Tuleeko teidän “Jääkiekko” paita myyntiin äxään tai muualle kuin keikoille? 70€ tais maksaa se FMEessä,kun ei tiiä pääseekö tässä ennen kesää enää teijen keikoille. :–)

Ei tule. Pelipaidat on keikoilla myytävä limited edition -erikoistuote, jota ei tehdä lisää. Mutta kattellaan, sano mummo kun sanansa perui.

Tuossa ku oon viime aikoina kuunnellu useamman kerran Valu ja 120 päivää levyä niin nousipa mielenpäälle semmonen kysymys, että olisiko joskus tulevaisuudessa kenties mahdollista, että soittaisitte kyseisiltä levyiltä enemmänkin biisejä???

Olisihan se aika hupaisa ajatus, mutta on se käynyt joskus myös meidän mielissämme. Kassellaan nyt kun saadaan nämä asialliset keikat ensin hoidettua kunnialla läpi.

Nyt kun YUP:kin on siirtynyt Sakaralle, niin joko alkaa olla siinä rajoilla, ettei yhtään bändiä enempää voida kiinnittää. Miten työ oikein jaksatte tehdä töitä näin monen yhtyeen kanssa?

Sakara vastaa: Päin vastoin. Kattellaan syssymmällä.

Millä plektroilla (merkki/paksuus) Tuomo ja Kuisma soittaa ja miksi juuri niillä? Markon äänelle pikaista paranemista!

Mokoman kielisoittajat soittavat 1,14 millisillä, Delrinistä valmistetuilla Mokoma-plekuilla.

Nii missäs biiseissä Hynynen kitaroi tällä uudella levyllä?

Gramex-haukka Hynynen toimitti Marrakseen vähän ryhtiä.

Kuinka suurella annoksella koiruohoa saavutetaan senkaltaiset hallusinaatiot kuin Koiruoho-biisissä kuvaillaan? Entä mikä olisi paras tapa nauttia kyseistä yrttiä; tuoreeltaan syömällä, uutettuna, keitteenä, hauteenaa vai polttamalla ja savua hengittämällä? Ajattelin kokeilla ens´ kesänä.

Vaikea sanoa. Kysy vaikka mutsiltasi.

ainii pekele nyt unohti minkäkokoisisa kieliä kukin teistä käyttää pitäs tiettäääää:D luulis santulla olevan jotku 75-135 ? entä tuomolla ja kuismalla.

Santulla on paksuimmat 5-kieliselle tarkoitetut kielet. Kuismalla ja Tuomolla on 10-52 + 68.

Mutta mitä tapahtu Jojensuussa KohtiRokkia häppeningissä?

halipatsui. olipas muute pekeleen hyvä keikka joensuussa mie tykkäsin, tais mennä Saikkosella hermot jossaki vaiheessa ku kitara ei tuntunu menevän vireeseen mikäpä lie ollu? mikäs on saikkosen se viperi millä soitti siellä. ite siellä pitissä muka pyörin va eihän siitä pekkele tullunna mitää ku lasit lenteli , ihmettelen ettei kukaaan polkenu päälle ja ehjät vieläki o. ois muute voinu olla pitempi setti lista vaikka saikkonen laulanu loput jos markolla nii pahasti ääni lähti..?

Tämähän ei periaatteessa ole mikkään ihkuttamista varten siunattu ominaisuus, mutta helevetisti kiitoksia kaikille Mokoman pojille eilisestä keikasta! Sääli ettei Markolla ääni kestänyt, mutta minkäs sille mahtaa; eihän se teijän syytä ole. Olisitta summonoineet vaikkapa hyrden laulamaan, mies tietää varmasti sanat.

Parahin herra Annala. Katson vähintäänkin oman mielenrauhani kannalta tarpeelliseksi kirjoittaa, koska näytitte eilisen Joensuun-keikan jälkeen perin vittuuntuneelta. Itse omia toimiani kohtaan varsin perfektionistisena luonteena ymmärrän äänen pettämisen riipivän suunnattomasti, mutta sanonpahan vain, että eilinen veto oli – jopa suurelta osin ylireagoivan järjestysmiehen takaa nautittuna – niin rahojen, kuin parin bussissa vietetyn päivän, kuuden tunnin jonotuksen ja paikkaansa puolustaessa saatujen vammojenkin väärti. Ruttauksia pohojosesta. -Eturivin Pikkutyttö

Enpäs sanokkaa Joensuun keikasta mittää. Mutta sinällää ihan hyvä keikka. Sanoin kuiteski.

Kiitos Joensuun keikasta vaikka vähän lyhyeksi jäikin, toivottavasti Markon ääni paranee pian! Hyvä meno silti, näkisinpä teidät useammin.

Oliko Markon silmälasit ja kainalokarvat jäänneet Kouvolaan kun niitä ei Joensuussa näkynyt?

Annalan äänikö sitten sanoi sopimuksen irti joensuun keikalla? tuli hieman tyly lopetus illalle, toivottavasti ei mitää vakavampaa kehkeydy ja että soittatte vielä pitkään tulevaisuudessakin. Mahtava keikka oli muuten!

Mistäs lähtien se Axl Rose syndrooma on iskenyt päälle? Ihan samalta se kuulosti kuin ennenkin. Hyrdellä taisi sentään olla flunssa ja veti silti paremmin

Mitä tapahtui joensuun areenalla?? Pettikö herra taiteilijalla ääni vai nousiko kusi päähän?

“mie en ainakaan tuu soittamaan encorea, kun miuta vituttaa. Sano tuomo yleisölle, että miulla on ääni paskana vaikka oon laulanu koko keikan kuin enkeli.” toivottavasti riita menee poikki ja voita sujahtaa väliin. Muuten loppuu rakas harrastus. t: yli 400 kilometriä joensuuhun ajanut faninne

Jojensuun keikan jälkeen jäi vitin hieno fiilis. Jäi kyllä myös hätä, kai Markon on kunnossa. Onhan? Sairausko miehen vei vai mikä. Seuraavaks varmaan stadiin katsastamaan. Voimaa Markolle ja teille.

Kiitos kannustuksesta sekä paikan päällä että näin jälkikäteen! Markon ääniluvat eivät tosiaan olleet kunnossa, ja keikan jatkaminen olisi ollut yhtä tuskaa. Encoreista ei sitten tullut mitään, mutta onneksi saatiin sentään setti läpi. Kyllähän tuollainen vituttaa kaikkia osapuolia, mutta ei muuta kun eteenpäin.

Ollakko vai eikö olla? Siinäpä kysymys?

Ole välillä ja välillä et.

– Santtu, ota rööki! – Eiku emmä polta! – No et sä sit vissii juokkaa mitää…!

Dialogi, tuo kahden ihmisen välinen yhteys.

Joskus (vuoden 2004 tienoilla) oli mallistossa paita, jossa teksti; VADE RETRO, SATANA. Tuota (t-)paitaa olen viime aikoina metsästellyt, mutta ei ole onnistanut. Löytyisikö sellaista mistään sieltäpäin myytäväksi, tai neuvoa mistä jatkaa kyselyä? Kiittäen! Anssi Tammi

Kyseinen malli on loppunut ajat sitten, eikä sitä ole suunnitteilla tehdä lisää.

Kiitti jäbät loistavasta keikasta On the Rocksissa! Lähtipä kotiinkin mukaan vielä paita ja Kurimus-levy. Pari kertaa ollut keikallanne Rocksissa ja molemmista jäänyt tosi hyvä fiilis. Kiitokset koko poppoolle ja hyvää kevään jatkoa!

Kiitos kiitoksista!

Pitkään tehny mieli kysyä. Koskas tulette vetään keikan Poriin. Ja paikan tulisi olla tottakai Punainen kukko http://www.punainenkukko.fi/.

Jee jee.

Näin unta että soitin teijän mukana jossain keikalla 🙂 Mä en oo varma soitinko mä viulua vai säkkipilliä mutta jokatapauksessa Tuomo jäi meilkein auton alle ku olitte tuomassa mua kotiin, että onko se nyt Tuomo reilua säikytellä nukkuvia ihmisiä tollein 🙁

Ymmärräthän että Tuomo ei voi kantaa vastuuta unistasi.

Kiitos & anteeksi – olette mukana juuri valmistuneessa gradussani “Nyt on Mies! Suomalaisten metallimuusikoiden esittämien ja fanitarinoissa uudelleenkirjoitettujen maskuliinisuuksien analyysiä”. Mikäli kiinnostaa lukea, sopii ilmoitella osoitteeseen [poistettu] Kun aloitin kirjoittamisen en oikein tiennyt pidänkö teidän musiikista, mutta siinä matkan varrella sitten rakastuin siihen. Kiitos siitäkin. :]

Onnea valmistumisen johdosta!

Kiitokset hienosta Kouvolan piipahduksesta!! Perkeleen pieni ja ahdas paikka oli kyseessä, mutta homma toimii paikasta riippumatta!! V*tuttaa vaan tollaset häiriköt pitissä.. onneks Marko sai äijän pois pelistä heti kättelyssä.

Kiitos vaan. Hauskaa oli Xysma-paitaisesta spedestä huolimatta.

Miksi TMRH Lpeen kansien sisällä ei ole santun kuvaa mutta julisteessa on?Hä?Miksi?Karjalan mies ei ymmärrä.

Santun basismisuhde virallistettiin vasta levytyksen jälkeen, ja siksi kuva tuli myös keikkajulisteeseen. Santtu ei siis ole osallistunut TMRH-levyn tekoon, mutta sen jälkeisiin keikkoihin sitten sitäkin isommalla vaihteella.

Onko mahdollista, että Marko nähtiin Porissa Kino Barissa Stam1nan keikalla 6.3? Jos ei, niin ainakin Porin seudulla on kaksoisolento… o_O

Porin seudullakin on nähty pitkätukkainen parrakas nelisilmä? Niitä tuntuu olevan liikkeellä. Onnea vaan sinne Poriin!

“Lappeenrantalainen Mokoma sai kunnian suomenkielisen trashmetallin esiinmarssittajana.” -Qstockin kotisivut. Siinä teille ylpeilyn aihetta!

Totta.

mitäs tykkäätte, samana päivänä saunassa STONEN kanssa? mitä tykkäätte STONEsta

Stone on v*ttu PARSA!

Mahtuuko viikonlopun joensuun keikan settiin Pahaa Verta? jos ei mahdu, niin ei mitään hätää vaan vedän pään täyteen ja kiroan, mutta tulen keikalle. jos mahtuu niin vedän pään täyteen ja tulen keikalle 😀

Pahis oli tarkoitus vetää encoreissa, mutta eihän siitä mitään tullut. Hyvä että sulla oli toimintasuunnitelma molempia vaiihtoehtoja varten.

hei muuten! nyt kun fazer poisti sen neekeripojan siitä lakupötkön kääreestä, niin lähettäkääpä santun kuva fazerille. sopis paremmin kun hyvin siihen, sen verta patukkapää. tiiä sitte miten myynteihin vaikuttas, vois siitäki tulla sit semmonen k-18 patukka vai mitä veikkaatte? ei mulla muuta, jatkakaa. ainii ja tavastialla sit yhtä kova keikka kun nosturissa, se on minimiodotus, ei paineita.

Hyvä idea, saataisiin hippi hyötykäyttöön. Tavastialla sitten like never before.

Nujerra Ihminen on LJY:n Pahaa Verta ja Tulkki on KLK:n Irvikuva

Sovittu.

minä niin kovin tykkään oluesta. se on niin hyvää.

Valkkarivissy on parempaa. Ja arveluttavampaa.

HAHAHAHAHHHAHAHHA TYPO JA VIRHE TUOLA LOL

Ok.

Imatra, Mikkeli, missä ihmeessä itärajan mahti lappeenranta?

Lappeenrannassa ei ole kuulemma tällä hetkellä mitään järkevää keikkapaikkaa. Toivottavasti tilanne muuttuu lähitulevaisuudessa.

Päivää! Mitäs mieltä olette yleisesti ottaen jo teidän lämppärinäkin toimineesta Maple Crossista? Omasta mielestäni helvetin kova mutta niin ala-arvostettu. Niin ja vituttaako Kärkkäisen Heikillä kun lähti Mokomasta juuri ennen kuin alkois sataa suosiota kunnolla?

Sun pitää kysyä asiaa Kärkkäisen Heikiltä.

1. kaikella on syy olemassaoloonsa 2. ihmiset ovat olemassa 3. siispä ihmisten olemassaololla on jokin syy 4. eli jumala on olemassa!

Ajatusketjusi lähtee pieleen heti ensimmäisestä olettamuksesta. Mutta sekin on vaan mielipide siinä missä muutkin mielipiteet.

No vittu, miun kysymykseen ei vastattu:(

Sori. Kysy uusi.

“Tuomolla tosiaan onkin ihanat hymykuopat ja koko poika vaikuttaa tosi suloiselta ja mukavalta. Hassua että se veivaa tollasta jumalatonta mekastusta – ei oikein sovi yhteen ulkokuoren kanssa. Mutta hyvä kun veivaa, on meinaan aika helvetin kova kitaristi. Terveisiä suloiselle Tuomolle!” Todellakin!

Hieno lainaus, mistähän se mahtoi olla?

saakeli hipit!

Hiikelin sapit.

Älkäähän soittako Joensuussa takatalvea, mie en jaksa sitä enää.

Ei muuten soitettu.

Saatana et Kumikameli JYRÄÄ!!!Mokoma ja Kumikameli<3

Totta!

Joo,niinkon tos moni oliki jo maininnu ni Harjavalla keikki oli mahti, ja lopputulos oli normaali: rintakehä nii kipee ettei voinu koskee ja jalat iha mustana:D+tietty normi Hartsumeno,eli 2 tappeluu.Hyge eihän kukaa anti-bändäri käyny kiinni?? Hommat tosiaa kusi Emmas. Tosin teissähän vika ei ollu et sikäli. Keikkapäivyrin päivittymist ootelles.

Ei meitä paljoa bändärit häiritse. Lieneekö Led Zeppelinin keksimä huijaus koko konsepti.

Ootsää Tuomo varattu? Jos et, niin mä haluisin varata sut.

On se.

söin banaanikärpäsen

Siistii!

onko suunnitelmissa tulla Helsingin alueelle vetämää jossai vaihees keikka, jolle myös tällainen hieman alle 18-vuotias pääsis kans..? ei meinaa tuonne emma-gaalaankaan päässyt ja olis kiva päästä jossai vaihees keikalle. vai yritänkö vaa baariin siskon papereilla?

Nosturissahan me just oltiin. Seuraavan kerran sit kesäfestareilla.

Wouh,Soilworkin kitaristilla teijen paita! http://irc-galleria.net/view.php?nick=Onsire&image_id=76433947

Hirveen vähän näkyi mitään kuvia tuolla Galtsussa, mutta olihan ne paidat tosiaan pakko Soilworkin pojille antaa, kun kerran nätisti niitä pyysivät.

Nyt semmone kysymys johon idean pölläsin Stam1nan kommenttipalstalta elikkäs te ootte siirtyny eri hupparimalliin ja se o ilmeisesti vähä erikokoluokkanen jos ymmärsin oikein. Eli vastaako Fruittiksen esim M -koko mitä kokoa nuissa B&C:issä? Mietin tässä jonku hupparin tilaamista..

Lisään vielä tuohon hupparitiedusteluun että kysyjä itse on n. 176 cm pitkä.

Sakara vastaa: B&C:llä korvattiin tilapäisesti loppunut Fruitin huppari. Malli on ehkä snadisti kapeampi kun Fruit, mutta ero ei ole iso. Jatkossa mennään taas Fruitilla.

Morjesta! Tuolla Harjavallan keikalla olin, ja hyvä meininki oli niinku aina, kiitokset siitä. Näin jälkikäteen toivon et olis ollu tulpat mukana ni olis saanu paremmin selvää, mutta noh… Kuismalle tämmönen pikku kysymys: Onko sulla ihan joku syy vaihdella niitä kitaroita, vai vaihtelekko ihan vaan siks et tulis kaikilla/molemmilla soitettua? Ittelläni ainaki on semmonen käsitys et ne kaikki biisit menis ihan yhtä lailla pelkällä “Mustilla”. Itte olisin meinaan lähes valmis tappamaan että saisin semmosen. 7-kieliset kunniaan \m/

Kuisma vastaa: Soitan mielläni Flying-V:llä, koska se on mun ainoa leppärunkoinen skeba. Sit Musti on hyvä kun sillä voi tosiaan soittaa kaikki biisit. Viime aikoina olen ottanut sen vasta sitten kun oikeasti tarvitsee kaikkia 7 kieltä, mutta loppujen lopuksi kitaranvalinta riippuu fiiliksestä ja tottakai myös vaihtelu virkistää.

missä olette olleet kesätöissä? tai muita ikimuistoisia työkokemuksia?

Santtu vastaa: Imagosyistä en kommentoi (mystisyys).

Janne vastaa: Chymoksella oli aikoinaan tosi nastaa! Kuismakin oli. Mie muistan.

Kuisma vastaa: Niin oli! Nauratettiin tyttöjä, syötiin karkkia ja pelattiin paskahousua. Ja kun lopulta pääsi varastolle miestöihin trukkikuskiksi, niin tienas paremmin kun presidentti.

Marko vastaa: Mansikkamaalla ’86. Oli ikimuistoista.

Tuomo vastaa: Juuri kun minun piti aloittaa kesätyöt teollisuusyrityksessä ruhtinaallisten soitinrahojen tienaamiseksi alkoi Suomessa lama. Maalasin sitten mummon talon.

Ovatkos splatter- ja goreleffat teille tuttuja?Kolahtavatko teihin, vai oletteko jo kasvaneet yli-ikäisiksi moisiin?

Janne vastaa: Aikoinaan tuli katseltua niin paljon tuota osastoa, että enää ei oikein jaksa. Paitsi välillä.

Santtu vastaa: Kyllähä niitä suttusia vhs:iä on tullu vahdattu aikanaan melko paljon. Kyllä nykyjäänkin vielä pienet gorefestit on sillontällön paikallaan.

Marko vastaa: Eivät ole juuri koskaan innostaneet. Toki joku Bad Taste on aikoinaan katsottu ja hekoteltu, mutta muuten lajityyppi on jäänyt minulle varsin etäiseksi.

Kuisma vastaa: Lappeenrannassa järjestettiin 90-luvulla hienoja Fright Night -elokuvafestareita, joissa katsottiin yön aikana 6 leffaa putkeen. Vitti että tajunta laajeni kun Tenantit ja Bad Tastet pyöti ruudulla, ja silmät pysyivät ainoastaan kofeiinintablettien voimalla auki.

Tuomo vastaa: Varsinainen fani en ole koskaan ollut, mutta toki klassikot on tullut tsekattua tältä(kin) taiteen saralta.

Mitäs Janne pidät Disfear -nimisestä bändistä? Näin kyseisen bändin vähän aikaa sitten Turun klubilla ja täytyy kyl sannoo, et hyvän keikan vetivät!

Janne vastaa: Kävin keikalla Tavastialla, hyvä oli, uusin levy ja joku riepu tarttui myös mukaan.

Tuomo tai Santtu, onkos tietoa Massikoiden vokalistin metsästyksestä?Onko napannut?

Santtu vastaa: Kai semmone jahti aikanaan laitetaan käyntiin. Tällä haavaa meininki muistuttaa lähinnä erätulilla kahvittelua.

Onko kellään teistä mitään allergioita? Itse olen allerginen timoteille ja kissoille. Onneksi ei ole kuitenkaan astmaa kehittynyt.

Santtu vastaa: Mie oon erittäin allerginen kissoille ja itselleni. Ja sit joillei siitospölyille.

Marko vastaa: Hieman kaikennäköistä itse havaittua, mutta ei mitään lääkärin toteamaa.

Kuisma vastaa: Mie oon allerginen kuivalle talvelle ja huonoille vitseille. Molemmista tulee näppylöitä pyllyyn.

Tuomo vastaa: Lääkärin mukaan laktoosilla ja minulla ei ole yhteensopivuusongelmaa, mutta keikkabussin kanssamatkustajien mielestä on. Mutta niillä nyt on mielipide joka asiaan.

Harrastatteko te romanttista seksiä vaiko rajua hardcore ryminää?

Emme ymmärtäneet kysymystä.

Onko teillä koskaan vetäny täyttä mustiin?

Ei.

Öh… Oliko tossa Emma-gaalassa Hintikalla jotain sisäpiirin läppää vai ihanko vahingossa juonsi sisään Aarron ja Sinkkosen?

Kerrankos sitä naisjuontaja sekoilee täydellisen mieskauneuden edessä. Ja koston vuoksi kutsuimme juontajatarta Juuusoksi koko loppuillan.

Jos ette ole kiltisti Joensuun keikalla, niin minä lähetän teidät postipaketissa Ugandaan. Te maksatte postikulut.

Oltiin kiltisti. Ei tartte lähettää.

Oli tosiaan aika kauhistuttava tuo Marras emma-gaalassa kuten jo edellisessä satsissa puitiin, mutta minkäs teet..rohkea veto lähteä noin hankalaan paikkaan vetämään ilman taustanauhoja. Ainakin laatu oli sellaista, ettei kukaan varmasti epäile teidän käyttäneen nauhoja apunanne, jos lähdetään positiivisia asioita hakemaan. Bändille pisteet rohkeudesta, Markolle pisteet erittäin hyvästä laulusuorituksesta ja tekniikalle miinukset kaikesta. Kielisoitinten vireestä vastaavat henkilöt olivat ilmeisesti jossain muualla kuin missä pitäisi..Onneksi olette moninkertaisesti nähtyä vetoa parempi livebändi 🙂

harmittaa teitin puolesta kun näytitte ihan amatööreiltä emma-gaalassa apukoulusaundeinenne. tosiasiassa olen aina hämmästellyt miten hyvältä kuulostatte keikalla. olishan tuon voinut hoitaa paremminkin himaan. no kohta se jo naurattaa. tsemppiä. marko muuten lauloi pirskatin hyvin.

Miks marko lauloit gaalassa nuotin vierestä?

Marko vastaa: Luultavasti siksi etten kuullut lavalla kitaraa. Sellasta se on kun vetää livenä vaikka kaikki suosittelee playbackia.

YLEn tuottaja Anssi Autio vastaa: Mokoman biisin aikana kuulunut käsittämätön äänisekoilu harmittaa todella paljon myös meitä. Kenraalissa ja sound checkeissä kaikki toimi kuten pitikin, mutta jostain syystä ohjelmassa kuului ylimääräisiä ääniä. Ylen ääniosasto ja Akun tehdas eivät osaa varmuudella sanoa mistä kaikki johtui, mutta on selvinnyt, että ylimääräinen ääni tuli Mokoman toisesta kitarasta. Suurin epäilys “matalan brummin” syntyyn on takahuoneessa käytettävien langattomien taajuuksien väärinkäyttö. Toisin sanoen, paikalla olleet langattomia taajuuksia käyttäneet mediat eivät ole kunnioittaneet heille määrättyjä taajuuksia ja ovat tulleet samalle taajuudelle kuin Mokoman kitaristin [Kuisman] langaton systeemi. Tätä tukee myös se, että Marjan mikrofoni meni samasta syystä pimeäksi juuri Mokomaa edeltäneessä juonnossa. Omasta ja Ylen teknisen tiimin puolesta olen erittäin pahoillani ja kiitän Mokomaa mukana olosta. Esitys oli kaikesta huolimatta hyvä. Harmi ettei se välittynyt täysin tv-katsojille.