poiken numerot

4,8 ja 361.

Hei te isänmaan toivot! Ootteko miettiny kuinka julma karvakasa siitä tulis ku teiltä ajelis pääkarvat? Siitä sais pariki turkkia… Sitte voisitte myydä ne eniten tarjoavalle…

Ajattele kuinka suuri karvakasa tulee kun ajelee kaikki lemiläiset lampaat?

Pakko kysyä ettei vaan tule sakkoja ja sanomista jos omin nokkineen menee hääräämään..Elikä miten suojattuja teidän lyriikat on? Mulla olisi paita idea ja siinä olis biisistänne oikeastaan vaan nimi..onko sellaisen painattaminen sallittua?

Sen kun painat.

Hyi helvetti teillä on innokkaita faneja. Nummirokis teistä kattottonu oikeelle tuli joku jätkä runkkaamaan mun viereen siinä takatalven aikana. Onnea! Näittekö muutes tota?

Jaa.

Mitkäs oli/on mokomalaisten suosikkijoukkueet futiksen MM-kisoissa? Ja menikö tulosveikkaukset kuinka pahasti pieleen vai tuliko tuohta?

Marko noita euron vetolappuja täyttää. Muita ei kiinnosta.

Osaatteko yhtään sanoa milloin julkaisette EP:n?

Julkaisusta ei ole vielä mitään varmaa tietoa.

Täytyy ihan sanoa kiitokset paitavalikoiman täydennyksestä Tuskassa! Nummesta viisastuneina suuntasimme perjantain keikan jälkeen suoraan kojulle, mutta jo olivat tyttöpaidat vähissä. Sunnuntaina niitä oli maagisesti ilmestynyt taas, että cheers vaan poijat! Ja kiitokset mahtavista keikoista. Rock cockissa nähdään, pitäkääs ne “metsähousut” jalassa…

tuskan keikka oli mahtava, vaikaa pienenä ihmisenä turpaan tuli joka ilmansuunnasta! kiitos ja kumarrus!

Kiitos Marko tuskan tanssiaisista! Hyvä meno mutta jäi ketuttamaan ku en nähny takatalvea syystä että saapui taka taka takaraivo silmäkulmaan ja pääsin sairaalareissulle. No ens kerralla sitten…

Marko: Näytitpähän sitten tuskamiehille et “PRKL Moshatkaa!” Noin hauskaa ei oo ollu pitkään aikaan. Mikähän se oli se yks biisi jota en ollenkaan tunnistanu? Joku uus coveri?

tuskan keikka oli niin cool että hikoilin jääpaloja!en tiiä mitä ite tykkäsitte mutta ekaa kerta teidät livenä nähneen voin sanoa että toimii!vaikka toiden mainella ratsastava walpio hiukan hymyilytti ei siitä pahemmin fiilikset laskeneet!markolla on jotain tiktakkia vastaan..hyvä!

Oli aivan helvetin kova keikka teillä tuskassa. Soititte kaikki biisit jotka halusinki kuulla joten kiitos teille siitä.

Tahtoisin kiittää Mokomaa hyvästä keikasta Tuskassa. Pari hyvää kappaletta jäi uupumaan kuten Lujaa tekoa ja Tästä on hyvä jatkaa mutta silti kelpasi kuunnella 😉 Syvyys on vaiti potki kans ihan uskomattoman hyvin!

Mokoma kiittää Tuska-festivaalien yleisöä!

Iha outoja noi teijän vanhat kuvat. O_O Vielä rumat kitaratki teil oli ennen 😀

tuli vaan mieleen ku kattelin tota dvdtä ku kuuluu asiaan moshata siellä mutta alko häiritteen ku santtu vaan pyörittää päätään O_o oishan se hieno aina semmosissa paukauksissa vaikka nyökätä vähän? mutta deeveedee oli loistava ainaki sai nauraa.. ja kohta QSTOCK siellä nähään. \,,/

Kiitos kritiikistä.

Mie pääsin ripille. Keksikääpäs joku hauska onnittelulaulu, poijjaat.

Paljon onnea vaan.

hei vain mokoman jätkät! tuli mieleen vaan kiittää Teitä pirun hyvästä keikasta Provinssirockissa!!!!muistoksi jäi paljon hienoja mustelmia. niitä kelpaa esitellä. Tuomon näin alice in chainsin keikalla mutta empäs ujona tyttönä kehannu lähestyä. olettekos tulossa kankaanpään suuntaan joskus? tuskaan en päässy lähtee mutta näen Teidät kuitenkin ruissaloa kaunistamassa!!kiitos!

Kiitos kaunis.

Kiitokset Nummirockin keikasta! Ikään kuin minä musiikista juurikaan tietäisin, mutta kappaleet olivat kovin hyviä mielestäni. Säästä sanasi kuulin nyt ensi kertaa. Semmoista haluaisin kuitenkin kysyä, että mikä tarkalleen oli Stam1nan Pexin osuus Kasvot kohti itää -biisissä? Eli haitteko siihen jotain kolmen kitaran hässäkkää, oliko mies muuten vain mukana, vai jotain muuta?

Kiitos itsellenne. Peksi kävi fiittaamassa Kasvot kohti itään -kappaleessa, ei siinä sen kummempaa.

Jäipä hjuwa fiilis tuosta Lutakon rykäisystä 15.6, kun muutto Rynkkylästä oli edessä 17.6 eli vähän niinkuin läksiäiskeikka Lutakossa, toistaiseksi ainakin. Rokkasitte taas kuin kuuluisa hirivi. Kiitän!!!

Kiitos kiitos.

Heis! Vetäkää joskus keikka big bandina vaikka Stam1nan kanssa. Kaikki ukot lavalle, kahdet rummut, bassot ja kaik’ kitarisat ja Vokaaleja ja konsonannteja päälle. Oisko mahatavaa vai eiskö ois? Ja sitte Imatra Big Bandeille tai no mieluummin jonnee muualle. Jallu-pullosta näitä ideoita löytyy. Kandee koklata joskus.

Ei kai nyt sentään.

tästä olisi hyvä jatkaa jos voisitte soittaa sen ruisrockissa.

Pistetään harkintaan.

Tuutte ankkarockiin! Hienoa! Onko muuten kiva kammata hiuksia keikan jälkeen? Vai kampaatteko ollenkaan? 🙂

Ei ole kivaa. Sen takia Santtu ja Janne eivät kampaa hiuksiaan lainkaan.

Sanani eivät riitä kuvaamaan Elän kuoleman laulukunnaita Markon ääni soi päässäni Ja minä huudan ääneni käheäksi Joka kerta ihastun uudelleen Jokainen sointu hakkaa sydämeni tahtiin Kiitän, ja kumarran.

Hyvinhän noita sanoja riitti, kiitämme.

Soitatteko nois kitara riffeis levyllä, lyöden pikkasen peukalolla plekun jälkeen, kuten pich harmonicis, kuullostaa nimittäin jokanen lyönti varsin hyvän “kimeän puhtaalta” (varsinkin kurimuksella), vai johtuuko moinen pelkästä vahvarista ja mikeistä.

Kyllä se niin menee. Ei niitä kieliä hyväillä, vaan plekun iskut ovat aina mahdollisimman napakoita.

Kiitos Markolle klk:n lyriikoista, auttavat kovasti hädässä. Nyt on nimittäin hätä.

Pärjäilemisiä. Muista, että vessaan pitää mennä ennen kun on hätä kädessä.

Tuli muutes mieleen vaan ku seiniä kattelin, että onko tossa kurimus lp:n mukana tulleessa julisteessa Santun nimmaria? En ainakaan saa selvää. Hah.

Kyllä siinä viisi nimmaria pitäisi olla. Tai sitten ei ole.

Katsoin noita vanhoja (v.2003) keikkapäiväkirjoja ja syy Stam1nan yltiömäiseen suosioon selvisi – te mainostitte stamppaa yhdeksässä tapauksessa kymmenestä! 😉 Joka viestissa “Ja stamina oli taas aivan loistava.” 😀

Aivan oikein!

Hyvä keikka himoksella ja juhannuksen kohokohta, mutta yleisö fiiliksen pilasi osittain rutinallaan pientä pittiä muodostaessa ensiksi jalat maahan liimattu puna pukuinen lenkkeilijä ja toisella kerralla joku h&m henkinen pintaliito bitch.

Kiitos myös teille! Onneksi se rankkasade taukosi ennen meidän keikkaa.

tedän kappale ” uni saa tulla” on ihan paras aivan ku se kertos mun isoveljest jolla oli hautajaiset keväällä (rip) olette kyl iha parhaita XD

Kiitos ja voimia sinne.

nii ja sitten vielä kuinka rollorockis pääsisi back stagelle teiän kaa vastatkaa hele+etin äkkiä on kiirreeee t:jimmy from rovaniemi

Vaikea sanoa, kysy festarien promoottorilta Wallu Valpiolta.

SAAAAPUUUU! Meinasitteko, että jaa eipä paljoa ole paljon porukkaa lahessa ni vedetää ilman välisepostuksia ni päästää nopeemmmin vittuun täältä? Hyvä keikka, mutta aika vähän porukkaa, kiitos ja kumarrus.

Ei kai nyt sentään, siellähän me pubin puolella jatkettiin keikkaa pikkutunneille asti. Marko ei vaan ollut juttutuulella, vaikka mukavaa olikin.

Jätkillä taitaa olla aika paljo tota luettavaa. :/ vituttaako tämä teitä ikinä? :)rockcockissa tavataan taas!! 😉 😀

Kauniina kesäpäivänä ei ole mitään parempaa tekemistä kun istua kotona ja tuijottaa monitoria.

moro mokomat! semmonen kysymys että miten pitkän keikan heitätte tuola aukustirockissa?ensimmäistä kertaa olin kalajoella kuuntelemassa ja oli sen verran hyvin vedetty että pakko tulla toistekki!KIITOS!

Aukustirokissa soitetaan järjestäjän osoittama aika. Tyypillisesti soittoajat festareilla on 50-75 minuuttia.

Kuulinpas tuossa villiä huhua että olisitte tänne Savonlinnaan tulossa mahdollisesti tuossa syksyllä Happytime pubiin soittelemaan. Olenko hirveän väärässä?

Vaikea sanoa.

Ai siis Markolla on tatuointi päässä? Eikö se oo ollu tosi vaikee tehä ku sillä on niin pitkä tukka?

Markolla oli joskus 90-luvulla tukkamalli, jossa päänsivut oli ajeltu kaljuksi.

Marko & co.

Ok.

vittu mikä keikka oli kalajoella ihmiset hakkas toisiaan mulla lähti ääni ja järki kiitos siittä . ja muuten saikkonen mä tulen moikkaan sua rollo rokkiin :)t: jimmy from rovaniemi

Kiitos Kalajoen keikasta. Räjähtelin ja sisäelimet vaihtelivat paikkaa ihan oikeesti. Kiitos kiitos. Pelastajat. Huhuh.

Kiitos muuten Kalajoen keikasta, oli huippu meininki! Olin todistamas teitä ekaa kertaa livenä, ja homma muuten toimi paremmin ku hyvin! Kesällä vielä törmätään! Mitäs mieltä itse olitte keikasta?

Mukavaa oli myöhäisestä soittoajasta huolimatta.

Se on sitte sillä tavalla pojjaat, että puustockissa vedätte helvetti niin perkleen kovan setin että ei oo ennen nähtykkään! Sitä keikkaa odotellessa… Ootte v*ttu parhaita! \,,/ (Stam1nan jälkee tietysti…)

Näin toimitaan

Mistä saa tilattua mokoman paitoja??

Te vaan ootte parhaita, ei voi mitään! Kannatti odotella tunti lavan edessä, se palkitaan –> ääni meni, niskat paskana ja sain kuunnella eturivist helvetin hyvää musiikkia… Mistäs mä löytäisin Mokoman lippiksiä, kun puuttuu sellanen, enkä oo löytänyt sellaista netistä…??? Niitä lippiksiä ja Nummirock kuvia odotellessa… T:Eturivin tyttö

Lippiksiä ja paitoja pitäisi löytyä hyvin varustetuista levy-/paitakaupoista.

Meijän äiti tekeekin teijän äitien ruuat(:<

Teidän äiti on töissä elintarviketehtaassa? Kiva.

millo uus levy tuloo 😮

Aikaisintaan joskus ensi vuonna.

Tuska-festareiden yhteydessä on normijumalanpalvelus, Metallimessu. Virsiä hevisäestyksin. Aiheuttaako reaktioita?

Hei! Ei teistä ketää tuskan alla metallimessuun temppeliaukion kirkkoon ois tulossa?

Kiitos kysymästä mutta ei kiinnosta.