Kesäkiertueemme Viisi maukkainta kesäherkkua 2009 alkoi meille vielä korkkaamattomasta kohteesta, Porvoosta. Sitten edellisen viikonlopun keikkarupeama oli siis saanut uuden nimen, mutta myös uuden alkunauhan. Tyttöjen jumppahuokaukset vaihtuivat Maj Karman vinkistä Sleepy Sleepersin Alma tädin illuusio –albumilta löytyvään Mogo mogo -välipalaan, joka on omasta mielestämme hauskimpia alkunauhoja sitten edellisen. Kiitos vaan muistutuksesta sinne Satakuntaan!

Porvoossa oli harrastettu jännittävää bändien sokkobuukkamista. Viereisessä baarissa oli nimittäin samana iltana keikalla muuan Kotiteollisuus, joka on, lempo soikoon, vielä saman ohjelmatoimiston bändi! No, joku/jotkut olivat mokailleet urakalla, mutta Mokoman lempeät musikantit joustavat. Huumorintaju oli tosin koetuksella, best online casinos kun soittoaika 01:00 huudeltiin ilmoille. Näin ollen Kotiteollisuuden yleisö ehtisi tsekkaamaan vielä meidätkin.

No, huonostihan siinä kävi. Tarina ei kerro, johtuiko yleisökato päällekkäisbuukkauksesta vai paskoista bändeistä, mutta kummallakaan keikalla ei ollut kuin satakunta ihmistä, mikä oli korkeintaan kolmannes tavoitteesta. Ehkä ihmiset eivät osanneet päättää, kummalle keikalle lähteä, joten jäivät sitten kotiin.

Itse keikka vetäistiin kuitenkin rakkaudella ja raivolla. Helskutin mukavaa oli, ja inttikaverikin näkyi yleisössä. Terveisiä! Kaipa sitä kerran 14 vuoteen voi morjestella.