Tilannekatsaus.

Aurinko paistaa eikä kiukuta yhtään.

Meinaako toi 1984 vuosiluku Santun top-5 listalla Van Halenin levyä?

Hyvää työtä Sherlock, kyllä se meinaa. Samoin ne 4 muuta listattua meinaavat Van Halenin levyjä.

Odottelen kyllä innolla sitä EP julkaisua jos nyt olette edes sellaista julkaisemassa? Olisi ihan kiva kuulla se syvyys on vaiti ja en elä talven yli levyltä?

Milloin olisi EP:tä pukkaamassa?

kuulinpa juttua et ois syssymällä ep tulossa. jos tuleepi niin miten ois sitte siitä semmone 7tuumanen julkasu?

Malttia. Tulevista julkaisuista tiedotetaan kun aika on.

KIITOS ilosaarirockin loistavasta keikasta! Mahtavuutta!

hyvien tapojen mukaista on kiittää, joten kiitos ilosaarirockin keikasta! kiitoksia eritoten pittiläisille, miulla oli hieman “kenkäongelmia”, nauhat katkes toisesta kengästä ja se tippui jalasta pitin aikana ehkäpä noin 5 kertaa. kengän poimiminen tanssintuoksinassa on urheilua, mutta onneksi mokoman fanit ovat sen verran fiksua porukkaa, että pitävät huolen myös muista! myös järkkärien suhtautuminen pittii oli järkevää, homma toimi hienosti, soittokin taisi kulkea? ensi vuonna uudestaan, kiitos ja anteeksi.

Eipä kestä!

Ruisrockista tuli täpärästi selvittyä Moshpittaajista, mutta eipä tuo menoa haitannut!!! :))) DBTL:ää odotellessa toivottelen hyvää kesää. t. SiLjA

Kiitos samoin!

Jyräyttäkäähän sitten Qstockin keikalla kunnolla niin että polvet tutisee!! Odotan innolla keikkaanne.. Pahaa verta!!

Polvet tutisevat täälläkin. Oulussa sitten!

Mokoma on minulle yhtye jonka en halua koskaan uudistuvan liikaa, mutta toivon sen kuitenkin pystyvän tehdä vielä monet vuodet aina uudenlaista musiikkia junnaamatta paikallaan. Juuri sellaista mitä vain te osaatte. Muusikkoina olette kovin aitoja ja faniläheisiä, vaikka tunnettu yhtye olettekin. Jaksatte kertoa kuulumisia ja vastata kaikkiin typeriin kysymyksiin, toivottavasti tämäkään asia ei muutu. Musiikkinne vastaa kaikkia niitä asioita joita siltä toivon. Juuri minulle sopii juuri teidän tekemä musiikki. Kiitos. Toivottavasti kaiken tämän hehkutuksen ja kiittelyn lomassa myös tämä yksittäinen palaute lämmitti mieltä. Te kuitenkin tietämättänne lämmittätte mieltäni päivittäin!

Nöyrä kiitos. Mukava kuulla musiikkimme olevan sinulle merkityksellistä.

Palaute 16.7. 3:56: Kiitos kaikesta. Elämä ei ole aina “kivaa”. Kaikille on varmaan tapahtunut jotain koskettavaa, mutta tämä tilanne kun kuuntelen tätä kappaletta (uni saa tulla (marjat)) niin haluan kiittää laulaja Marko Annalaa. Tekisi mieli avautua mutta tämä ei ole oikea paikka avautua =( (ei ole pakko julkaista) iiiisooo KIITOS! Mokomalle! piste . ps. 2.6 promillea

Palaute 16.7. 4:02: Joo en löytänyt Annalan Markon omaa maili osotetta =( Pakko pistää tänne. ÄLKÄÄ julkaisko tätä sivuillanne kiitos. Marko, Tuomo, Santtu, Janne, Kuisma, KIITOS! T. mokoman 120 päivää alkuinen “fani” kiittää teitä kaikesta.. (eritoten tämän iltaisen “miehisen itkun” kokemuksesta johtuen kappaleistanne… vielä kerran: KIITOS!

Heh, oli pakko julkaista.

Jannen muskelit + Markon kasvot + Kuisman jalat = Täydellinen mies. Valitettavasti Tuomo sekä Santtu jäivät ilman paikkaa, muttaa älkää toki loukkaantuko.

Aika brutaalia. Toimituksen aikana pitäisi ilman muuta kuunnella Cannibal Coprsea. Soittolistalla voisi olla esimerkiksi seuraavat tunnelmaaan sopivat kappaleet: Shredded Humans, Living Dissection, Disfigured, Dismemnered And Molested, Hacksaw Decapitation, Mutation Of The Cadaver ja Severed Head Stoning.

Hei pojat… en mä mitään piittaa kysyä, mutta jos muutamalla sanalla kehua sais..? Ihanaa, kun ehditte vielä ilahduttamaan työn raskaan raatajaa Helsinkiin festarikeikkojenne välissä. Siis 14.7. Virgin Oil Co. Oli ihan mega hauskaa, vaikka olin yksin liikenteessä. Keikka oli loistava, ääni meni ja hiki tuli, ja kylkiluut ryskyi lavan reunaan.. Tosin eipä teidän keikkoihin ole useasti tarvinnut pettyä.. No okei, tavastian aloituskeikka tänä vuonna ei nyt ollut ihan helmi, mutta kovin hauska kylläkin… Mutta siis kiitos ihan mielettömästi kun jaksatte ilahduttaa pieniä ihmisiä loistavalla soitannollanne. Miten muuten saisin käsiini nimmaroidun julisteen? Yritin sitä Virginissä, mutta olitte kuulemma jo lähteneet…snif! T: titanic 1912 swim team ps. Saikkonen: voisitko olla yhtään seksikkäämpi kitaras kanssa, toimiiko sormet yhtä vikkelästi ilman kitaraa..;)?

Kiitos kannustuksesta. Julisteita toimitetaan keikkajärjestäjille, mutta yleisessä jaossa niitä ei ole.

Se on ajo-ohjeet, eikä ajo ohjeet

Niin on. Mistä tällainen virhe löytyy?

Opitteko te äpärät koskaan soittamaan Nämä kolme ovat yhtä -rallia? Se lienee liian nopea teille.. Buah.

On sitä kämpällä ja soundcheckissä soiteltu ihan hyvällä menestyksellä, mutta keikkasettiin se ei ole vielä päässyt. Settilistalle on melkoinen tunku, sillä keikalla soitettavat biisit valitaan noin 40 potentiaalisen ehdokkaan joukosta, ja joitain biisejä ei vain voi jättää pois setistä.

Helvetti että oli tiukat setitykset virgin oilissa. Terveisin se hörhö joka lavallakin piipahti pariin otteeseen.

Kiitos vaan. Ensi kerralla hoidat homman siten, että myös poistut lavalta ripeästi ilman että lavahenkilökunnan tarvitsee auttaa. On kaikkien kannalta vaivaannuttavaa jäädä lavalle bailaamaan bändin kanssa.

Onko multa mennyt joku totaalisesti ohi vai sanoiko radiotoimittaja tässä taannoin väärin. Soittivat radiossa kaksi teidän live biisiä, Minä elän ja Kuu saa valtansa auringolta, sanoivat että se oli vuoden 2005 ilosaarirokista. Miten voi olla mahdollista että Kuusaaval…soi siellä?

Kuusaa ja Pahaa verta olivat kokeilumielessä ohjelmistossa jo viime kesänä, vaikka siis KLK:ta ei ollut vielä julkaistu.

Mistä kohdasta possua tulee ulkofilee? Entä sisä?

Huoh. Katso internetistä jos kiinnostaa.

Hyge! Mikä oli siun eka rumpusetti? Kiitokset etukäteen.

Janne vastaa: Linko! Tuo sähkönsininen svengihirviö!

Jaahas, Kiitoksia vitusti tammerfest keikasta! Pääsitte yllättämään positiivisesti jo toiseen kertaan tänä vuonna! Pitti käyntiin!

Kiitoksia oikein paljon tammerfestin keikasta! Settilista oli loistava! Syvyys on vaiti oli loistavan kuuloinen biisi.

hienon tammerfestin keikan veditte! ja kauniisti piiri pieni pyöri, vaikka siinä alussa järkkärit periaatteessa lopettivat koko homman kesken, mutta loppujen lopuksi homma sai jatkua. mutta minne jäi takatalvi? no eihä sitä aina voi kaikkea saada. mutta silti hieno homma että soitatte aina vähän erilaisia settejä

Kiitos. Tammerfestin pitti oli yksi hurjimpia mitä meidän keikoilla on nähty.

mitä piditte ruissin keikastanne? oli muuten perkeleen kova keikka\,,/

Kivaa oli pienistä keskittymistä herpaannuttavista yksityiskohdista huolimatta.

heip!olenko pöllö vai miksen nää noita tiedän tuotteiden kuvia kauppasivulla :)?olis ihan mukava vilasta niitä enne ku tilaa vaikka hianoja varmasti ovat

Tuotteiden viitteeliset kuvat löytyvät sivun vasemman laidan Hermolla-osiosta.

Hyinen syli on muuten loistava biisi \m/

Siinä on kyllä hetkensä.

Päivää! Semmosta vaan että voisitteko mitenkään tulla poikkeemaan tampereen swamp musiikki liikkeeseen ens kuun aikana? Oltas todella kiitollisia. eipä muuta, päivän jatkoja!

Kollektiivi ei ehdi.

Mie en uskalla enää tulla teidän keikalle kun heti saa vesipullosta päähän.

Höh. Vai että sil viisteen kävi.

tykkäättekö Children Of Bodomista?

MARKO syöksä VIHREETÄ salaattia 😮

Kasvatan samanlaisen parran kun Markolla

Jee.

Miten on mokomatki poijat: ikimuistoisin keikka tässä lähi vuosina? sekä ikimuistoisin tyyppi yleisössä? Oli muuten ihan kiva keikka rollossa.. kannat kattoon(tai jonku päähän) ja sillettii!em. juttu oli muuten typerästi tehty joltain… mut se mikä ei tapa niin vahvistaa.. ja oishan se vaan tietty tehny miehen komeammaksi ku ois kengän kuva ottassa(varma vienti) =D *niks

Ikimuistoisin keikka oli tietenkin Rovaniemi Rock ja ikimuistosin tyyppi yleisössä olit sinä.

Pystysittekö mitenkään järkkään syksylle keikkaa hämeenlinnaan! Se olis tosi kova juttu saada teidät uudestaan tänne!

Me ei järkätä keikkoja. Hämeenlinnassa keikkoja järkjestää esimerkiksi Rocklinna Ry.

Semmosta vaa Qstockista et oisko mahtollista kuulla siellä Kasvot Kohti Itää..? Onhan tämä ny vähä aikaises mut so not. =)

On mahdollista.

ois kiva kuulla lappeenrannassa kappaleet: hyinen syli, minä elän ja marjat. koska ootte viimeeks soittannu keikoilla valun kappaleita?

Kassellaan. Valun biisejä emme ole soittaneet pitkään aikaan. Pitäisikö?

Teon teoriaa on sen verta vanhempi biisi, että siitä on varmaan monet kehut jo kuultu, mutta haluan vielä ylistää. Olen enempi rässi-mokoman fani, mutta ko. biisi on minun mielestä ehkä teidän hienoin veisu. Tai ei vain ehkä, kyllä se on. Hieno sävellys, hienot lyriikat. Ja vaikkakin kuulen mielelläni markon kiljuntaa/murinaa/örinää (mitä se on?), markon ääni kuulostaa mahtavalta siinä. Olkaa hyvät; tästä lisää pissaa päähän ja menoksi.

Kiitos.

moroo! onko kuisma eronnu bändistä ja perustanu jonku juanes-sooloprojektin ku kaupas näky levy ja siinä kannes oli sen kuva? ja miks se on semmosta siansaksa rallattelua ruvennu tekemään, onko siitä tullu tyhmä? vai onko se kuisman kaksoisveli? vai hå?

Juu.

Onks tää “Syvyys On Vaiti” tein oma biisi 😮

On.

Luin Tuomon Top-listaa ja lukihäriön pentele iski: 5. Rakastelu (puuhastelut)

Höh.

Tässä Tuskassa syntynyt versio kappaleestanne “Itken silmät päästäni”. Versio syntyi kun odotettiin bajamajaan pääsyä, lauantaina, kun ne haisi jo. Alkoholilla ei ollut sanottavammin osuutta asiaan (sinä päivänä). Ja joka luojan päivä,kannan tätä hätää, puren hampaat yhteen ja lasken alleni… Nyt olen aivan yksin, vain kusi seuranani.

Neroutta.

Hei, PMMP on tosi hyvä! ps. Ootte työkin.

PMMP on w*ttu PARAS!

Hyvä pojat! Oli hyvä keikka Rovaniemellä! Ja se kenkä juttu…; jäipä joku helevetin taukki ilman omaa cittarin ALE- korista ostettua rakasta kenkäänsä! tulkaahan ens vuonna uudestaan, niin jännätään että lentääkö sitten mitään…toivotaan ettei….

Lavalle saa heitellä ainoastaan setelirahaa, pehmoleluja ja naisten alushousuja.

mistä saan teijän nimmarit?en pääse keikoille enään tänä kesänä. olin rovaniemirockissa mut en nimmareita saanu. mihin osottteeseen siis? ja kiitos RRockin keikasta!

Lähetä nimelläsi ja postimerkillä varustettu palautuskuori Sakara Recordsin osoitteeseen ja toivo parasta.

Vitti sie oot Hyge hassun näköne.

Janne vastaa: Nauratko sie nyt miulle vai miun kanssa?

Tuli tässä mieleen, että onko mokomalaisilla mielessä ketään artistia, kotimaista tai ulkomaalaista, jonka kanssa olisi mukava/mielenkiintoista tehdä yhteistyötä? Esim. olisiko siistiä saada joku idolinne soittamaan liidiä johonkin biisiin tms…? Herättää Ray Charles kuolleista ja saada hänet soittamaan pianoa?

Kuisma vastaa: Haluaisin hajottaa hotellihuoneen Led Zeppelinin managerin Richard Colen rahasalkun kanssa.

Janne vastaa: Joo, ensin Colen kanssa sikailemaan ja sitten Miles Davisin, Frank Zappan ja Syd Barretin kanssa kämpille vähän jammailemaan. Sen jälkeen Meat Loafin kanssa snagarille syömään ja G.G Allinin kanssa bailaamaan.

Katselinpa äsken vanhoja kuvianne. Huhhuh. Onneksi ootte saaneet lihaa luitten ympärille, eritoten Marko! Eipä sitte muuta, kiitos keikoista ja kaikesta.

Samoin!

miun mielestä kuisman ja tuomon piänet loovehändelssit on vaan älyttömän söpöt..niin siitätuli mieleen ku muistelin mitä marko sano ruisrockissa että jätkät on käyny vaan ruokasalissa.ja keikasta kans että oli uskomattoman hauskaa vaikka olikin kuuma.. kuumempi tuli kun katteli pändin soittajia.. hih ja tirsk flirtti

Kiitos rakentavasta palautteesta. Näinhän se on, että vasta sitten pitää huolestua kun Greenpeacen aktivistit luulevat herroja rantaan ajautuneiksi valaiksi ja yrittävät raahata heidät takaisin mereen.

Käyttääkö Hyge useasti tuplasettiä keikoilla?

Aika usein. Itse asiassa joka kerta. Paitsi Rovaniemirockissa, jossa jouduimme soittamaan lainakamoilla.

Joko ovat pojat kuulleet Killswitch Engagen vedon aiheesta Holy Diver? -> http://media.roadrunnerworld.com/KillswitchEngage/ KsE-HolyDiver.wma?MSWMExt=.asf Johan on…

Klassikoiden coveroimisessa on aina omat riskinsä.

toi google juttu olis kauniinmpi jos se valkoinen tausta vaihdettaisiin punaiseen.

Googlen graafinen ohje vastaa: “Googlen taustaväri on valkoinen, eikä läpinäkyvä.” (lähde: http://www.google.fi/intl/fi/searchcode.html)

Ilosaaressa päälavalla. Mitä odotatte?? Itse odotan ainakin kesän kovinta keikkaa.

Keikka oli yksi kesän parhaista.

teidä kaks ekaa lättyä on täyttä paskaa. Kolme viimeisintä on täyttä parhautta!

Selvä.

Ostin punainen kukko-paidan. Tuula jäikin ilman.

Mahtoi Tuulaa sitten jälkeenpäin krapulassa vitutttaa.

Te ootte kyllä wittu parhaita, Ruississa oli melkoinen meininki vaikkei alusta kaikkein pittiystävällisin ollutkaan 🙂 No mutta olis pari kysymystä… 1. Miten olis Avoin hauta dbtl:ssä tai Ankka rockissa? 2. Onko tietoa mihin aikaan soitatte ankassa? 3. Bukkake? Niin ja kiitos Hyrkkään pojalle tarkasta kapulanheitosta ruississa, vielä täytyy käydä hakemassa toinen niin pääsee soittelemaan.

1. Ei. 2. Ei. 3. Ei.