Nujerra ihminen valmistuu pikkuhiljaa. Kipale osoittautui hankalammaksi kaikkien instrumenttien osalta mitä alunperin ajattelimme. On meinaa vähän kerroksia ja sen semmosia tuloillaan. Melkein kaksi päivää on nyt tahkottu samaa biisiä, ja yritämme motivoida toisemme sillä, että lopputuloksesta tulee aivan fan-tas-ti-nen. Santtu ja Miitri sovittaa parhaillaan basso-osuuksia ja allekirjoittanut tuomitsee biisin tekijän veto-oikeudella kaikki ideat lähtökohtaisesti paskoiksi. Pitäisköhän juoda tölpäkki kaljaa niin ei olisi niin pirun kriittinen kaiken aikaa.

Eilen illalla leiskasin aikaa tappaakseni Massikalle uudet kotksasivut. Tuli pistettyä vähän hevisohryä kehiin ja ainakin bändin pojat tykkäsivät.

Jaaha, oisko työmiesten pekulointitauko tuumailutupakoineen jo ohi? Pitää käydä tsekkaamassa.