Kuopiosta ei ole Ouluun aivan mahdoton matka, joten ilman sen suurempaa kiirettä lähdimme matkaan taittamaan. Virallisessa matkaohjelmassa oli kortin iskemistä, Saku & Speedy imitaatioita ja The Enforcer eli Murskaaja elokuvanäytös. Muutoin saattoi harrastaa vapaata oleskelua ja yleisenä pilkan kohteena olemista. Totesipa joku porukasta puolitosissaan, että kotona on paljon kivempaa kun ei tarvitse kuunnella v*ttuilua ja näsäviisastelua alvariinsa. Diagnoosi: tyypillinen loppukesän oireyhtymä, saattaa aiheuttaa hallitsemattomia väkivaltaisia purkauksia. Potilas syytä jättää rauhaan. Prognoosi: Menee ohi itsestään.

Heti Kuusisaareen saavuttuamme saattoi aistia, että tänään tulisi olemaan hyvä keikka. Ilmassa oli soittojuhlan tuntua, ja ainakin minä olin yllättynyt väen paljoudesta ja ’loppuunmyyty’ kyltistä. Hieno homma järjestäjille ja miksei meillekin.

Soundcheck sujui huomattavasti eilistä paremmin, eikä lavasoundista jäänyt juurikaan kitistävää. Eli kelpasi lähteä hevintyöstöön, auringon paistaessa kirkkaasti turpeille kasvoillemme. Paitsi, You’ll want to make sure that you choose what’s called an “eczema strong detox program” in order to make sure that you end up treating it, instead of making it worse. että Marskin naama ei ole ihan niin turpea, mutta kuitenkin. Keikan jälkeen suoritimme erittäin harvinaisen ’loppuhomostelun’, mikä tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että keikka on ollut joka ukon mielestä poikkeuksellisen hyvä. Loppuhomostelun sisältö on kuitenkin syytä jättää arvailujen varaan.

Ouluun on aina kiva tulla, mutta paluumatka alkaa olla jo legendaarisen ahdistavaa. Tuntuu, että ajomatka Helsinkiin kestää aina vaan pidempään ja pidempään. Lukuisilla pysähdyksillä ja muulla säädöllä saattaa toki olla oma osuutensa. Mutta olinhan tyytyväinen kun aikanaan kotiin pääsin.